Administrație

[VIDEO] Scene incredibile într-un consiliu local din vestul țării. Vezi cum se manifestă oamenii care conduc o comunitate!

[VIDEO] Scene incredibile într-un consiliu local din vestul țării. Vezi cum se manifestă oamenii care conduc o comunitate!

Autoliv

Luni, după-amiază, Consiliul Local Darova s-a întrunit pentru a vota de urgență proiectul de hotărâre privind taxele și impozitele. Proiectul în sine a trecut fără probleme la vot, dar atmosfera din sala de ședințe a fost una mai furtunoasă ca în operele lui Caragiale.

Aleșii vorbeau ba toți deodată, ba unul cu celălalt fără nicio noimă, pentru ca din timp în timp fostul primar Nicolae Costândana – alias Împăratul – să urle cât îl ține gura: ”BĂ! Tăceți, dracu din gură!” aruncând pumnul în masă ca un buzdugan.

Venit pentru a fi învestit pe un loc liber, un nou consilier, Valentin Pădurariu, a fost ocărât părintește de Costândana, care este și cel mai bătrân consilier, pentru faptul că și-a permis să-i facă proști pe consilieri pe o pagină de Facebook.

După ce spiritele s-au mai calmat, secretara comunei a putut să urmeze procedurile legale, iar noul consilier a depus jurământul.

Vă reamintim că în comuna Darova pasiunile politice sunt departe peste limitele înțelegerii, actualul primar Sorin Tilihoi și fostul edil Costândana aflându-se într-un război continuu care s-a lăsat cu nenumărate plângeri penale. Totuși, câteodată se mai uită supărările și mai intervine și câte un moment de care cu toții se amuză.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. ion doe

    10 noiembrie 2015 at 17:32

    vai de tara asta,sa iasa lumea pe strazi….!!!

  2. Pingback: Consilierul războinic dintr-un sat de lângă Lugoj, găsit în conflict de interese de către ANI | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Lugojul rămâne fără apă. Se execută lucrări la una dintre uzine

Banatenii25 iulie 2017

Şedinţă de consiliu pentru majorarea salariilor funcţionarilor din Primăria Lugoj

Banatenii25 iulie 2017

Reşiţa primeşte de la Guvern peste 18 milioane de lei pentru o grădiniţă, două poduri şi mai multe drumuri de acces

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Dezastru ecologic pe malul râului Timiş. Zeci de tone de deşeuri sunt aruncate pe locul unde, în trecut, lugojenii ieşeau la iarbă verde

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO – Oraşul cu stâlpii în mijlocul drumului. Cum au asfaltat trotuarele şi drumurile edilii unui oraş din Banat

Banatenii18 iulie 2017

Reşiţa, o nouă etapă pentru prevenirea virusului Zika. Reşiţenii pot primi amenzi dacă nu execută dezinsecţia imobilelor proprii

Banatenii17 iulie 2017

Majorările salariale din administraţie aduc concedieri la Primăria Lugoj: “Mai bine să fie mai puţini, cu salarii mai bune, care vor să muncească”

Banatenii17 iulie 2017

GEC Nera acuză Romsilva că a lăsat în paragină una dintre cele mai frumoase zone turistice din Banat

Banatenii17 iulie 2017

Pe mai multe drumuri din Banat se circulă cu resticţii din cauza lucrărilor. Vezi unde stai în trafic

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Reşiţa cere locuitorilor să respecte cu stricteţe regulile de curăţenie din oraş

Banatenii14 iulie 2017

Administraţia Lugojului investeşte 4,8 milioane de lei în reabilitarea unei uzini. Trei cartiere ar trebui să aibă apă mai bună

Banatenii13 iulie 2017

Consilierii judeţeni din Timiş se întrunesc pentru o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii13 iulie 2017