Sport

[VIDEO&FOTO] Horaţiu David a câştigat meciul principal din cadrul galei de kickbox de la Lugoj

[VIDEO&FOTO] Horaţiu David a câştigat meciul principal din cadrul galei de kickbox de la Lugoj

Autoliv

Clubul Sportiv Wodan Lugoj, cu sprijinul Primăriei a organizat vineri, 25 noiembrie, o gală de kickbox la Lugoj. Au participat sportivi de Timişoara, Reşita, Turnu Severin, Deva, Craiova şi Lugoj la un eveniment sportiv care a umplut până la refuz Sala Sporturilor I. K. Ghermănescu.

În primul meci, Sasha Miucin de la M- Box Timisoara s-a impus la categoria 72 kg în faţa sportivului de la CSS Reşita, Emanuel Casian. A urmat, în cadrul categoriei 50 kg, întâlnirea dintre Alex Moisescu de la GimBox Timişoara şi Cristian Ciurar de la Tamashyi Timişoara, câştigat de cel din urmă. Al treilea meci al serii, la categoria 62 kg, i-a adus faţă în faţă pe Cristian Bocioaga de la Iguana Fight Club Timişoara şi pe Cosmin Drăgici de la Coseikombat Turnu Severin. Cel de-al doilea sportiv a reuşit să se impună. A urmat meciul dintre Remus Jugovan de la Ginbox Timişoara şi Robert Burtea de la CSS Reşita, la categoria 78 kg. Reşiteanul a avut în cele din urmă câştig de cauză. Disputa categoriei 70 kg, dintre Sabin Paul (Bad Boys Gym) şi Gabriel Ilie (Iguana Fight Club Timişoara) l-a avut ca învingător pe timişorean.

Ultimele două meciuri au fost şi cele mai aşteptate de public. La categoria 63 kg, Laurenţiu Brezoi (Turnu Severin) a fost învins de Marius Tolea (Somo Kickbox Timişoara). Mult aşteptatul meci al serii l-a avut în prim plan pe un lugojean. La categoria semi grea, Horaţiu David de la Wodan Lugoj nu a dezamăgit aşteptările publicului şi l-a învins pe Ionut Stancu de la Respect Gym Craiova, deşi nu a avut mult timp la dipoziţie să pregăteasca această gală.

”A fost o gală organizată într-un timp foarte scurt. Am avut puţin timp la dispoziţie să fac fight cardul şi să strâng resursele pentru gală, însă mă bucur că au fost meciuri foarte disputate şi foarte frumoase. În ceea ce priveşte lugojeanul care a participat, este un veteran. Horaţiu David a fost campion naţional pentru prima dată în 2006. El vine după o lungă pauză, însă în momentul în care a aflat că vrem să organizăm un eveniment de kick boxing în Lugoj şi nu există un lugojean care să ne reprezinte, s-a oferit. Pentru timpul scurt de pregătire pe care l-a avut la dispoziţie, s-a descurcat foarte bine”, a declarat Marcel Drăgan, antrenorul de la Wodan Lugoj.

Organizatorul îşi doreşte o gală de o anvergură şi mai mare la Lugoj, cu participare internaţională, cunoscutul luptător lugojean Coco Rus anunţându-şi participarea la viitorul eveniment de acest gen.

“Sper ca această gală să constituie un precedent după care una cu o mai mare avengură, cu participare internaţională. M-a anunţat chiar şi fostul nostru campion Coco Rus că la următoarea gală vrea să lupte ca să atragă cât mai mulţi lugojeni în sală. Publicul în această seară a fost minunat. Mă aşteptam la o prezenţă numeroasă, însa în această seară mi-a întrecut aşteptările”, a încheiat Marcel Drăgan.

FOTO: SILVIU BOIAN

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Iancu

    27 noiembrie 2016 at 13:17

    Ma cheamă Iancu Alin Ionut…nu Ionuț Stancu 😂

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017

Piloţii de la Moto Extrem Lugoj, din nou pe podium în etapa de la Zărneşti

Alina Damian14 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi a fost eliminat de la Campionatul Mondial de Biliard

Banatenii14 iunie 2017

Medalie de argint pe echipe la Campionatul Naţional pentru gimnaştii lugojeni de la Clubul Sportiv Şcolar

Alina Damian12 iunie 2017

Turneu internațional de baschet la Lugoj, pentru old-boys

Banatenii9 iunie 2017

Lugojenii sunt așteptați să se înscrie la un campionat de bowling

Daniel Groza8 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi va participa din nou la Campionatul Mondial de biliard

Banatenii3 iunie 2017

Un lugojean în vârstă de 72 de ani este în premieră campion naţional la pescuit

Alina Damian30 mai 2017

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017