Actualitate

VIDEO! Țiganii din Lugoj fac circ la Timișoara. Amendați, acuză autoritățile de poliție politică

VIDEO! Țiganii din Lugoj fac circ la Timișoara. Amendați, acuză autoritățile de poliție politică

Autoliv

Banatenii

Țiganii din Lugoj au ajuns să se dea în spectacol pe străzile Timișoarei după ce au fost amendați pentru parcare ilegală.

Aceștia și-au afișat Ferrari-urile în capitala Banatului la logodna între nepotul lui Cârpaci Gradu, zis Ministru de Finanţe, şi nepoata lui Ionelaş Cârpaci “Gradu”.

Conform Pressalert, bolizii au fost parcați pe strada Eminescu de unde muzica lui Guţă se aude live până la hotel Continental. Curg dedicaţiile în timp ce invitaţii sosesc rând pe rând îmbrăcaţi în haine de gală.

Muzica bubuie-n boxe şi Poliţia supraveghează zona. Se dă amendă anunţată pentru muzică. Vreo 2.000 lei. Distracţia continuă ore la rând, în timp ce paharele cu şampanie se încălzesc la intrarea-n vilă.

Poliţia se retrage discret, numai că apare Dorel Cojan, şeful Poliţei Locale şi începe să dea ordine scurte “toate maşinile parcate pe trecerea de pietoni şi pe spaţiul verde amenzi. Nu scapă una”.

Cum se trezesc cu acţibildele lipite-n parbriz, nuntaşii încep să se revolte. Un rom din Lugoj îl ia la rost la Cojan: ”Şi Hitler făcea la fel. Şi Ion Antonescu făcea lege. Avem un Dumnezeu adevărat. Şi pentru o lege iei viaţa unui om? E poliţie politică. Noi am trăit în comunism 40 de ani şi dacă acum am întors înapoi îi mai dai omului o şansă, nu îi iei viaţa. Vrem să fim cetăţeni egali. Să avem drepturi”.

“Da, drepturi, respectaţi legea. În Timişoara trebuie să respectaţi legea”, este scurtul comentariu al șefului de poliție care-l și amenință pe lugojean că-l ia pe sus.

După câteva minute apar şi două maşini de la Poliţia Rutieră. Se scriu amenzi şi nuntaşii pleacă spre bulevardul Mihai Viteazu ca să ia mireasa. “Tot e bine că au plecat fragmentaţi, nu în coloană ca să încurce tot traficul”, comentează un poliţist a cărui voce e acoperită de răcnetul sutelor de cai putere al unui Ferrari negru coborât de pe spaţiul verde. Parnghelia e acum pe bulevardul Mihai Viteazu. Poliţia dirijează circulaţia în zonă.

Citeste mai mult pe Pressalert!

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. nacu

  5 august 2015 at 18:11

  bravo politia locala!

 2. rodion

  5 august 2015 at 21:33

  de s-ar aplica legea si in lugoj ar fi extraordinar dar politistii din lugoj nu iau nici o masura desi asemenea spectacole se intampla yilnic langa sediul politiei in special in luna august.se parcheaza peste tot, se afiseaza cu opulenta. as fi curios sa aflu cum reusesc ei sa faca bani si daca autoritatile le impoziteaza veniturile.
  romii sunt cei mai…….

 3. Ochiul din umbra

  5 august 2015 at 23:53

  In Timisoara se aplica legea,bravo!In Lugoj,seful biroului rutier Rad Marius pare ca este foarte bun prieten cu acest scandalagiu.Acum cateva zile in casa scandalagiului a fost organizat un botez,iar domnul sef a fost sa isi ia „dreptul”,fiind vazut de catre mine tinandu-se de mana cu scandalagiul din imaginea de mai sus si chiar razand in hotote,punandu-si subordonatii sa escorteze cu masiniile politei coloana de masini a romilor si chiar sa le dea drumul pe culoarea rosu a semaforului.JOS MAFIA DIN POLITIA RUTIERA LUGOJ!!!

 4. ioani

  6 august 2015 at 14:15

  Omul acesta vorbeste de credinta si Dumnezeu parca a uitat cu a facut banii si face in continuare postand in mare ,,pocait,,.Fratilor nu mai dati bani acestor frati !

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Cât a plătit primarul PSD Marcel Muia, de la bugetul local, pentru 6.000 de mici, 300 de meniuri „premium” și un număr de magie

Banatenii27 iulie 2017

VIDEO Hoț prins în flagrant într-un magazin din Timișoara, dat afară în șuturi de vânzătoare

Banatenii27 iulie 2017

Sute de mii de euro, găsiți la perchezițiile din dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Dezvăluiri incendiare făcute de renumitul chirurg, Emil Urtilă, vizat de dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au fost rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017