Actualitate

Zeci de tineri din Lugoj au plecat spre Cluj-Napoca, acolo unde are loc cel mai tare festival din Europa

Zeci de tineri din Lugoj au plecat spre Cluj-Napoca, acolo unde are loc cel mai tare festival din Europa

Autoliv

Festivalul Untold care începe la Cluj-Napoca joi seara va aduna câteva sute de mii de persoane în al doilea oraş ca mărime din România. Atraşi de nume mari în muzica electronică, cum sunt Afrojack, Armin Van Buuren, Tiesto, Faithless sau Hardwell, zeci de tineri din Lugoj au plecat sau sunt gata să ia drumul Clujului pentru a participa la evenimentul anului, votat cel mai bun festival mare din Europa în 2015.

Tinerii din Lugoj preferă trenul sau maşina ca mijloace de transport până la Cluj, acolo unde şi-au găsit cazare şi cu şase luni înainte, pentru a fi siguri că nu rămân fără un loc unde să se odihnească la finalul zilei de concerte. Ca şi cheltuieli, participarea la un asemenea festival nu este deloc ieftină, însă petrecăreţii spun că, după ce au luat Bacul cu note bune, au primit bani de la părinţi pentru a se distra.

„Noi plecăm de mâine cu maşina, că pică mai bine decât cu autocarul sau trenul. Suntem 3 şi ne-am luat biletele din primul val şi am dat 189 de lei pe unu, momentan un bilet costă în jur de 450 de lei. Cazarea o avem din timp, din ianuarie, pentru că încă de atunci era aproape imposibil să găseşti o cazare la un pret decent. Noi am închiriat un apartament de 2 persoane unde stăm 3 şi dăm în jur de 400 de lei de persoană”, a declarat Andrei, unul dintre lugojenii care vor petrece la Untold.

Tinerii se pregătesc de patru zile de distracţie maximă, alegând Untold datorită variaţiei de artişti pe care o să îi poată asculta live.

„Sunt mai multe scene care acoperă multe genuri de muzică, precum Techno, DnB şi EDM aşa că indiferent de ce stil de muzică îţi place sigur o să găseşti o scenă cu artişti pe gustul tău. Eu una am să îmi petrec marea parte a timpului la scena principală, care se află în stadion”, ne-a declarat Irina, o fană a lui Armin Van Buuren.

Programul festivalului se întinde pe patru zile, debutul fiind joi, 4 august, când capete de afiş sunt Tiesto şi Fedde Le Grand. Vineri, 5 august, vor urca pe scenă Scooter, Hardwell, iar sâmbătă, 6 august, cei mai aşteptaţi artişti sunt Twoloud şi Armin Van Buuren. Duminică, 7 august, în ultima zi de spectacole, vor încânta publicul Afrojack, Martin Garrix şi mulţi alţii. În total, şase scene vor fi amplasate în Cluj pentru festival, dintre care cea principală, Ursus Untold Arena, pe stadionul Cluj Arena.

foto: Facebook.com

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Încă o bancă dispare din România. Ce se întâmplă cu conturile

Banatenii28 iulie 2017

Cât a plătit primarul PSD Marcel Muia, de la bugetul local, pentru 6.000 de mici, 300 de meniuri „premium” și un număr de magie

Banatenii27 iulie 2017

VIDEO Hoț prins în flagrant într-un magazin din Timișoara, dat afară în șuturi de vânzătoare

Banatenii27 iulie 2017

Sute de mii de euro, găsiți la perchezițiile din dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Dezvăluiri incendiare făcute de renumitul chirurg, Emil Urtilă, vizat de dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au fost rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017