Social

Ziua porţilor deschise la Asociaţia pentru Protecţia Animalelor din Lugoj, Free Amely

Ziua porţilor deschise la Asociaţia pentru Protecţia Animalelor din Lugoj, Free Amely

Autoliv

Banatenii

În fiecare an la 4 octombrie sărbătorim Ziua Internațională a Animalelor. Cu acest prilej, Asociaţia pentru Protecţia Animalelor din Lugoj, Free Amely organizează Ziua porţilor deschise.

„În data de 4 octombrie sărbătorim, după cum se ştie, Ziua Internaţională a Animalelor. Cu acest prilej, Asociaţia Free Amely din Lugoj vă invită pe toţi lugojenii şi, nu numai, în vizită la adăpostul nostru. Ziua porţilor deschise începe la ora 11.00 şi durează până la ora 18.00. Vă aşteaptă cu drag căţeii şi pisicile de la adăpostul nostru precum şi noi, personalul care îi îngrijeşte. V-am ruga, dacă se poate, să aduceţi ceva mâncare pentru căţei şi pisicuţe . Dacă aveţi prin casă pături, lenjerii de pat sau alte textile care vă sunt de prisos puteţi să le aduceţi pentru a face culcuşuri pentru animale. Cei care doresc să se joace sau să plimbe animăluţele, vor avea acum ocazia perfectă. Doritorii pot să adopte un câine sau o pisică, gratuit, cu condiţia să posede act de identitate şi să aibă 18 ani. Anul acesta se pot adopta şi câini din adăpostul lui Corneliu Vadim Tudor. Cei interesaţi trebuie să ştie că transportul la domiciliu se va face gratuit, că patrupezii sunt vaccinaţi şi că, în semn de respect pentru cel care a fost protectorul lor, poartă la gât un medallion cu chipul lui C.V. Tudor. Vă aşteptăm cu drag!” a declarat Elena Balaj, preşedinta Asociaţiei Free Amely.

Free Amely este un O.N.G. care se ocupă de cazuri sociale indirect umanitare. Din acest motiv asociaţia nu este scutită de impozite iar cheltuielile pentru utilităţi sunt achitate prin sponsori. Credem că lugojenii ar trebui să dea o mână de ajutor acestor inimoşi voluntari care de 8 ani se luptă cu greutăţi financiare şi administrative.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Campanie de donare de sânge la Timişoara. 35 de jandarmi au răspuns apelului

Banatenii25 iulie 2017

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017

Galerie FOTO – În Banat se construiesc trenuri şi tramvaie de lux, dar românii circulă tot în condiţii mizerabile

Banatenii12 iulie 2017