Politică

[VIDEO] Senatorul Iovescu îşi acuză un coleg că a vrut să-l omoare! Scandalul a pornit de la un birou, pe care nu vroia să-l părăsească

[VIDEO] Senatorul Iovescu îşi acuză un coleg că a vrut să-l omoare! Scandalul a pornit de la un birou, pe care nu vroia să-l părăsească

Autoliv

Situaţie halucinantă în Senatul României. Parlamentarul de Lugoj Ioan Iovescu, care de-a lungul timpului s-a remarcat prin propuneri de legi şi idei care mai de care mai inedite, este în centrul unui scandal delicat. Potrivit celor de la stiripesurse.ro, după disoluția grupului UNPR, Iovescu a trecut la PSD, iar cei de la grupul UNPR i-au cerut să își elibereze biroul de la grupul senatorial UNPR. Aici a început circul. Între senatorii Ioan Iovescu și Constantin Popa a izbucnit o ceartă de toată frumusețea, pentru că Iovescu nu dorea să își strângă lucrurile din birou. Și nu, nu era vorba despre lucrurile obișnuite găsite într-un birou.

Jurnaliştii scriu că lugojeanul și-a făcut din biroul de la grupul UNPR o adevărată cameră de hotel, aducându-şi în încăpere geamantanul cu haine, parfumuri, fier de călcat, costume, cămăși, dar și resturi de mâncare sau sticle cu apă goale.

UNPR-iştii au declarat pentru stiripesurse.ro că Iovescu locuia efectiv în biroul din Senat, chiar dacă şi el primeşte, ca toţi parlamentarii, diurnă pentru locuinţă sau hotel.

Când senatorul Constantin Popa i-a cerut lui Iovescu să își strângă toate lucrurile din birou și să plece, acesta a refuzat, iar Popa i-a aruncat trolerul pe ușă și l-a înjurat. Odată cu aceste fapte, Iovescu a spus că s-a simțit amenințat de Constantin Popa și l-a acuzat că ”m-a amenințat cu moartea”.

Tot potrivit celor de la stiripesurse.ro, sub protecția anonimatului, secretarele de la grupul UNPR din Senat au spus că l-au văzut pe Iovescu ”chiar și în chiloți pe holuri”, iar femeile de servici s-au plâns că Iovescu făcea duș în baia de lângă grupul UNPR din Senat.

Senatorul spune că Popa l-ar fi atacat, după ce i-a adresat cuvinte urâte, de supărare că din cauza retragerii sale grupul s-a disoluţionat.

„Noroc că stau bine cu fugitul, că la bătaie nu ştiu. Colegul e un om masiv, mă bătea, de-abia scăpam din mâinile criminalului. Nu locuiesc aici, am gazdă, dar vineri nu a fost familia la care stau acasă şi de-aia am stat acolo, nu stau de obicei”, a povestit Iovescu pentru Cetăţeanul.

Marțea trecută, un bărbat cu probleme psihice a reușit să treacă de vigilența SPP-iștilor și să intre fără să fie supus unui control în Palatul Parlamentului. Acesta s-a plimbat nestingherit prin clădire până când a fost descoperit de femeile de serviciu.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a ajuns în biroului senatorului Ioan Iovescu, s-a îmbrăcat cu un costum al acestuia şi și-a început astfel periplul pe holurile Senatului ajungând la un moment dat la biroul grupului PNL de la Senat. Aici, s-a aşezat la un birou şi a început să joace pe un calculator, scrie Ziua News, citaţi de EVZ.

iovescu birou senatorial (2)

iovescu birou senatorial (3)

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. beni

    28 iunie 2016 at 17:58

    Trebuia sa ne faca cineva orasul de rusine.

  2. Roko

    28 iunie 2016 at 21:31

    Iovescu, o nulitate, dar platit bine din banii publici! Acum e primit de PSD! Vai de capul lor!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

Secretarul Comisiei de Buget din Camera Deputaţilor: „PSD consideră că bugetul public este un instrument aflat la dispoziția sa”

Banatenii27 iulie 2017

Primarul din Moldova Nouă şi-a anunţat demisia pe Facebook: “Se pare că încă nu sunt pregătit pentru această clasă politică”

Banatenii26 iulie 2017

Întâlnire de taină între Grindeanu şi Dobra, cu câteva ore înainte de şedinţa în care se decide soarta PSD Timiş

Banatenii25 iulie 2017

Noul prefect de Caraş-Severin, contestat de cel care l-a învins în alegeri: “E greu de înţeles de ce au numit un perdant”

Banatenii21 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Banatenii19 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj a fost exclus din partid. Ioan Ambruş îşi pierde şi funcţia de consilier

Banatenii18 iulie 2017

Câţi bani au primit partidele politice de la bugetul de stat în luna iulie

Banatenii12 iulie 2017

Doi foşti viceprimari şi un consilier local din Banat, găsiţi incompatibili şi în conflict de interese penal de ANI

Banatenii7 iulie 2017

Francisc Boldea nu se retrage! Astăzi va fi ales pentru un nou mandat în fruntea PSD Lugoj

Banatenii29 iunie 2017

Primarul Lugojului, reclamat la ANI de către un consilier local pentru conflict de interese

Banatenii22 iunie 2017

Francisc Boldea este primul lider PSD din Timiș, care spune de ce parte este după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017

Prima reacție a președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017