Sport

Voleibaliste din echipele naţionale ale Canadei şi Australiei, în tratative cu CSM Lugoj

Voleibaliste din echipele naţionale ale Canadei şi Australiei, în tratative cu CSM Lugoj

Autoliv

Voleiul lugojean se pregăteşte să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Reprezentanţii CSM-ului se află în tratative cu două jucătoare din Canada şi Australia, care fac parte din echipele naţionale ale acestor ţări şi cu o sportivă din Bulgaria.

Voleibalista din Canada joacă pe postul de centru şi universal.  Bulgăroaica evoluează secund şi universal, iar australianca ar putea acoperi postul de centru în echipa lugojeană.

“Cu sportivele din Bulgaria şi Australia suntem în tratative destul de avansate, însă cu cea din Canada, negocierile sunt realizate în proporţie de 30-40 %. Sunt vitale aceste achiziţii, deoarece fără transferuri internaţionale nu ne putem îndeplini obiectivul de a rezista în prima ligă. Avem nevoie de jucătoare cu experienţă şi de valoare. Divizia A la ora asta e mult mai puterniccă decât în anii precedenţi. Nu mai există echipe care să fie condamnate la retrogradare. Toate echipele au buget mare, majoritatea mai mare decât noi. Pentru noi este important să ne construim o echipă cu care să fim siguri că putem rezista la nivelul anilor trecuţi”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei a Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

Pentru a-şi proteja strategia de transferuri şi pentru că negocierile cu aceste jucătoare nu s-au încheiat, iar contractele nu au fost semnate, numele celor trei voleibaliste cu care se poartă negocieri nu au fost făcute publice.

“Suntem în tratative cu aceste jucătoare, însă deocamdată nu putem să le finalizăm până nu vom avea situaţia financiară reglementată la nivel de club. Nu sunt foarte multe jucătoare disponibile nici pe plan internaţional şi nu vreau să avem surprize în ultimul moment.  Dacă lucrurile se echilibrează la nivel de club, atunci în două săptămâni, putem oferi date mai multe despre aceste jucătoare. E important să facem transferuri acum şi să semnăm contracte, când găsim jucătoare şi preţurile nu sunt atât de mari. În toamnă preţurile vor fi mai ridicate şi oferta mai mică. De aceea este bine să avem certitudini. În momentul de faţă avem sprijinul Consiliului Local şi al sponsorilor. Faptul că lipsesc banii de la Consiliul Judeţean ne afectează foarte mult”, a precizat Dan Brudiu.

Pentru a-şi întregi lotul, clubul lugojean mai poartă discuţii cu junioare, componente ale lotului naţional din România şi caută soluţii pentru postul de coordonator, unde echipa lugojeană a rămas descoperită.

“E foarte greu, au fost foarte multe plecări şi vor fi modificări importante în lot. Nu e uşor să schimbi 70 % din echipă în intersezon, nici din punct de vedere sportiv, nici material”, a mai spus Brudiu.

Reunirea lotului echipei de volei CSM Lugoj va avea loc în prima săptămână din luna august, iar noul sezon competiţional va debuta în luna octombrie.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017

Timişul va avea cea mai modernă bază hipică din România. Vor veni concurenţi din toată Europa şi din ţările arabe

Banatenii18 iulie 2017

Supercupa României la fotbal în sală se va desfăşura la Lugoj. Nume mari precum Belodedici sau Rotariu şi-au anunţat prezenţa

Alina Damian12 iulie 2017

VIDEO – Vreţi să săriţi cu paraşuta? O puteţi face în acest weekend, la Buziaş

Banatenii10 iulie 2017

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Banatenii4 iulie 2017

Reșițenii sunt invitați la mișcare în aer liber pentru sănătate, manifestare ce va avea loc în centrul orașului

Banatenii28 iunie 2017

Patru ore de superspectacol AeroNautic la Surduc. Vezi programul complet al manifestărilor

Banatenii27 iunie 2017

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017