Social

[VIDEO] Scurtmetraj cu scenă de sex, turnat la Lugoj de câţiva tineri pasionaţi de film! Vezi când apare pe internet

[VIDEO] Scurtmetraj cu scenă de sex, turnat la Lugoj de câţiva tineri pasionaţi de film! Vezi când apare pe internet

Autoliv

Mai mulţi tineri din Lugoj, atraşi de tot ceea ce înseamnă industria cinematografică, au realizat un documentar în limba engleză despre pasiunea lor, în care vorbesc despre film, scurtmetraje, desen şi cum poţi să pui la cale o echipă de împătimiţi în domeniu, cu care să realizezi proiecte inedite. Echipa Fishumedia, condusă de Petre Cristian, numără în prezent trei iubitori de artă cinematografică, care au scopul de a crea şi publica mai multe scurt-metraje filmate şi montate la Lugoj.

În documentarul publicat pe canalul de Youtube, cei de la Fishumedia vorbesc despre cum a început totul pentru ei, cum au intrat în lumea videoclipurilor, a filmărilor, camerelor video şi foto şi cum se transformă o idee într-un clip care poate strânge mii sau chiar zeci de mii de vizualizări pe internet. Iniţiatorul proiectului spune că fiecare filmuleţ pe care îl publică înseamnă pentru el un nou pas spre perfecţiune, ambiţia şi determinarea fiind constante, în ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină câteodată în crearea scurtmetrajelor.

„În acest documentar vrem să arătăm oamenilor de unde a început totul, imaginaţia, ideile, echipa, cum au evoluat lucrurile, să arătăm pasiunea cu care muncim pentru proiecte. Mai exact, arătăm aşa cum e povestea Fishumedia, despre care nu se ştiu prea multe, cu bune şi rele”, a declarat pentru Cetăţeanul Cristian Petre, iniţiatorul Fishumedia.

Dintre filmuleţele postate deja de tinerii artişti pe reţelele de socializare, unul dintre cele mai aşteptate este Evolution 2, continuarea de la Evolution, o poveste despre amor, înşelăciune şi răzbunare. Personajele care au supravieţuit în prima parte a miniseriei se revăd şi o întâmplare nefericită face ca unul dintre acestea să fie prins în pat de prietena lui cu o altă femeie. Scena de sex dintre prietenul protagonistei şi amanta acestuia este cea care va atrage, spun creatorii, spectatorii cei mai mulţi.

„Scena erotică din Evolution 2 este destul de explicită, nu este ca una dintr-un film pornografic, însă detaliu există şi aceasta poate fi catalogată ca o scenă erotică. Continuarea este aşteptată şi de cei care urmăresc canalul nostru, dar mai ales pentru această scenă pe care noi o considerăm reuşită”, a explicat Cristian, cunoscut sub porecla Fishu de prietenii lui.

Din echipa lui Cristian mai fac parte Jasmin Bier, prietena tânărului, dar şi fratele acestuia, Daniel Petre. Evolution 2 apare pe 27 iunie pe canalul de Youtube Fishumedia. Documentarul „The Story Behind Fishumedia”, filmat în totalitate în engleză, dar şi prima parte din Evolution le puteţi urmări mai jos.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017

Galerie FOTO – În Banat se construiesc trenuri şi tramvaie de lux, dar românii circulă tot în condiţii mizerabile

Banatenii12 iulie 2017

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Daniel Groza12 iulie 2017

Strigătul unui copil de 5 ani, din Banat: “Sufăr de o formă rară de CANCER. Te rog, salvează-mă!”

Banatenii7 iulie 2017

FOTO – Nu aţi plecat la mare! Şase ştranduri din Timişoara, unde vă puteţi petrece zilele caniculare

Banatenii7 iulie 2017