Actualitate

[VIDEO] O parte din legumele vândute în piața Lugoj, depozitate într-un spațiu infect unde dorm boschetarii și câinii lor

[VIDEO] O parte din legumele vândute în piața Lugoj, depozitate într-un spațiu infect unde dorm boschetarii și câinii lor

Autoliv

Primăria Lugoj a ridicat odată cu noua piață și o construcție în compensare pentru un proprietar căruia i-a dărâmat vechea construcție. Aflându-se în prezent în litigiu cu acesta, baraca ridicată în spatele pieței a devenit loc de depozitare a mărfurilor.

De ceva vreme, comercianții veniți de pe sate, unii dintre ei chiar din Caraș-Severin, își descarcă legumele și fructele acolo, ba chiar unii dintre ei mai și dorm sub acoperișul noii construcții. Doi boschetari și-au amenajat un adevărat dormitor într-unul din colțuri, iar spațiile destinate ferestrelor sunt acoperite cu pături pentru a-i feri de frig. Încă de la intrare te lovește un miros de câine, cel mai probabil cei doi culcând alături de ei și patrupedele care îi însoțesc.

Spațiul a devenit unul infect, pentru că cei din zona pieței aruncă tot felul de materiale înăuntru, mai ales că nimeni nu-i trage la răspundere. La o scurtă incursiune putem găsi un munte de peturi amestecate cu cutii de carton rupte, lăzi de lemn și de carton. Salteaua pregătită pentru somn este trântită direct pe pământ, iar în jur este căptușită cu un morman de haine.

Astăzi l-am găsit pe un bărbat din Vârciorova cărând o ladă cu mere către piață. Lângă spațiul său, se află câteva zeci de kg de varză care urma să fie introdusă pe mese către vânzare. Întrebați dacă nu este pericol de infectare a alimentelor, cei doi comercianți nu par îngrijorați.

Primarul Francisc Boldea a declarat scurt că așteaptă să fie contactat de proprietarul fostului spațiu demolat și al pământului pe care este ridicată actuala construcție pentru a hotărî soarta acesteia.

În săptămânalul Cetățeanul care apare joi, 19 noiembrie, vă prezentăm mai pe larg litigiul dintre Primărie și proprietarul Gerhard Kristof, dar și ultima acțiune intentată de acesta împotriva administrației.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au început să fie rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017