Lugojeanul

Actualitate

Viitorul producţiei sustenabile şi viitorul comunităţii, discutate la Timişoara. Eveniment cu invitaţi de marcă şi premii de 10.000 de euro

Viitorul producţiei sustenabile şi viitorul comunităţii, discutate la Timişoara. Eveniment cu invitaţi de marcă şi premii de 10.000 de euro

Autoliv

Banatenii

UrbanizeHub România și KeepItSimple organizează, la Timișoara între 6 și 8 octombrie, un evenimentul internațional Connecting Doers with Opportunity, format dintr-o Conferință și un Hackathon de Inovare pe două mari teme: Viitorul Producției Sustenabile și Viitorul Comunității, care cuprinde şi prima ediție a seriei de conferințe Urban Talks, ce vor fi aduse de UrbanizeHub în mai multe orașe din România începând cu acest an.

“Scopul evenimentului este acela de a găsi soluții pentru provocările locale și globale cu care ne confruntăm, prin promovarea unei culturi de knowledge-sharing și crearea unei comunități globale de oameni activi și implicați. Ideea s-a născut din nevoia simplă de a conecta inovatori, creatori, iubitori ai tehnologiei, lideri ai comunităților, companii și cetățeni care se ghidează după un set de valori similar și visează cu toții la o lume mai bună”, ne-a declarat Graţian Mihailescu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Evenimentul începe vineri, 6 octombrie, cu o Conferință Urban Talks, în cadrul căreia 18 speakeri din toată lumea, cu diferite specializări și experiențe în lumea tehnologiei și cea a inovației sociale, vor vorbi despre patru teme principale: Sector Social & Comunitate; Educație; Orașele Viitorului; Tehnologie & Inovație.

Lideri implicați în diferite proiecte și din diferite zone precum Silicon Valley, New York, Zurich, Berlin, Taipei și cu o abordare holistică ce ține de dezvoltare, vor avea speech-uri motivaționale și inspiraționale, legate de activitatea lor în cadrul Urban Talks.

“Componenta unică a evenimentului nostru este un Hackathon unde participanții vor veni cu soluții IT pentru probleme locale, naționale sau globale. Cele două teme principale ale Hackathon-ului vor fi Viitorul Producției Sustenabile (bazată pe tehnologia Blockchain) și Viitorul Comunității.

Hackathon-ul va dura două zile întregi (7 și 8 octombrie) și se va sfârși cu acordarea de premii în valoare de 10.000 Euro în cryptocurrency pentru cele mai bune proiecte sau posibilitatea de pitching în fața unor organizații internaționale precum United Nations Social Impact Fund. Hackathonul Inovator pe care-l pregătim în cadrul evenimentului de la Timișoara va face parte dintr-un proiect global susținut de Națiunile Unite, care se va desfășura în 100 de orașe, așadar vom face parte din această inițiativă globală care dorește să contribuie la obiectivele de dezvoltare durabilă cu ajutorul tehnologiei. Acest eveniment este mai mult decât o conferință și un Hackathon pentru inovare. Este o colaborare de trei zile cu creatori și inovatori extraordinar de talentați din întreaga lume, care își folosesc abilitățile pentru a avea un impact pozitiv în comunitățile lor”, a mai spus Mihăilescu.

Organizatorii invită companiile din Timişoara să se implice în eveniment, beneficiile care le vor avea fiind majore:

Expunere. La eveniment vor fi prezenți oameni inteligenți, creativi și activi care vor aprecia brand-urile care fac un efort pentru a le face viețile mai bune, așa că reprezintă o șansă excelentă pentru orice companie care își dorește să demonstreze valorile la care aderă.

Recrutare. Atât Conferința cât și Hackathon-ul vor oferi companiilor oportunitatea de a cunoaște persoane talentate din diferite domenii și de a forma o legătură cu acestea pentru viitoare colaborări sau oferte de angajare.

Promovare de produse. Unele dintre pachetele de sponsorizare pe care le oferim includ opțiunea de a promova produse în cadrul evenimentului, prin prezentări sponsorizate în cadrul Conferinței sau prin instalarea de standuri unde reprezentanții companiilor pot prezenta cele mai noi produse.

Conținut sponsorizat pe UrbanizeHub. Articolele sponsorilor vor fi prezente pe versiunea în română sau cea în engleză a UrbanizeHub, și vor fi promovate pe conturile noastre de social media.

Pentru cei care doresc  să participe la eveniment, biletele sunt disponibile aici: https://goo.gl/mpkDop

Mai multe informaţii puteţi afla de pe keepitsimple.care  sau pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/301966446939245/

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Andrada Gribincea, instructor de fitness: „Sportul nu trebuie să fie o povară”

Banatenii19 octombrie 2017

Restricții pe un drum important din Caraș-Severin. Circulație închisă timp de 20 de minute

Banatenii19 octombrie 2017

Tinerii care vor să se facă polițiști se pot înscrie pentru admiterea pe cele 1.600 de locuri scoase la concurs

Banatenii18 octombrie 2017

ISU începe verificările în şcolile din Timiş care nu au autorizaţii de securitate

Banatenii17 octombrie 2017

Restricţii rutiere pe drumurile din Banat, din cauza lucrărilor de întreţinere

Banatenii13 octombrie 2017

Proiectele inovatoare la Hackathon-ul din Timișoara. Au participat oameni de pe tot globul

Banatenii13 octombrie 2017

Cinci culturi de canabis și 150 de kilograme de droguri confiscate de polițiștii din Timiș

Banatenii12 octombrie 2017

Un batrân din Timiș a dispărut de la domiciliu

Banatenii12 octombrie 2017

eMAG deschide la Timișoara cel mai mare showroom după cel din București

Banatenii11 octombrie 2017

Siemens donează 10.000 euro pentru refacerea parcului central din Buziaș, distrus în urma furtunii

Banatenii11 octombrie 2017

Cauți un loc de muncă bun? Ai putea să-l găsești la Bursa Locurilor de Muncă de la Timișoara

Banatenii10 octombrie 2017

Ilegalităţi la ridicarea porţii care a ucis un om, la intrarea în Timişoara

Banatenii10 octombrie 2017