Politică

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Autoliv

Mediafax a făcut publică lista candidaților PNL Timiș pentru Senat și Camera Deputaților, sau mai bine zis a candidaților care au șanse să prindă un loc de parlamentar din acest județ. Surpriza este faptul că liderul partidului, Alina Gorghiu se află pe primul loc la Senat, urmată pe locul al doilea de către Mariana Nagy.

La Camera Deputaților, locurile eligibile sunt ocupate în ordine de către Marilen Pirtea, Beni Oni Ardelean, Balin Petrescu și Liliana Oneț.

Pentru locuitorii din zona Lugoj-Făget este de remarcat faptul că PNL Timiș îi ignoră în continuare. Niciun politician din această zonă nu a prins lista de parlamentare.

“Deputații menționați o să-și facă cabinet aici. E listă, sunt pe domenii de activitate și cred că o să sprijine mai mult decât singurul deputat de la PSD care se ocupă de sport. Trebuie să fim conștienți fiecare de locurile sigure: unul de senator și trei de deputați. Să te bagi pe locul cinci doar ca să apari pe listă, nu merită! Nici nu am avut pe nimeni dintre colegi dornic pentru a participa”, a declarat Ioan Ambruș, președintele PNL Lugoj, care în urmă cu câteva luni susținea că Lugojul va avea un loc eligibil pe lista de candidați la Camera Deputaților.

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. daniel

    14 octombrie 2016 at 18:11

    Dle.Ambrus nu e mare diferenta la ora actuala intre mentalitatea PNL si PSD ,iar pt.Timis e o rusine ca o persoana de la centru sa fie impusa pe liste in Timis.Ce legatura are dna.Gorghiu cu judetul nostru?Si atunci ne miram ca nu ne voteaza electoratul.Cred ca in Timis USR va avea un procent peste PNL si numai din cauza lasitatii unor persoane care nu au tupeul sa spuna adevarul in partid!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

Un deputat de Timiș cere ca legea vaccinarii obligatorii să treacă în regim de urgență prin Parlament

Banatenii11 august 2017

Francisc Boldea își face public fluturașul de salariu. Vezi ce sumă primește lunar în mână

Banatenii4 august 2017

Grindeanu nu renunță la PSD. Filiala din Timiș îi susține oficial contestația la decizia de excludere din partid

Banatenii28 iulie 2017

Secretarul Comisiei de Buget din Camera Deputaţilor: „PSD consideră că bugetul public este un instrument aflat la dispoziția sa”

Banatenii27 iulie 2017

Primarul din Moldova Nouă şi-a anunţat demisia pe Facebook: “Se pare că încă nu sunt pregătit pentru această clasă politică”

Banatenii26 iulie 2017

Întâlnire de taină între Grindeanu şi Dobra, cu câteva ore înainte de şedinţa în care se decide soarta PSD Timiş

Banatenii25 iulie 2017

Noul prefect de Caraş-Severin, contestat de cel care l-a învins în alegeri: “E greu de înţeles de ce au numit un perdant”

Banatenii21 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Banatenii19 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj a fost exclus din partid. Ioan Ambruş îşi pierde şi funcţia de consilier

Banatenii18 iulie 2017

Câţi bani au primit partidele politice de la bugetul de stat în luna iulie

Banatenii12 iulie 2017

Doi foşti viceprimari şi un consilier local din Banat, găsiţi incompatibili şi în conflict de interese penal de ANI

Banatenii7 iulie 2017

Francisc Boldea nu se retrage! Astăzi va fi ales pentru un nou mandat în fruntea PSD Lugoj

Banatenii29 iunie 2017