Actualitate

[VIDEO] Toată Poliţia Lugoj şi mascaţii, mobilizate la un botez de romi! Cum se scuză poliţiştii când golesc parcările pentru bolizii de lux

[VIDEO] Toată Poliţia Lugoj şi mascaţii, mobilizate la un botez de romi! Cum se scuză poliţiştii când golesc parcările pentru bolizii de lux

Autoliv

Parangheliile romilor din Lugoj se ţin lanţ în această perioadă, însă din cauza numărului mare de poliţişti care le supraveghează, ajutaţi constant de lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Timiş se pare că aceştia au renunţat la claxoane, la încălcarea legilor şi la deranjarea circulaţiei. Mai mult, odată ajunşi la biserica unde are loc nunta sau botezul, romii parchează regulamentar şi, culmea, trec strada pe la trecerile de pietoni în frunte cu bulibaşa.

Nici nu e de mirare, având în vedere evenimentul de joi, când la Lugoj a avut loc un alt botez și toată Poliţia Lugoj, în frunte cu şefii subunităţii, a fost prezentă la paranghelie. Pe lângă duba de mascaţi, poliţiştii au împânzit din nou oraşul, pentru a se asigura că romii nu sunt scăpaţi din priviri şi nu cauzează probleme. La botez au participat aproape 100 de persoane, care au ajuns la biserica cu două turnuri escortaţi de poliţie şi mascaţi, în maşini care mai de care mai scumpe.

Înainte de ajungerea coloanei de petrecăreţi, care s-au supus indicaţiilor poliţiştilor, parcarea din faţa bisericii a fost golită de oamenii legii. Întrebaţi despre cum au loc aceste goliri subite de parcări, poliţiştii dau din umeri.

„Agenţii noştri sunt în perimetru pentru a asigura un climat de ordine publică, nu au nicio legătură cu parcările”, a declarat pentru Cetăţeanul Ancuţa Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiş.

Chiar dacă poliţiştii spun că romii s-au mai civilizat şi nu mai creează probleme ca în alţi ani, lugojenii îi acuză pe agenţi şi pe şefii acestora că le fac pe plac petrecăreţilor. Mai mulţi lugojeni s-au plâns jurnaliştilor că, fiind scoşi din parcarea din faţa bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, poliţiştii le-au spus şoferilor că nu pot parca acolo din cauză că „urmează să aibă loc lucrări de reparaţie a carosabilului”, fapt ce nu s-a întâmplat în realitate.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. Ana

  13 august 2015 at 15:07

  Florin Dumitru si Rad Marius ar trebui sa isi depună demisia in urma celor întâmplate,este strigător la cer ce se intampla,am sunat la IPJ Timis,am sunat peste tot.Il asteptam cu frenezie pe domnul Bolbos sa revină pe funcție,cu siguranta atunci nu o sa mai permită ca acești domni sa isi umple buzunarele si sa se subordoneze rromilor…

 2. Ana

  13 august 2015 at 15:26

  Nu suntem singurii care suportam aceste umilințe,drept dovada anexez următorul link: http://renasterea.ro/revoltator-la-unele-nunti-din-timisoara-politisti-platiti-din-bani-publici-tin-locul-bodyguarzilor/

 3. pusa

  13 august 2015 at 16:22

  Platesc si ei impozite si taxe… ce aveti cu ei?

 4. Lugojean

  13 august 2015 at 20:02

  Toti ar trebui sa isi depuna demisia , dar asa este la noi , idiotii de tiganii si banii lor fac legea ! Sa incercam noi sa facem asa ceva , oare ne-ar aproba ? sau sa parcam pe unde vrem si in mijlocul strazii , sa vedem daca ne lasa in pace sau ne da amenda. Toata politia Romana este patata si sunt niste nesimtiti cu totii !

 5. Lugojean

  13 august 2015 at 20:12

  Or ajuns niste imputite de ciori care habar nu au sa scrie si habar nu au sa citeasca si nu au auzit in viata lor de permis de conducere sa ne conduca tara …. Jalnic si foarte trist in acelasi timp !

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au fost rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017