Actualitate

VIDEO Apelul unei lugojence a cărei fetiță a murit de rujeolă: „E crunt să îi dai libertate unui om și să îl omori pe altul”

VIDEO Apelul unei lugojence a cărei fetiță a murit de rujeolă: „E crunt să îi dai libertate unui om și să îl omori pe altul”

Autoliv

Una dintre cele 33 de victime ale rujeolei din România este Alexandra Mihaela Lișiță, o fetiță de cinci săptămâni din Lugoj. Alexandra nu a fost vaccinată pentru că nu împlinise vârsta de vaccinare. Fetița a murit în luna aprilie a acestui an. Totul a început în urma unei otite, pentru care a fost dusă la spital, unde a intrat în contact cu virusul rujeolic și a luat boala.

Rujeola i-a înrăutățit fetiței starea de sănătate și i-a provocat decesul. Mama fetiței, Laura Lișiță, care mai are acasă încă trei copii, militează pentru vaccinarea obligatorie. „Eu cred că toți copiii ar trebui vaccinați  așa cum spun doctorii. La o lună, la două, la trei, când spun doctorii să mergem să facem vaccinurile, dar să și fie vaccinurile.  La ceilalți copii am făcut toate vaccinurile și îi mulțumesc Lui Dumnezeu, nu am avut probleme cu ei”, a spus Laura Lișiță. Lugojeanca susține că nu a fost niciodată împotriva vaccinării.

„Nu am fost niciodată împotriva vaccinării. Eu îi înțeleg și pe cei care nu vor să își vaccineze copiii, dar libertatea unuia este condamnarea celuilalt. E ceva crunt să îi dai libertate unui om și să îl omori pe altul. Eu la toți le-am zis să își vaccineze copiii. Le-am zis că în orice este un risc. Eu am fost pentru vaccinare pentru că și eu am fost vaccinată. Veneau doctorii și ne vaccinau și nu am avut treabă. Era foarte bine că era obligatoriu și așa ar trebui să fie. Să își vaccineze toți copiii”, a mai spus Laura Lișiță, care susține că ar trebui luate și măsuri în spitale astfel încât „un copil care merge cu o boală să nu plece cu alta”.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

VIDEO Imagini spectaculoase de pe traseul autostrăzii aflate în construcție, în zona Lugoj-Deva

Banatenii17 august 2017

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017

VIDEO Ţiganii implicaţi în ultimul scandal cu topoare de la Lugoj sunt liberi să continue măcelul

Banatenii14 august 2017

FOTO Primăria Dumbrăviţa prezintă pixurile de 145 de lei bucata. Motivul pentru care au fost cumpărate

Banatenii14 august 2017

EXCLUSIV/VIDEO  Un nou conflict violent între ţiganii din Lugoj. BMW distrus cu toporul

Banatenii13 august 2017

“Ziua diasporei” de la Reșița se încheie cu concertele trupelor Taxi și Vunk

Banatenii10 august 2017

Drumuri blocate în șase județe din vestul țării. Mașinile cu masă de peste 30 de tone sunt trase pe dreapta

Banatenii10 august 2017
biciclete

Moreno, Samir și Alisabetei, judecați pentru furt de biciclete

Banatenii9 august 2017

Organele unei timişorence de numai 20 de ani, aflată în moarte cerebrală, vor salva alte vieţi. Familia şi-a dat consinţământul să fie prevelate

Banatenii9 august 2017

Un hoţ s-a bucurat că a dat lovitura, după ce a furat 90.000 de lei şi mai multe bijuterii dintr-o rulotă. A fost prins a două zi!

Banatenii8 august 2017