Lugojeanul

Administrație

“Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj. O să se bată toţi pe un loc de casă”

“Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj. O să se bată toţi pe un loc de casă”

Autoliv

Banatenii

Cel mai nou cartier din Lugoj începe în sfârşit să arate ca o zonă care poate fi locuită. Primarul Francisc Boldea spune că cele mai importante investiţii, pe care trebuia să le facă administraţia locală, sunt aproape finalizate, iar cartierul Militari se va dezvolta în ritm alert în următorii ani, devenind unul dintre cele mai frumoase din Lugoj.

“Am reuşit să ducem apa acolo şi să facem canalizarea. Există deja şi curent electric şi s-a făcut iluminatul public. Acum lucrăm la şosele, să le asfaltăm. Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj”, a declarat primarul Lugojului, pentru Cetăţeanul.

Edilul lugojean susţine că, în scurt timp, numărul caselor din cartierul Militari va creşte, mai ales că urmează o nouă licitaţie pentru atribuirea locurilor de case.

„O să mai scoatem un lot la licitaţie, pentru 15-20 de case. Acum o să se bată toţi pe un loc de casă. Nu au crezut că o să ducem apă, curent şi canalizare în zonă. În luna iunie, când vom face licitaţia pentru loturi de case, vor fi cinci pe un loc. Zona este frumoasă, liniştită, aproape de Kaufland, de centură”, mai spune  Boldea.

?

Vezi comentarii (9)

9 Comments

 1. Ion

  12 mai 2017 at 10:48

  Domn Pirmar Boldea, cand o sa binevoiti sa asfaltati strazile si troatoarele existente ?

  Vad ca va opcupati doar de investitii noi, nu si de aspectul orasului asta care ar trebuii sa fie al doile municipiu in judet, nu sa arate ca o comuna de la tara.

  Doar in centrul orasului se schimba pavlele la fiecare mandat, noi cei de la periferie nu meritam o viata civilizata ? Oare de ce va platim impozite, pentru a umbla in noroi si mizerie ??

 2. Marius

  12 mai 2017 at 13:33

  Dar o pista de biciclete e prevazuta ?? Sau au uitat-o ??

 3. Nicsan

  12 mai 2017 at 18:41

  Ca de obiecei , tipic la romani, nu se apreciaza si nu se multumeste pentru ceea ce este facut bun, cu consum de resurse evidente, doar reprosuri !

 4. Ion Dubinciuc

  12 mai 2017 at 20:07

  Doar un rau voitor nu vede schimbarile in bine de cand este primar Boldea .Nimeni nu este perfect ,dar actualul primar a schimbat fata orasului in bine

  • nanu

   13 mai 2017 at 13:04

   Ce vrei sa spui cu asta, lingaule? A facut ceva primarul pe banii lui? Tot pe banii nostri, a cetatenilor se fac toate aceste lucrari. E in interesul primarului sa faca cat mai multe lucrari asa ia mai multe comisioane… nu e greu de inteles!

   • Ion Dubinciuc

    15 mai 2017 at 22:54

    nanu ,,,daca ar durea prostia ai tipa de durere .”

 5. dinel

  13 mai 2017 at 16:47

  Dar cu strandul cum ramane?Parca s-a promis ca in urma cu mai bine de un an se va da in folosinta?Mai putem crede asa-zisi politicieni si demnitari?

 6. Borosteanu Cristian Ștefan

  13 mai 2017 at 18:27

  Sper un singur lucru. Vara să nu te mănânce șerpii. (prietenii știu de ce).

 7. Garda Lujojeana

  13 mai 2017 at 23:05

  Domnul Boldea prin aceasta declaratie ne mai face inca o demonstratie a lipsei de ratiune care il caracterizeaza.

  Cartierul Militari este o „gluma”, este in proximitatea zonei industriale, calea ferata si centura nu sunt un avantaj ci factori de poloare fonica si chimica.

  Pentru a intra in cartierul Militari trebuie sa treci prin fata fostelor blocuri militare, cred ca este evident ca aceste blocuri vor deveni locuinte sociale.
  In traducere, pentru Boldea si Mazilu, copiii celor din Militari cand revin singuri de la scoala vor trece printr-o zona periculoasa.

  In perversitatea lui, domnul Boldea a amanat transformarea blocurilor in locuinte sociale, mai lasa niste „fraieri” sa investeasca, dupa care spre alegerile viitoare face locuintele sociale.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Administrație

Drum închis spre o stațiune din Caraș-Severin. Se execută lucrări de consolidare

Banatenii19 septembrie 2017

VIDEO Robu publică două filmări cu șoferi periculoși din Timișoara. „Indiferent de câte injurii voi avea parte…EU VOI FI ÎNVINGĂTORUL”

Banatenii14 septembrie 2017

Reşiţenii, chemaţi să-şi achite impozitele fără majorări de întârziere

Banatenii12 septembrie 2017

Primarul Buziaşului a decis să returneze peste 5.000 de lei, pe care i-a folosit din bugetul local pentru cursurile la mare

Banatenii12 septembrie 2017

Primăria Lugoj este verificată de către Curtea de Conturi. A fost reclamată de către doi consilieri locali

Banatenii11 septembrie 2017

Finanțele din vestul țării au colectat suplimentar venituri la buget, cu 39 milioane lei

Banatenii6 septembrie 2017

Orașele din Banat vor fi „alarmate” în fiecare miercuri. Sirenele vor suna pentru ca populația să învețe semificația semnalelor

Banatenii5 septembrie 2017

Primăria Reşiţa cere cetăţenilor să se conformeze şi să colecteze selectiv gunoaiele

Banatenii1 septembrie 2017

VIDEO Când se va circula prin pasajele Jiul și Popa Șapcă din Timișoara. Promisiunea primarului Robu!

Banatenii29 august 2017

CJT stabilește regulile de licitație pentru spațiile din Bastion Theresia Timişoara. Ce alte proiecte mai au consilierii pe ordinea de zi

Banatenii29 august 2017

Încă o sursă de poluare pentru Caraș-Severin. Se extinde centrala de la Kostolac – Serbia

Banatenii28 august 2017

S-au stabilit firmele care adună gunoiul în Timiș, în următorii cinci ani. La Lugoj și Buziaș, tariful va fi mai mare decât la Timișoara

Banatenii16 august 2017