Lugojeanul

Social

Ușa de garaj – o achiziție dificilă

Ușa de garaj – o achiziție dificilă

Autoliv

Banatenii

Inlocuirea ușii de garaj este una dintre cele mai bune investiții pe care o poţi face pentru casa ta si este un proiect de importanta atat ca pret, cat si ca utilitate si estetica. În cazul în care a venit timpul pentru a înlocui uşa ta, fie ca parte a unui remodelări sau pentru că cea vechea este mult prea uzată, te afli cel mai probabil pe un teritoriu necunoscut. În randurile urmatoare vom incerca sa aflam mai multe despre ce presupune un astfel de accesoriu si care sunt cele mai importante aspecte ale cumpărării unei uși noi de garaj, astfel încât să poti alege una perfectă pentru casa si masina ta.

Importanta usii de garaj

Cumpărarea unei noi uşi de garaj este o achizitie pe care majoritatea proprietarilor o fac de câteva ori în viaţă. Raportul „Remodeling Magazine’s: Cost vs. Value” din 2015 estima in topul randamentului investițiilor de proiecte şi de remodelare ca beneficiul de înlocuire a ușii de garaj este al doilea după înlocuirea ușii de la intrare. Când vine vorba de atractivitate, mai nou, cu cât aceasta usa este mai atractivă cu atât mai bine, o usa de garaj aflata la vedere dictand in mare parte atractivitatea exteriorului unei proprietăți rezidențiale sau comerciale, așa cum se vede de pe stradă.

Criterii importante in alegerea unei usi de garaj

In momentul in care facem o astfel de achizitie, trebuie sa luam in calcul mai multe criterii esentiale. Cei mai multi dintre noi considera ca pretul este cel mai important dintre acestea. Intr-adevar, de multe ori pretul este cel care arata calitatea, dar exista si exceptii. Uşa de garaj nu trebuie să fie o investiție costisitoare. Prețurile încep de la mai puțin de 2000 Lei pentru o usă de garaj pentru o maşină și 400 Lei pentru cel mai simplu mecanism de deschidere al uşii. De acolo încep să crească în funcție de dimensiune, material, nivelul de izolare și elementele decorative, plus puterea mecanismului de deschidere și alte caracteristici ale acestuia. O ușă standard de garaj pentru doua maşini, cu o instalație automată de deschidere și montaj profesional va costa de obicei undeva între 6.000 Lei și 10.000 Lei.

Poate cel mai important aspect pe care trebuie sa-l iei in considerare, in momentul unei astfel de achizitii, este siguranta pe care o confera o usa de garaj. Asadar, trebuie sa te asiguri ca cea pe care ai ales-o respecta toate standardele de calitate si ca asigurara protectia ta ca utilizator si a masinii tale. In zilele noastre exista sisteme care nu ar trebui sa lipseasca unui mecanism modern, cum ar fi protecţia de siguranţă pentru automatizări, uşa secţională pentru faţadă, cititorul de amprentă, viteza de deschidere sau uşile antifoc cu finisaj colorat. Asadar, usa de garaj trebuie să fie echipată cu dispozitive de siguranţă împotriva ruperii arcului şi a prinderii degetelor in balamale. Apoi, să fie rezistentă la intemperii, acest lucru fiind asigurat prin garniturile laterale de etanşare şi prin garnitura de pardoseală. Nu în ultimul rând, uşa de garaj trebuie să fie accesorizată cu o acţionare electrică ce asigură o deschidere rapidă a acesteia. Ajungem astfel la raportul calitate-pret, la care tot mai multi clienti incep sa fie atenti, realizand ca o usa de garaj care îndeplineşte toate normele de siguranţă şi de calitate este mai rentabilă pe termen lung.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Tânăr, prins de jandarmi cu substanţe interzise: nouă pliculeţe de marijuana

Banatenii22 septembrie 2017

Patruzeci de persoane duse la audieri după percheziţiile la locuințele membrilor unei grupări specializate în trafic de droguri de risc

Banatenii20 septembrie 2017

Două fete, de 13 şi 19 ani, prinse de poliţişti după ce au dat lovitura la magazinul de cosmetice

Banatenii20 septembrie 2017

Avertizare de ultimă oră! Se întorc furtunile, mai multe zone ale ţării vor fi afectate

Banatenii19 septembrie 2017

Colgate România și voluntarii Crucii Roșii Române învață 100 000 de copii din 16 județe cum să aibă o igienă orală corectă

Banatenii13 septembrie 2017

Record de sancţiuni, în două ore! Poliţiştii din Timişoara au dat 122 de amenzi pentru nereguli rutiere

Banatenii12 septembrie 2017

A început şcoala şi pentru minorii infractori. 123 de elevi în Centrul Educativ Buziaş

Banatenii11 septembrie 2017

Weekend încărcat de fărădelegi. Poliţiştii au aplicat 440 de sancţiuni contravenţionale

Banatenii11 septembrie 2017

Poliţiştii au prins un hoţ, care a furat o bicicletă. Acum îl caută pe proprietar

Banatenii11 septembrie 2017

Un cărăşean le-a luat aurul mongolilor. I-a încântat cu mâncarea pe care a gătit-o

Banatenii11 septembrie 2017

Compartimentul pentru Economie Socială din cadrul AJOFM Timiş acordă gratuit consultanță antreprenorilor

Banatenii7 septembrie 2017

Setea, bat-o vina! Au furat alcool de la magazinul din sat, dar au fost prinși de polițiști

Banatenii7 septembrie 2017