Administrație

VIDEO! Stradă bombardată de gropi: ”Ne betonăm singuri strada dacă Primăria nu poate”

VIDEO! Stradă bombardată de gropi: ”Ne betonăm singuri strada dacă Primăria nu poate”

Autoliv

Locuitorii străzii Lalelelor din Lugoj au ajuns la capătul răbdării după ce zilnic trebuie să dea în gropi la propriu. Asta se întâmplă de ani de zile, spun aceșta, iar administrația nu s-a sinchisit nici măcar să încerce astuparea craterelor din asfalt.

În disperare de cauză, oamenii au aplelat la ziarul nostru pentru a încerca să primăească un răspuns oficial și pentru a sensibiliza oarecum autoritățile locale.

Aceștia au ajuns chiar să spună că ar fi dispuși să-i reabiliteze singuri strada, însă le este frică să nu fie amendați.

Contactat pentru o opinie, primarul Francisc Boldea susține că lucrările vor începe de la primăvară: ”Acolo în spate, se face un cartier nou de case, pe partea dreaptă a berierei de pe Oituz. Pentru acest cartier, vom introduce rețele de apă și canalizare, iar la final vom asfalta, moment în care se va face și strada din partea stângă a barierei de pe Oituz”.

 

Vezi comentarii (7)

7 Comments

 1. maria

  15 ianuarie 2016 at 16:45

  S-a promis de 3 ani (exista raspunsuri oficiale cu semnatura primarului)ca se v-a astfalta ,dar si minciuna e vorba iar legatura cu canalizarea nu e plauzibila pt. ca partea din stanga a strazii e praf si canalizarea nu incurca

 2. Anonim

  15 ianuarie 2016 at 17:08

  Persoana care vorbeste (Viorel Penteliuc) nici macar nu locuieste pe acea strada. Locuieste in dealul viilor.

  • Olvi

   15 ianuarie 2016 at 23:00

   Deci nu are dreptul sa vorbeasca? Suntem cu totii satui de gainariile primarului. Gradinita din Balta Lata de ce e paragina? Unde sunt banii imprumutati de Martinescu pentru Gradinita? In parcul copiilor au intrat miliarde in terenul de fotbal sa il cace ciorile, iar primaria nu are solutii pentru remedierea situatiei. Orasul e plin de gunoaie si gropi, pe strada Petculescu tiganii traficanti de tigari au spart asfaltul cu firma ce reface trotuarele in oras, asa nimeni nu se sesizeaza, trotuarele pe aceeasi strada sunt toate sparte din lipsa rosturilor de dilatare. Timisorii plina de noroi si mizerie dupa trecerea camioanelor. Asa gospodar avem!

 3. Cristi

  15 ianuarie 2016 at 17:27

  Strada Gheorhe Baritiu este in aceasi situatie.Deja nici nu imi mai aduc aminte cate masini de nisip si de pietris sa bagat pe banii nostri in aceasta strada.Este sub orice critica situatia in cartierul Bocsei.Nu ai unde ferii gropiile,nu are nici un rost sa iti speli masina pentru a este in 5 minute la fel.Vara cand beltile nu sunt toata casa e plina de praf…Si noi toti platim impozite pe casa ,apa de ploaie masini etc.Situatia pe aceasta strada este asa de cand imi aduc eu aminte.Dupa ce a „asfaltat” Dl. Martinescu toata lumea sa bucurat dar dupa un an de zile a fost mai rau decat inainte.Nu cred ca e mult cerut pentru primarie sa puna macar un strat de 5 cm de asfalt sau macar sa sa vina sa niveleze din cand in cand strada.Sa nu mentionez ca acum o luna a avut loc o lucrare pe partea de canalizare/apa nu va pot spune sigur.Dupa aceasta lucrare imi era frica sa nu raman impotmolit pe coltul strazi.

 4. boro

  15 ianuarie 2016 at 20:20

  În care primăvară se va reface strada?. Eu stiu un lucru. În vară, ne vom lua revanșa. Votăm un alt primar.

 5. lugojanul

  16 ianuarie 2016 at 11:24

  tot orasul e o groapa de gunoi ,mizeroe p[este tot si nesimtiti care ne iau bani nu vad–sa vuna odata alegerile

 6. Viorel penteliuc

  21 ianuarie 2016 at 16:12

  Nu stiu cine este acel ,,anonim” , dar daca vrea sa stie mai multe, sa caute la evidentă populației si cu siguranta va gasi unde locuiesc cu acte in regula. Sau ii pot arata adresa din buletin. Locuiesc pe str Lalelelor la nr 1. Si mai ceva: ,,anonim-” ce esti, cred ca am fost pe toate strazile din oras, care au avut probleme, am facut hârtii care le-am înregistrat si le-am dat la primarie. In continuare voi face la fel pentru toate strazile din oras. Asa ca ,, anonim” esti si asa vei ramane, nu prea stai bine cu informațiile. Oricum iti multumesc ca urmaresti noutatile orașului care le publica ,,CETĂȚEANUL „.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Consiliul Județean Timiș vrea să deschidă mai multe centre de colectarea fructelor și legumelor în zonă

Banatenii27 iunie 2017

Primăria Lugoj anunță oficial: „Astăzi reîncep lucrările la Ștrandul Municipal”

Banatenii27 iunie 2017

Primarul Timișoarei îi cheamă la dialog pe „frustrații” care vor să se plimbe cu trotinetele prin centru

Banatenii26 iunie 2017

Consilierii județului Timiș se întrunesc la sfârșitul lunii. Vezi ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii23 iunie 2017

Galerie FOTO – Prima comună din Banat care profită de pe urma autostrăzii Timisoara-Lugoj și își dezvoltă turismul local

Gabriel Iosa22 iunie 2017

Cine se dă ANAF TIMIȘ pe Facebook? Fiscul timișean contestă pagina de pe rețeaua de socializare

Banatenii21 iunie 2017

Ședință Consiliul Local Lugoj! Mai multe familii vor primi terenuri pentru construcția de locuințe

Banatenii21 iunie 2017

Primarul Timișoarei a dat dispoziție să se amenajeze „în regim turbo” o pistă pentru „bicicliștii răi”

Banatenii20 iunie 2017

Doi consilieri cer Consiliului Local Lugoj desființarea unei taxe încasate ilegal de la populație

Banatenii20 iunie 2017

C.A.P-ul e reîniviat în Caraș-Severin! Locuitorii unei comune se asociază să-și lucreze pământurile și să-și crească animalele

Banatenii20 iunie 2017

Lugojul rămâne fără societățile de salubritate și furnizarea apei. Meridian și Salprest nu vor mai avea voie să presteze servicii către populație

Banatenii19 iunie 2017

Salprest, la un pas de închidere. Retim e noul operator de salubritate pentru zona Lugojului

Banatenii15 iunie 2017