Lugojeanul

Social

Ușa de garaj – o achiziție dificilă

Ușa de garaj – o achiziție dificilă

Autoliv

Banatenii

Inlocuirea ușii de garaj este una dintre cele mai bune investiții pe care o poţi face pentru casa ta si este un proiect de importanta atat ca pret, cat si ca utilitate si estetica. În cazul în care a venit timpul pentru a înlocui uşa ta, fie ca parte a unui remodelări sau pentru că cea vechea este mult prea uzată, te afli cel mai probabil pe un teritoriu necunoscut. În randurile urmatoare vom incerca sa aflam mai multe despre ce presupune un astfel de accesoriu si care sunt cele mai importante aspecte ale cumpărării unei uși noi de garaj, astfel încât să poti alege una perfectă pentru casa si masina ta.

Importanta usii de garaj

Cumpărarea unei noi uşi de garaj este o achizitie pe care majoritatea proprietarilor o fac de câteva ori în viaţă. Raportul „Remodeling Magazine’s: Cost vs. Value” din 2015 estima in topul randamentului investițiilor de proiecte şi de remodelare ca beneficiul de înlocuire a ușii de garaj este al doilea după înlocuirea ușii de la intrare. Când vine vorba de atractivitate, mai nou, cu cât aceasta usa este mai atractivă cu atât mai bine, o usa de garaj aflata la vedere dictand in mare parte atractivitatea exteriorului unei proprietăți rezidențiale sau comerciale, așa cum se vede de pe stradă.

Criterii importante in alegerea unei usi de garaj

In momentul in care facem o astfel de achizitie, trebuie sa luam in calcul mai multe criterii esentiale. Cei mai multi dintre noi considera ca pretul este cel mai important dintre acestea. Intr-adevar, de multe ori pretul este cel care arata calitatea, dar exista si exceptii. Uşa de garaj nu trebuie să fie o investiție costisitoare. Prețurile încep de la mai puțin de 2000 Lei pentru o usă de garaj pentru o maşină și 400 Lei pentru cel mai simplu mecanism de deschidere al uşii. De acolo încep să crească în funcție de dimensiune, material, nivelul de izolare și elementele decorative, plus puterea mecanismului de deschidere și alte caracteristici ale acestuia. O ușă standard de garaj pentru doua maşini, cu o instalație automată de deschidere și montaj profesional va costa de obicei undeva între 6.000 Lei și 10.000 Lei.

Poate cel mai important aspect pe care trebuie sa-l iei in considerare, in momentul unei astfel de achizitii, este siguranta pe care o confera o usa de garaj. Asadar, trebuie sa te asiguri ca cea pe care ai ales-o respecta toate standardele de calitate si ca asigurara protectia ta ca utilizator si a masinii tale. In zilele noastre exista sisteme care nu ar trebui sa lipseasca unui mecanism modern, cum ar fi protecţia de siguranţă pentru automatizări, uşa secţională pentru faţadă, cititorul de amprentă, viteza de deschidere sau uşile antifoc cu finisaj colorat. Asadar, usa de garaj trebuie să fie echipată cu dispozitive de siguranţă împotriva ruperii arcului şi a prinderii degetelor in balamale. Apoi, să fie rezistentă la intemperii, acest lucru fiind asigurat prin garniturile laterale de etanşare şi prin garnitura de pardoseală. Nu în ultimul rând, uşa de garaj trebuie să fie accesorizată cu o acţionare electrică ce asigură o deschidere rapidă a acesteia. Ajungem astfel la raportul calitate-pret, la care tot mai multi clienti incep sa fie atenti, realizand ca o usa de garaj care îndeplineşte toate normele de siguranţă şi de calitate este mai rentabilă pe termen lung.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Proteste la Timișoara. Sindicatele scot oamenii în stradă

Banatenii20 octombrie 2017

În Timiș a fost inaugurată cea mai mare şi modernă seră din România

Banatenii20 octombrie 2017

Gec Nera acuză că 50 de hectare de pădure din Parcul Național Semenic sunt rase de către Romsilva

Banatenii18 octombrie 2017

Chestionar online pus la dispoziție de medicii timișoreni pentru persoanele interesate să își evalueze riscul de a face tromboză

Banatenii13 octombrie 2017

Trafic record la aeroportul din Timişoara. Peste 1,2 milioane de călători, în primele nouă luni

Banatenii11 octombrie 2017

Sezonul estival a adus la Aeroportul din Timişoara o creştere de 20% la numărul de pasageri pe cursele de vacanţă

Banatenii10 octombrie 2017

Percheziţii în Caraş-Severin şi Timiş, la căutătorii de comori

Banatenii10 octombrie 2017

Amenziile nu-i sperie pe consumatorii de alcool. Polițiștii le-au întocmit dosare penale pentru că au urcat băuți la volan

Banatenii9 octombrie 2017

Bandă de hoți, anihilată după o lovitură dată într-o casă din Timiș

Banatenii4 octombrie 2017

Medicii Spitalului Județean din Timișoara realizează încă două intervenții în premieră

Banatenii3 octombrie 2017

Timișoara, în topul orașelor care oferă locuri de muncă pentru studenți. Oferta s-a dublat față de anul trecut

Banatenii3 octombrie 2017

CAMPANIE Sute de câini, sterilizați într-o singură săptămână la Reșița

Banatenii27 septembrie 2017