Actualitate

[VIDEO&FOTO] O tânără din Lugoj a lansat o piesă pop şi un videoclip în Italia

[VIDEO&FOTO] O tânără din Lugoj a lansat o piesă pop şi un videoclip în Italia

Autoliv

Are doar 24 de ani, dar asta nu o împiedică pe o tânără din Lugoj, care s-a mutat în Italia pentru a fi aproape de mama sa, să cucerească prin muzica ei publicul italian şi românesc deopotrivă. Denisa Gheorghiu, care şi-a ales numele de scenă Denixe, şi-a lansat prima ei piesă după ce şi-a cunoscut producătorul chiar în pub-ul în care lucra. Povestea impresionantă care a dus la înregistrarea primei piese a lugojencei începe chiar din România.

După ce şi-a dat seama că mamei ei îi este greu să aibă grijă de un copil şi să lucreze singură peste hotare, Denisa a decis să îşi abandoneze studiile în ţară şi să plece la rândul ei spre Italia, acolo unde s-a angajat la un pub din oraşul Verona. Muncind în localul din oraşul din nordul Italiei, Denisa l-a întâlnit acolo pe cel care avea să îi producă prima piesă din cariera ei.

„Eu locuiam în Lugoj cu tătăl meu şi cu bunica mea, am început facultatea şi pentru că mama mea era singură şi muncea de dimineaţa până seara şi nu putea petrece foarte mult timp cu fratele meu, el având o vârstă fragedă, a trebuit să renunţ la studii, m-am transferat la distanţă şi am venit aici”, a declarat pentru Cetăţeanul Denisa Gheorghiu.

Videoclipul piesei StayLalala, la care Denixe a colaborat cu Mikki Jaydee a fost turnat după o muncă grea, dar care a fost bine răsplătită de produsul final, un clip care poate concura cu cele ale marilor vedete autohtone din România. Producătorul piesei a găsit-o pe Denisa cântând, în pub-ul în care lucra şi s-a îndrăgostit de vocea ei imediat.

„Când am ajuns în Italia m-am angajat la pub, el m-a auzit cântând şi aşa am ajuns să îmi cunosc producătorul. Mi-a dat cartea lui de vizită, nu eram încrezătoare la început, dar s-a dovedit a fi o persoană de încredere. Piesa a fost scoasă anul acesta, la fel şi clipul, a durat două luni să îl filmăm”, a mai explicat Denixe.

Tânăra lugojeancă are planuri şi pentru viitor, spunând că va lucra alături de colaboratorii ei din Italia la un nou single.

„Vom lucra la un nou single în iulie sau august, după care voi avea prima prezentare oficială în localul în care a fost filmat videoclipul”, a mai adăugat Denisa.

Muzica lui Denixe, dar şi informaţii despre lugojeanca aflată la începuturile carierei puteţi găsi pe pagina de Facebook a acesteia, dar şi pe canalul de Youtube al producătorului cântăreţei.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017

VIDEO Tinerii cântăreți care au făcut senzație în centrul Timișoarei. Robu a fost impresionat și s-a oprit să îi asculte

Banatenii19 iulie 2017

Servicii Complete pentru Nunta sau Botez, Dj, Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor (P)

Banatenii18 iulie 2017

Controale pe şantierele de la autostrăzi: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi lucrări neconforme proiectului

Banatenii17 iulie 2017

O timişoreancă a uitat o plasă cu o sumă importantă de bani într-o sală de aşteptare. A avut noroc că au găsit-o jandarmii

Banatenii14 iulie 2017

Jandarmii timişeni au descins în piaţa din Lugoj, ca să-i prindă pe traficanţii de ţigări. Au găsit doar un singur contrabandist

Banatenii13 iulie 2017

Un taximetrist din Timişoara a furat telefonul unui client. A fost reţinut de poliţişti

Banatenii13 iulie 2017

Un hotel simbol din Herculane, sancţionat de Ministerul Turismului din cauza condiţiilor proaste de cazare

Banatenii12 iulie 2017