Inchiriere spatii Lugoj

Actualitate

VIDEO Un polițist a depus plângere împotriva celor care l-au înjurat și amenințat pe Facebook, după ce a fost filmat de un șofer pe care l-a sancționat

VIDEO Un polițist a depus plângere împotriva celor care l-au înjurat și amenințat pe Facebook, după ce a fost filmat de un șofer pe care l-a sancționat

Autoliv

Banatenii

Ionut Ghițan, un polițist din Caransebeș a depus o plângere pentru ultraj, după ce a fost filmat de către un șofer pe care l-a sancționat, iar filmulețul a fost postat pe Facebook și a adunat mai multe comentarii, în care omul legii este înjurat și chiar amenințat de către prietenii contravenientului.

Tonul la umilirea polițistului este dat chiar de către șoferul amendat, Alex Bur, care a adăugat un comentariu batjocoritor la filmulețele postate. Pe de altă parte, șoferul susține că polițistul îl hărțuiește, pentru că nu a vrut să-i dea piese de schimb pentru mașinile lui.

“Două <<băiete>> şmechere doar în albastru, în rest se plimbă în rable fără climă şi se împut când transpire. Le înţeleg invidia şi frustrarea, dar nici chiar aşa. Acest individ frustrat are ciudă pe mine şi din cauză că nu l-am servit cu piese pe gratis cum avea pretenţia (din parcul meu de dezmembrări) …Daţi share să vadă lumea cum încercau să mă îmbrăţişeze de la genunchi aceste <<băiete>>>”, este cometariul scris de Alex Bur, la primul film postat în 21 iulie, după ce poliţistul l-a oprit pentru prima dată pe şofer.

Pe 25 iulie, șoferul este oprit din nou de către polițist și este sancționat. “Acelaşi <<preot>> care nu poartă basca în cap şi în continuare face abuz în serviciu de ciudă şi invidie… nu se consideră capabil să îşi rezolve personal frustrarea şi invidia ce mi-o poartă, doar când poartă <<cămaşa de forţă>>… urmăriţi cât de mult îşi doreşte să mă îmbrăţişeze de la genunchi…Mă ameninţă că are relaţii, dar el uită că în afara serviciului este un <<preot>> moale la şezut. Daţi share să vadă lumea acest specipen ce a evadat de la Mănăstire”, a scris şoferul ca şi cometariu la filmuleţul postat.

A urmat un val de comentarii la filmulețele postate, cele mai multe fiind considerate jignitoare și amenințătoare de către polițist. Acesta spune că acuzațiile șoferului amendat nu sunt reale, deoarece nu a apelat niciodată la serviciile lui.

“Eu am două mașini noi, ce să fac cu piesele de schimb?”, spune Ionuț Ghițan, care povestește că a aflat de la colegi despre ce se întâmplă pe Facebook și că a depus plângerea pentru ultraj după ce situația a început să devină deranjantă pentru el și familia sa.

“Nu sunt un fan al reţelelor de socializare şi nu am fost interesat de postările dumnealui, până nu au început să-mi creeze această stare de disconfort mie şi familiei. Mai ales că au degenerat către ameninţări şi către lucruri de altă natură. Au insistat şi colegii şi m-au anunţat, să văd ce postări pune şi ce comentarii face. Inclusiv soţia mea şi în sânul familiei mele s-a stârnit o stare de panică şi atunci normal că a trebuit să fac aceste demersuri de a depune o plângere, atât împotriva lui, cât şi a celor care au lăsat comentarii”, spune polițistul.

În momentul de față, dosarul a fost preluat de către un procuror din Caransebeș, care a demarat o cercetare pentru a vedea dacă faptele reclamate de polițist există. Dacă vor fi găsiți vinovați de ultraj, șoferul și cei care l-au jignit și amenințat vor intra sub incidența codului penal, care spune că “ameninţarea săvârşită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii, ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.”

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. Pingback: Un șofer a filmat un polițist rutier în timp ce acesta îi scria procesul verbal de amendă. Totul s-a întors acum împotriva șoferului -

  2. Pingback: Un șofer a filmat un polițist rutier în timp ce acesta îi scria procesul verbal de amendă. Totul s-a întors acum împotriva șoferului | Soferi.Biz

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe în Actualitate

Enel întrerupe curentul în mai multe localități din Timiș

Daniel Groza11 decembrie 2017

Polițiștii locali ar putea să primească aceleași atribuții ca și cei de la Rutieră

Banatenii5 decembrie 2017

Cum poți ajunge la închisoare din cauza petardelor

Banatenii5 decembrie 2017

Doi bănățeni în primii zece cei mai bogați români

Banatenii4 decembrie 2017

Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin

Banatenii29 noiembrie 2017

O femeie a sunat la 112 pentru că a răpit-o amantul! Polițiștii i-au dat amenda

Banatenii29 noiembrie 2017

Tinerii din Timiș consumă mai multe droguri. Canabisul, ecstasy și amfetamina în topul substanțelor traficate

Banatenii28 noiembrie 2017

Inspecția Tehnică Periodică pentru mașinile mai vechi de 12 ani se va face anual

Banatenii22 noiembrie 2017

Minoră de 15 ani prinsă la furat într-un magazin din Timișoara

Banatenii21 noiembrie 2017

Când se deschide ansamblul Openville din Timişoara

Banatenii21 noiembrie 2017

Ce zone va afecta ciclonul polar care va lovi duminică România

Banatenii16 noiembrie 2017
Penitenciarul Timişoara

Deținuții din Penitenciarul Timişoara care vorbesc limba italiană pot avea muncă de birou

Banatenii16 noiembrie 2017