Actualitate

VIDEO Tren de pe ruta Lugoj – Timișoara, folosit pentru exploatarea unor copii duși să cerșească și să caute prin „gubele”

VIDEO Tren de pe ruta Lugoj – Timișoara, folosit pentru exploatarea unor copii duși să cerșească și să caute prin „gubele”

Autoliv

Banatenii

Lugojenii care circulă pe ruta Lugoj – Recaș – Timișoara sunt, fără să știe, martorii unui caz de exploatare a unor copii, duși de o grupare din Recaș în Timișoara să caute prin  gunoaie și să cerșească. Ziarul „Adevărul” a urmărit traseul romilor, descoperind că aceștia se urcă în tren la Recaș, circulă cu trenul ilegal sau la limita legalității până în Gara de Est din Timișoara, iar de acolo se împrăștie în cartierul Lipovei, unde caută prin gunoaie și cerșesc.

„Vin cu trenul de la Recaş, trec pe sub pasarelă şi vin prin tot cartierul. De după Revoluţie, cred că vin în fiecare zi. Iau pâine, tot ce găsesc, indiferent că e iarnă sau vară. În tot cartierul ăsta vin, probabil fiindcă e mai aproape de gară. Deranjează pe toată lumea, trântesc pubelele, copiii sunt mizerabili, nespălaţi, ţipă“, spune un timișorean care locuiește în cartierul Lipovei.

„Fac foarte multă mizerie. Cotrobăie, scot, lasă în jur. După ce că fac mizerie mai şi cerşesc. De fiecare dată sunt cu copii”, a declarat și o femeie care locuiește în cartier.

Filmat cu camera ascunsă, „nașul” a recunoscut că unii dintre romii care își duc copiii la cerșit și căutat prin gunoaie circulă ilegal, dar îi este frică să se pună cu ei, sesizând problema conducerii CFR. Potrivit „Adevărul”, purtătorul de cuvânt a declarat al CFR Călători a declarat că problema este cunoscută la nivelul conducerii CFR Timișoara și se fac acțiuni pe această rută, dar problema se rezolvă punctual. CLICK AICI pentru detalii despre copiii duși cu trenul de ruta Lugoj – Timișoara să caute prin „gubele”. 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Eyesbrown

    28 noiembrie 2016 at 16:37

    Zi de zi sunt pe tren dimineață și dupămasa, oare controlul de stat de ce exista și nu ia măsuri în acest caz,controlorii singuri ce pot face dacă acești indivizi sunt agresivi!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017

In vizita la Isawilly, cea mai noua cofetarie si patiserie din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

Pensionarii de la Centrul pentru persoane vârstnice,,Sf. Nicolae” din Lugoj  vor face paradă în costume populare de Ziua iei

Banatenii21 iunie 2017

Ce se construieste lângă magazinul Unicarm din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

UPDATE Singurul premier pe care l-a dat Banatul după Revoluție, demis de propriul partid

Banatenii21 iunie 2017