Social

Zilele şi Nopţile Amanţilor. Dublă lansare de carte Corina Ozon la English Pub

Zilele şi Nopţile Amanţilor. Dublă lansare de carte Corina Ozon la English Pub

Autoliv

Corina Ozon este timişoreancă dar trăiește în Bucureşti. Are 12 ani de jurnalism de investigaţie în presa scrisă (ziarul „Ora”) şi televiziune (Antena 1), şi de alţi 10 ani lucrează în PR&Comunicare.

„Zilele amanţilor” a fost romanul său de debut. Început pe un blog, în stadiul de postare, cititorii au cerut după fiecare episod continuarea, iar cartea a devenit rapid un must read pe rețelele de socializare și nu numai. A ocupat locul 2 în topul preferințelor cititorilor Bookaholic, pentru romanele apărute în 2014 și locul 3 în topul vânzărilor de la Gaudeamus.

„…La cartea mea se râde mult, iar atunci când am scris, la asta m-am gândit: prea multe texte siropoase si depresive circulă pe net. Vreau să văd cât mai mulţi români veseli. Principalul obiectiv a fost atins. Mulţi cititori se regăsesc în carte, pentru că acţiunea este foarte actuală”, spunea Corina Ozon după ce cartea sa a devenit un adevărat fenomen.

„Practic, Corina omoară în poveştile ei orice ipocrizie feministă (chestie care mie mi-a mers la suflet), o îngroapă adânc şi îi pune capac. N-o să omit sub nicio formă limbajul, care surprinde de asemenea. Corina foloseşte limba română fără să se ferească de extremele ei. Nu că ar fi singura, nu că ar fi o raritate, dar a manipula cuvinte interzise într-un text literar, fără a-i strica savoarea, nu e la îndemâna oricui”, spune prozatorul și publicistul Ştefan Caraman despre cartea Corinei Ozon.

A urmat „Nopţile amanţilor”, lansată în urmă cu o lună la Bucureşti şi cu care autoarea a plecat într-un turneu ce cuprinde după Cluj, Sibiu şi Sinaia, Alba Iulia, Lugoj şi Timişoara. La Lugoj, Corina Ozon își va lansa ambele volume.

Evenimentul va avea loc joi, 2 iulie, la Colțul de Cultură de la English Pub, într-o ambianță inedită. Este prima lansare de carte care se va desfășura în aer liber pe terasă și va cuprinde și un moment muzical oferit de Csilla Gyorgy, Cristi Vețan și Daniela Marcu.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Dorina Dimidov

    30 iunie 2015 at 14:35

    2 iulie!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017

Galerie FOTO – În Banat se construiesc trenuri şi tramvaie de lux, dar românii circulă tot în condiţii mizerabile

Banatenii12 iulie 2017

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Daniel Groza12 iulie 2017