Politică

VIDEO! Atac al lui Boldea la adresa lui Ambruş & co. Datoriile Witext şi chiulul din Primărie, puse pe tapet după ani de zile

VIDEO! Atac al lui Boldea la adresa lui Ambruş & co. Datoriile Witext şi chiulul din Primărie, puse pe tapet după ani de zile

Autoliv

PNL ţine conferinţele la o masă furată, Ambruş are datorii mari cu Witext, Tech a fost un viceprimar chiulangiu ca şi şeful său de partid, iar dacă doresc raportul de la Curtea de Conturi să facă solicitare scrisă – acestea sunt în linii mari cele patru capitole pe care Francisc Boldea a marşat marţi împotriva liberalilor.

Încet-încet, se înteţeste lupta pentru fotoliul de primar! Cu mai mult de şase luni până la alegeri, cele două partide cu candidaţii cei mai bine cotaţi actualmente în politica lugojeană au început să se înţepe reciproc.

După câteva conferinţe de presă în care PNL Lugoj l-a ”faultat” pe candidatul Francisc Boldea, şeful PSD Lugoj a iniţiat un atac dur în contrapartidă, convocând presa la o conferinţă în sediul partidului.

După o scurtă introducere, primarul a arătat că PNL ţine conferinţele de presă de la o masă furată din Primărie.

În următorul episod a relatat situaţia prezenţei fostului viceprimar Ambruş la serviciu.

Apoi a ieşit cu un document intern prin care îl „urechea” în ianuarie 2013 pe viceprimarul de atunci, Alin Tech, pentru probleme nerezolvate la Direcţia de Urbanism.

În cele din urmă, Boldea a dorit să arate datoria societăţii Witext SA deţinută de liderul liberal Ioan Ambruş şi care-l plasează pe acesta în topul 10 al debitorilor către Primărie. Merită menţionat că edilul vine la partid cu un document care a fost refuzat ziarului Cetăţeanul de Primăria pe care o conduce atunci când jurnaliştii au dorit realizarea topului. Ziarul nostru a primit datele complete abia după o reclamaţie administrativă depusă la administraţie.

De asemenea, edilul a făcut publică datoria Witext către Salprest şi Meridian. Asta în condiţiile în care ziarului nostru i-a fost refuzată eliberarea de informaţii care să arate cât ulei a cumpărat Meridian de la consilierul Bădina Nicu în trei ani de zile pe motiv că datele nu ar fi publice şi că dezvăluirea unor cifre exacte ar aduce daune contractului dintre Meridian cu societatea privată.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. cristian

  20 octombrie 2015 at 20:15

  Stimata redactie Cetateanul ,cereti sa arate seful de partid factura care s-a platit masa si cazarea la acel chef al Psd din anul 2014 unde a participat premierul si socrul sau ,la un local din oras care culmea firma care-l detine a castigat aceea lucrare la strand unde sunt proble penale.Oare nu se leaga toate?

 2. Tarzan

  20 octombrie 2015 at 22:05

  Baaa da cum l-ai lasat ba pe Ambrus sa ajunga la datoriile astea, ca eu daca nu platesc un an imi blocati conturile si suma e de zeci de ori, poate de sute de ori mai mica. Si chiar asa, nu iti e rusine sa spui doar de Ambdus cand Bojin are datorii mai mari de cat el!

 3. Pingback: Ce gafă imensă a făcut Boldea! Ambruș îi cere în instanță 300.000 de euro pentru acuzele nefondate | Cetateanul.ro

 4. Atos

  21 octombrie 2015 at 15:50

  Daca e adevarat , datoriile sunt mai mari decat valoarea totala a firmei .Domnule primar cred ca ati comis un abuz , nu aveati dreptul sa spuneti aceste datorii in mod public mentionand numele firmei si nici sa sustrageti documente din Primarie pentru a prezenta aceste cifre , e destul de clar ca ati vrut sa il denigrati pe domnul Ambrus dar atacul l-ati facut asupra firmei Witex in mod personal si din postura de conducere al PSD-ului . Nu tin cu niciun partid politic dar am pretentii de la oamenii care sunt in pozitii de conducere !

 5. redesteapta-te LUGOJENE

  4 martie 2016 at 16:12

  Frateeee! Cat gunoi mai inghitim de la astia? Mai putin si vor fi din nou primar si vice si ii vezi iar cum se ling unul pe altul dupa ce se balacaresc de ochii lumii! LUGOJENI hai sa ii lasam la vatra pe bunicii astia doi sa se bucure de joaca cu nepotii lor. LUGOJENI TREZITI-VA!!!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

Noul prefect de Caraş-Severin, contestat de cel care l-a învins în alegeri: “E greu de înţeles de ce au numit un perdant”

Banatenii21 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Banatenii19 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj a fost exclus din partid. Ioan Ambruş îşi pierde şi funcţia de consilier

Banatenii18 iulie 2017

Câţi bani au primit partidele politice de la bugetul de stat în luna iulie

Banatenii12 iulie 2017

Doi foşti viceprimari şi un consilier local din Banat, găsiţi incompatibili şi în conflict de interese penal de ANI

Banatenii7 iulie 2017

Francisc Boldea nu se retrage! Astăzi va fi ales pentru un nou mandat în fruntea PSD Lugoj

Banatenii29 iunie 2017

Primarul Lugojului, reclamat la ANI de către un consilier local pentru conflict de interese

Banatenii22 iunie 2017

Francisc Boldea este primul lider PSD din Timiș, care spune de ce parte este după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017

Prima reacție a președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017

Viceprimarul Lugojului, un fost consilier si o femeie, donatii pentru Calin Dobra in campania electorala

Banatenii20 iunie 2017

Parlamentarii din Timiș, Caraș-Severin și Iași, în sprijinul lui Grindeanu

Banatenii20 iunie 2017

Călin Dobra, anunț-avertisment: “Grindeanu nu va fi schimbat! Va fi remaniere, dar premierul rămâne”

Banatenii13 iunie 2017