Social

VIDEO – Ştrandurile din Ungaria care atrag mii de bănăţeni. Care este reţeta de succes a ungurilor

VIDEO – Ştrandurile din Ungaria care atrag mii de bănăţeni. Care este reţeta de succes a ungurilor

Autoliv

Banatenii

În timp ce Timişoara, Reşiţa, Băile Herculane sau Lugoj nu sunt în stare să le ofere bănăţenilor nicio variantă de aquapark decentă, mii de locuitori din Vestul ţării iau cu asalt ştrandurile din Ungaria. În fiecare weekend, mii de bănăţeni trec graniţa în Ungaria pentru a se relaxa în locuri care oferă tot ce are nevoie un turist: servicii de calitate la preţuri rezonabile. Mako, Sezged, Gyula, Oroshaza, Hajduszoboszlo sau chiar Budapesta sunt doar câteva dintre destinaţiile preferate ale românilor care merg să se scalde în Ungaria.

Unul din cele mai accesibile ştranduri din Ungaria este cel din Mako. Aflată la graniţa cu România, localitatea maghiară este prima după ieşirea din ţară de la Cenad, iar aquapark-ul de aici le oferă turiştilor o varietate de servicii şi posibilităţi de petrecere a timpului liber. Cu bazine de relaxare şi distracţie, dar şi cu apă termală pentru tratament aquapark-ul din Mako poate fi o destinaţie perfectă atât pentru familiile cu copii, cât şi pentru tineri sau bătrâni. Detalii despre tarife şi servicii, pe site-ul de prezentare al ştrandului.

Când mergi la aquapark-ul din Szeged nu există bazin în care să nu vezi cel puţin doi români. Nici nu e de mirare în condiţiile în care raportul calitate – preţ este foarte bun. Pe lângă bazinele de relaxare şi de tratament, ştrandul din Szeged are şi câteva tobogane pentru distracţie, iar investiţiile făcute recent în bazinele acoperite asigură un flux de turişti foarte mare chiar şi iarna.  Detalii pot fi obţinute de pe site, care oferă, bineînţeles, şi informaţii în limba română.

Românii care vor să meargă la Gyula, o destinaţie în care arădenii şi bihorenii se simt ca acasă, trebuie să ştie că un weekend cât mai reuşit aici presupune o vreme bună, fiind multe bazine descoperite şi mult spaţiu verde. Cu o ofertă variată pentru vizitatori, ştrandul din Gyula concurează cu succes cu aquapark-urile româneşti şi ungureşti.   Mai multe detalii pe site-ul ştrandului din Gyula.

Aflat la 125 de kilometri de Timişoara şi tot atât de Oradea, Oroshaza este un important punct de atracţie pentru turiştii din Vestul ţării. Cu bazine pentru toate vârstele şi un lac în apropiere, ştrandul din Oroshaza le garantează un timp plăcut celor care aleg să îşi petreacă timpul liber aici. Un bilet de intrare pentru o familie formată din doi adulţi şi un copil, tariful de acces este de 100 de lei pe zi. Mai multe detalii, pe site-ul de prezentare.

Pentru amatorii de ieşiri la ştrandurile din Ungaria, Hajduszoboszlo este locul în care merită să mergi măcar o dată. Aflat la aproape 240 de kilometri de Timişoara, ştrandul întins pe o suprafaţă de 30 de hectare, cu o piscină de 6.200 de metri pătraţi şi foarte multe locuri de distracţie, parcul acvatic este renumit în Europa şi atrage mii de turişti annual. Aici puteţi vedea imagini, preţuri şi servicii de la ştrandul din Hajduszoboszlo. 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Sadica Vida, cea mai temută torționară din Banat. Bătea deținuții la testicule!

Banatenii17 august 2017

Traficul de migranți dă bătăi de cap autorităților din Timiș. Ce măsuri s-au luat

Banatenii14 august 2017

Cuplurile care au 50 de ani de casnicie și bătrânii în vârstă de 90 de ani vor fi premiați de Primăria Lugoj

Banatenii11 august 2017

VIDEO Zimbrii de la Armeniș se înmulțesc. Rangerii au descoperit trei viței în turmă

Banatenii11 august 2017

VIDEO/FOTO Distractie extremă! Tinerii teribiliști dintr-un oraș din Banat își riscă viața sărind în cap, de la o înălțime de 15 metri

Banatenii10 august 2017

Situaţie dramatică la Timişoara. Pacienţii cu infarct şi urgenţele cardiologice nu mai pot fi rezolvate, din cauza lipsurilor de la Clinica Chirurgie Cardiovasculară

Banatenii9 august 2017

Cum se schimbă vremea în Banat, în următoarele două săptămâni

Banatenii8 august 2017

De ce fug bănățenii să se trateze la spitalele din Ungaria. O asistentă care intermediază exodul face dezvăluiri incredibile

Banatenii8 august 2017

Şase persoane au ajuns în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean din Timişoara din cauza caniculei

Banatenii4 august 2017

S-a încheiat campania de castrare gratuită a câinilor cu stăpân de la Lugoj. O nouă acțiune va avea loc în septembrie

Banatenii4 august 2017

Lugojeanca dispărută de la spitalul din Jebel a fost găsită moartă, în tufișurile de lângă gardul instituției. Fiica ei dă spitalul în judecată

Banatenii2 august 2017

Un timișorean a scos la vânzare virginitatea cățelușei. Până la urmă, el a fost cel care a plătit

Banatenii1 august 2017