Social

Ușa de garaj – o achiziție dificilă

Ușa de garaj – o achiziție dificilă

Autoliv

Banatenii

Inlocuirea ușii de garaj este una dintre cele mai bune investiții pe care o poţi face pentru casa ta si este un proiect de importanta atat ca pret, cat si ca utilitate si estetica. În cazul în care a venit timpul pentru a înlocui uşa ta, fie ca parte a unui remodelări sau pentru că cea vechea este mult prea uzată, te afli cel mai probabil pe un teritoriu necunoscut. În randurile urmatoare vom incerca sa aflam mai multe despre ce presupune un astfel de accesoriu si care sunt cele mai importante aspecte ale cumpărării unei uși noi de garaj, astfel încât să poti alege una perfectă pentru casa si masina ta.

Importanta usii de garaj

Cumpărarea unei noi uşi de garaj este o achizitie pe care majoritatea proprietarilor o fac de câteva ori în viaţă. Raportul „Remodeling Magazine’s: Cost vs. Value” din 2015 estima in topul randamentului investițiilor de proiecte şi de remodelare ca beneficiul de înlocuire a ușii de garaj este al doilea după înlocuirea ușii de la intrare. Când vine vorba de atractivitate, mai nou, cu cât aceasta usa este mai atractivă cu atât mai bine, o usa de garaj aflata la vedere dictand in mare parte atractivitatea exteriorului unei proprietăți rezidențiale sau comerciale, așa cum se vede de pe stradă.

Criterii importante in alegerea unei usi de garaj

In momentul in care facem o astfel de achizitie, trebuie sa luam in calcul mai multe criterii esentiale. Cei mai multi dintre noi considera ca pretul este cel mai important dintre acestea. Intr-adevar, de multe ori pretul este cel care arata calitatea, dar exista si exceptii. Uşa de garaj nu trebuie să fie o investiție costisitoare. Prețurile încep de la mai puțin de 2000 Lei pentru o usă de garaj pentru o maşină și 400 Lei pentru cel mai simplu mecanism de deschidere al uşii. De acolo încep să crească în funcție de dimensiune, material, nivelul de izolare și elementele decorative, plus puterea mecanismului de deschidere și alte caracteristici ale acestuia. O ușă standard de garaj pentru doua maşini, cu o instalație automată de deschidere și montaj profesional va costa de obicei undeva între 6.000 Lei și 10.000 Lei.

Poate cel mai important aspect pe care trebuie sa-l iei in considerare, in momentul unei astfel de achizitii, este siguranta pe care o confera o usa de garaj. Asadar, trebuie sa te asiguri ca cea pe care ai ales-o respecta toate standardele de calitate si ca asigurara protectia ta ca utilizator si a masinii tale. In zilele noastre exista sisteme care nu ar trebui sa lipseasca unui mecanism modern, cum ar fi protecţia de siguranţă pentru automatizări, uşa secţională pentru faţadă, cititorul de amprentă, viteza de deschidere sau uşile antifoc cu finisaj colorat. Asadar, usa de garaj trebuie să fie echipată cu dispozitive de siguranţă împotriva ruperii arcului şi a prinderii degetelor in balamale. Apoi, să fie rezistentă la intemperii, acest lucru fiind asigurat prin garniturile laterale de etanşare şi prin garnitura de pardoseală. Nu în ultimul rând, uşa de garaj trebuie să fie accesorizată cu o acţionare electrică ce asigură o deschidere rapidă a acesteia. Ajungem astfel la raportul calitate-pret, la care tot mai multi clienti incep sa fie atenti, realizand ca o usa de garaj care îndeplineşte toate normele de siguranţă şi de calitate este mai rentabilă pe termen lung.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Ai un copil talentat? Cinema City porneşte din nou în căutarea „Micilor Voci Mari”

Banatenii28 iunie 2017

Câinii maidanezi atacă în haită și măcelăresc animalele sălbatice din Caraș Severin

Banatenii27 iunie 2017

Salbăticia naturii surprinsă în toată splendoarea. Video viral realizat în Munții Banatului

Banatenii22 iunie 2017

Un oraș din Banat rămâne o zi fără apă la robinete

Banatenii21 iunie 2017

VIDEO Jurnalista din Timișoara care realizează superbele reportaje „Izolați în România”: „Înțelepciunea lor vine de undeva de sus”

Daniel Dancea21 iunie 2017

Ciobanii din Caraș, în război cu braconierii. Le-au otrăvit câinii ca să poată împușca animalele sălbatice

Banatenii21 iunie 2017

Un român a inventat casa care se construiește în șase zile, cu mai puțini bani decât una normală

Banatenii21 iunie 2017

VIDEO Turiștii care vizitează morile din Banat unice în Europa, așteptați cu „scoverzi”, „plășinți”, „coleășă”, „trașită”, „ches” și „păntofi”

Banatenii20 iunie 2017

Aproape 100 de cazuri noi de rujeolă au fost confirmate, în ultima săptămână, în Timiș

Banatenii19 iunie 2017

Mașină în flăcări pe un drum din Caraș-Severin. Autoturismul a luat foc după ce a fost implicat într-un accident

Banatenii19 iunie 2017

Gugulanii se plâng că sunt hăituiţi de polițiști şi nu sunt lăsaţi să-şi mai vândă țuica la “drumu mare”

Banatenii19 iunie 2017

Un nou ștrand termal din Timiș atrage mii de turiști

Banatenii14 iunie 2017