Lugojeanul

Social

VIDEO – Ştrandurile din Ungaria care atrag mii de bănăţeni. Care este reţeta de succes a ungurilor

VIDEO – Ştrandurile din Ungaria care atrag mii de bănăţeni. Care este reţeta de succes a ungurilor

Autoliv

Banatenii

În timp ce Timişoara, Reşiţa, Băile Herculane sau Lugoj nu sunt în stare să le ofere bănăţenilor nicio variantă de aquapark decentă, mii de locuitori din Vestul ţării iau cu asalt ştrandurile din Ungaria. În fiecare weekend, mii de bănăţeni trec graniţa în Ungaria pentru a se relaxa în locuri care oferă tot ce are nevoie un turist: servicii de calitate la preţuri rezonabile. Mako, Sezged, Gyula, Oroshaza, Hajduszoboszlo sau chiar Budapesta sunt doar câteva dintre destinaţiile preferate ale românilor care merg să se scalde în Ungaria.

Unul din cele mai accesibile ştranduri din Ungaria este cel din Mako. Aflată la graniţa cu România, localitatea maghiară este prima după ieşirea din ţară de la Cenad, iar aquapark-ul de aici le oferă turiştilor o varietate de servicii şi posibilităţi de petrecere a timpului liber. Cu bazine de relaxare şi distracţie, dar şi cu apă termală pentru tratament aquapark-ul din Mako poate fi o destinaţie perfectă atât pentru familiile cu copii, cât şi pentru tineri sau bătrâni. Detalii despre tarife şi servicii, pe site-ul de prezentare al ştrandului.

Când mergi la aquapark-ul din Szeged nu există bazin în care să nu vezi cel puţin doi români. Nici nu e de mirare în condiţiile în care raportul calitate – preţ este foarte bun. Pe lângă bazinele de relaxare şi de tratament, ştrandul din Szeged are şi câteva tobogane pentru distracţie, iar investiţiile făcute recent în bazinele acoperite asigură un flux de turişti foarte mare chiar şi iarna.  Detalii pot fi obţinute de pe site, care oferă, bineînţeles, şi informaţii în limba română.

Românii care vor să meargă la Gyula, o destinaţie în care arădenii şi bihorenii se simt ca acasă, trebuie să ştie că un weekend cât mai reuşit aici presupune o vreme bună, fiind multe bazine descoperite şi mult spaţiu verde. Cu o ofertă variată pentru vizitatori, ştrandul din Gyula concurează cu succes cu aquapark-urile româneşti şi ungureşti.   Mai multe detalii pe site-ul ştrandului din Gyula.

Aflat la 125 de kilometri de Timişoara şi tot atât de Oradea, Oroshaza este un important punct de atracţie pentru turiştii din Vestul ţării. Cu bazine pentru toate vârstele şi un lac în apropiere, ştrandul din Oroshaza le garantează un timp plăcut celor care aleg să îşi petreacă timpul liber aici. Un bilet de intrare pentru o familie formată din doi adulţi şi un copil, tariful de acces este de 100 de lei pe zi. Mai multe detalii, pe site-ul de prezentare.

Pentru amatorii de ieşiri la ştrandurile din Ungaria, Hajduszoboszlo este locul în care merită să mergi măcar o dată. Aflat la aproape 240 de kilometri de Timişoara, ştrandul întins pe o suprafaţă de 30 de hectare, cu o piscină de 6.200 de metri pătraţi şi foarte multe locuri de distracţie, parcul acvatic este renumit în Europa şi atrage mii de turişti annual. Aici puteţi vedea imagini, preţuri şi servicii de la ştrandul din Hajduszoboszlo. 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Proteste la Timișoara. Sindicatele scot oamenii în stradă

Banatenii20 octombrie 2017

În Timiș a fost inaugurată cea mai mare şi modernă seră din România

Banatenii20 octombrie 2017

Gec Nera acuză că 50 de hectare de pădure din Parcul Național Semenic sunt rase de către Romsilva

Banatenii18 octombrie 2017

Chestionar online pus la dispoziție de medicii timișoreni pentru persoanele interesate să își evalueze riscul de a face tromboză

Banatenii13 octombrie 2017

Trafic record la aeroportul din Timişoara. Peste 1,2 milioane de călători, în primele nouă luni

Banatenii11 octombrie 2017

Sezonul estival a adus la Aeroportul din Timişoara o creştere de 20% la numărul de pasageri pe cursele de vacanţă

Banatenii10 octombrie 2017

Percheziţii în Caraş-Severin şi Timiş, la căutătorii de comori

Banatenii10 octombrie 2017

Amenziile nu-i sperie pe consumatorii de alcool. Polițiștii le-au întocmit dosare penale pentru că au urcat băuți la volan

Banatenii9 octombrie 2017

Bandă de hoți, anihilată după o lovitură dată într-o casă din Timiș

Banatenii4 octombrie 2017

Medicii Spitalului Județean din Timișoara realizează încă două intervenții în premieră

Banatenii3 octombrie 2017

Timișoara, în topul orașelor care oferă locuri de muncă pentru studenți. Oferta s-a dublat față de anul trecut

Banatenii3 octombrie 2017

CAMPANIE Sute de câini, sterilizați într-o singură săptămână la Reșița

Banatenii27 septembrie 2017