Social

[VIDEO&FOTO] Sute de copii la inaugurarea Orăşelului Copiilor de la Concordia

[VIDEO&FOTO] Sute de copii la inaugurarea Orăşelului Copiilor de la Concordia

Autoliv

Câteva sute de preşcolari au luat parte vineri dimineaţa, începând cu ora 11, la inaugurarea noului Orăşel al Copiilor de la fostul club de noapte Concordia. Cele patru jucării gonflabile gigant au fost pornite pentru prima dată cu această ocazie, copiii veniţi să se distreze în noul loc de joacă fiind încântaţi de cum arată acesta.

Orăşelul va deservi Lugojul Român şi copiii care merg la grădiniţele din partea dreaptă a oraşului, dar şi pe oricare alţi tineri care vor să-şi petreacă timpul liber aici. La inaugurare au participat, pe lângă mulţimea de copii, reprezentanţii primăriei Lugoj, care au pus la cale transformarea fostului bar vandalizat de vechiul proprietar în orăşelul inaugurat astăzi.

„Am transformat un club de noapte într-un loc de joacă pentru cei mici, aşa se cade între două şcoli şi o biserică să fie. Ne bucurăm că sunt atât de mulţi tineri aici, reacţia lor nu mai are nevoie de nicio vorbă din partea mea. Vom avea deschis locul de joacă de luni până vineri între 16 şi 21, iar sâmbăta şi duminica între 11 dimineaţa şi 21 seara”, a explicat pentru Cetăţeanul Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj.

La fel de mulţumiţi de noul loc de joacă au fost şi părinţii care i-au însoţit pe cei mici şi care spun că vor veni aici cu prichindeii în vacanţă.

„Este o idee foarte bună, acum e aglomerat dar e şi prima zi, e normal să fie aşa. Cu siguranţă vom veni când vom putea cu cei mici aici”, a declarat una dintre mamele prezente la inaugurare.

Imobilul în care a funcţionat în trecut clubul Concordia a fost lăsat în paragină ani la rândul de fostul proprietar. Locaţia a intrat în posesia Mitropoliei Banatului, de unde a fost închiriată, contra sumei de 300 de euro pe lună, administraţiei lugojene în urmă cu mai bine de un an.

Locul de joacă a costat municipalitatea, pe lângă chirie, 150.000 de lei, bani care au fost plătiţi pentru jucăriile noi. Pictura realizată pe pereţii interiori ai locului de joacă a fost creată de tineri de la Clubul Elevilor.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Sadica Vida, cea mai temută torționară din Banat. Bătea deținuții la testicule!

Banatenii17 august 2017

Traficul de migranți dă bătăi de cap autorităților din Timiș. Ce măsuri s-au luat

Banatenii14 august 2017

Cuplurile care au 50 de ani de casnicie și bătrânii în vârstă de 90 de ani vor fi premiați de Primăria Lugoj

Banatenii11 august 2017

VIDEO Zimbrii de la Armeniș se înmulțesc. Rangerii au descoperit trei viței în turmă

Banatenii11 august 2017

VIDEO/FOTO Distractie extremă! Tinerii teribiliști dintr-un oraș din Banat își riscă viața sărind în cap, de la o înălțime de 15 metri

Banatenii10 august 2017

Situaţie dramatică la Timişoara. Pacienţii cu infarct şi urgenţele cardiologice nu mai pot fi rezolvate, din cauza lipsurilor de la Clinica Chirurgie Cardiovasculară

Banatenii9 august 2017

Cum se schimbă vremea în Banat, în următoarele două săptămâni

Banatenii8 august 2017

De ce fug bănățenii să se trateze la spitalele din Ungaria. O asistentă care intermediază exodul face dezvăluiri incredibile

Banatenii8 august 2017

Şase persoane au ajuns în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean din Timişoara din cauza caniculei

Banatenii4 august 2017

S-a încheiat campania de castrare gratuită a câinilor cu stăpân de la Lugoj. O nouă acțiune va avea loc în septembrie

Banatenii4 august 2017

Lugojeanca dispărută de la spitalul din Jebel a fost găsită moartă, în tufișurile de lângă gardul instituției. Fiica ei dă spitalul în judecată

Banatenii2 august 2017

Un timișorean a scos la vânzare virginitatea cățelușei. Până la urmă, el a fost cel care a plătit

Banatenii1 august 2017