Social

Vă mulţumim pentru încredere! Cetăţeanul este cea mai importantă sursă de informare pentru locuitorii zonei Lugoj-Făget

Vă mulţumim pentru încredere! Cetăţeanul este cea mai importantă sursă de informare pentru locuitorii zonei Lugoj-Făget

Autoliv

Banatenii

Pentru că fiecare sfârşit de an e numai bun de făcut bilanţuri, am tras linie şi noi, cei de la Cetăţeanul. Proiectul nostru a demarat în luna mai, atunci când aproape întreaga redacţie de la Redeşteptarea a demisionat din cauza dezinteresului arătat de patronat în dezvoltarea publicaţiei.

Am considerat atunci că Lugojul are nevoie de un ziar care să fie imparţial şi să prezinte realităţile acestei zone, fără reţineri şi fără niciun fel de influenţe şi presiuni asupra politicii editoriale. Aşa a luat fiinţă Cetăţeanul! În luna mai ediţia online, iar din luna iunie ediţia tipărită.

Modul cum a fost primit de cititori ne-a dat încredere să mergem mai departe, iar rezultatele sunt pe măsură. După prima lună, Cetăţeanul.ro a devenit publicaţia lugojeană cea mai citită, iar la finalul acestui an, au fost zile, când am reuşit să înregistrăm valori de trafic aproape duble faţă de Redeşteptarea, principala publicaţie concurentă.

La fel de bine stau lucrurile şi pentru ediţia tipărită, acolo unde săptămânal 2500 de persoane au preferat să cumpere ziarul Cetăţeanul.

Pentru faptul că aţi fost alături de noi, în 2015, VĂ MULŢUMIM! Vă aşteptăm şi în 2016 şi o să ne străduim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor voastre.

Mai jos, vă prezentăm o statistică realizată cu ajutorul Google Analytics, care dovedeşte că în doar jumătate de an, Cetăţeanul a devenit publicaţia preferată a mii de cititori din zona Lugoj-Făget.

trafic cetateanultrafic redesteptarea

 

În topul celor mai citite articole publicate pe  cetateanul.ro, din mai, de când am deschis siteul până în decembrie 2015, se află atât știri din categoria eveniment, cât și informații publicate în premieră sau în exclusivitate din alte domenii de interes, precum administraţie social, cultură sau sport.
Cel mai citit articol de pe site a fost cel despre un tânăr dispărut de acasă și găsit mort in apele Timișului. Mai jos, vă arătam un clasament a celor mai accesate știri.

Untitled-1

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. jasmine

  3 ianuarie 2016 at 9:38

  Dar startul la incut de an vi la furat Redesteptarea, conform statisticilor. :))))) V-a fost rusine si ati schimbat ca sa picati voi bine? :))))) cat despre cele 2500 de ziare vandutema indoiesc. La vecinu in , agazin cica daca vindeti pana in 10 ziare din vreo 50 :))))) am sa le spun celor de la redesteptarea cat de mult mintiti si sa se intereseze si sa prezinte adevarul. Incep sa cred ca zvonurile sunt adevarate, chiar sunteti ziar politic ai mintiti intr-una.

  • Daniel Groza

   3 ianuarie 2016 at 12:50

   Daca va referiti la inceputul lui 2015, trebuie sa stiti ca pana in luna aprilie, Redesteptarea era realizat de echipa care acum face Cetateanul, iar valorile acelea mari de trafic, pentru ianuarie, februarie, martie, sunt realizate tot de noi. Dupa plecarea noastra, Redesteptarea s-a prabusit. Asa cum apare si in articolul de mai sus, Cetateanul a luat fiinta in luna mai! Valorile de trafic nu se pot modifica, ele sunt disponibile pe internet pentru oricine vrea sa le vada (www.t5.ro). Nu avem niciun magazin unde sa ducem 50 de ziare si sa vindem 10, ar fi neprofitabil pentru noi. Pentru cele 2500 de ziare exista facturi! Oricum, va multumim ca ne cititi. Un an nou fericit 🙂

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Mai multe în Social

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017

Galerie FOTO – În Banat se construiesc trenuri şi tramvaie de lux, dar românii circulă tot în condiţii mizerabile

Banatenii12 iulie 2017

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Daniel Groza12 iulie 2017

Strigătul unui copil de 5 ani, din Banat: “Sufăr de o formă rară de CANCER. Te rog, salvează-mă!”

Banatenii7 iulie 2017

FOTO – Nu aţi plecat la mare! Şase ştranduri din Timişoara, unde vă puteţi petrece zilele caniculare

Banatenii7 iulie 2017