Inchiriere spatii Lugoj

Sport

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Autoliv

Seria turneelor de fotbal în sală, în scop caritabil, a continuat în acest weekend la Lugoj. Cu sloganu “Împreună pentru Ioji”, patru echipe au fost prezente la Lugoj pentru a juca fotbal şi a ajuta un tânăr, Ioji Kapornyai, care a fost la Budapesta pentru o operaţie la genunchi. Cu banii strânşi în cadrul turneului i s-a asigurat transportul.

În urma disputării jocurilor, pe primul loc s-au clasat Spartanii, al căreii reprezentant a fost Johni Marta. Pe locul secund s-a clasat  Liga Studenţilor de la Mecanică din Timişoara, reprezentată de Adrian Liviu Moşoni. Pe locul trei s-au situat cei de la Taxi Drivers, avându-i ca reprezentanţi pe Roberto Atila Telbisz, Daniel Dumitra şi Bogdan Potoan. Pe poziţia a patra s-au poziţionat Tricolorii, reprezentaţi de Manuel Pasca şi Claudiu Zgriban.

În cadrul turneului, titlul de cel mai bun portar l-a obţinut Samuel Grecu de la Tricolorii, iar cel mai bun marcator a fost desemnat Daniel Dumitra de la Taxi Drivers. Arbitrul turneului a fost Corado Roşu.

Gabriel Goloşie, organizatorul întrecerii a subliniat că această competiţie a avut scop umanitar.

“Prin organizarea turneului am vrut să-i asigurăm drumul dus- întors la Budapesta prietenului nostru Ioji Kapornyai, care a suferit o intervenţie chirurgicală”, a declarat Gabriel Goloşie, organizatorul competiţiei.

De apreciat este faptul că cei de la Liga Studenţilor de la Facultatea de Mecanică din Timişoara au făcut drumul la Lugoj cu trenul doar pentru a participa la această competiţie.

“Primind o invitaţie de la pritenul meu, Gabriel Goloşie, la Turneul Caritabil “Împreuna pentru Ioji”, la care am mai participat cu Amicii Veseli, am propus membrilor Ligii Studenţilor de la Facultatea de Mecanică implicarea lor în acest proiect şi răspunsul a fost în unanimitate pozitiv. Pe lângă participare, am reuşit să strângem şi o sumă frumuşică de bani. Sper ca prezenţa noastră ca ONG şi ca organizaţie studenţească să aibă un impact plăcut şi să îi determine şi pe alţii să răspundă pozitiv eventualelor invitaţii. Le mulţumesc tuturor membrilor Ligii Studenţilor pentru implicare, fie cu donare de bani, fie cu prezenţa fizică”, a precizat la final Adrian Liviu Moşoni, membru delegat al Ligii Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe în Sport

Cupa Werzalit şi-a desemnat câştigătorii

Banatenii16 septembrie 2017

Echipa de volei CSM Lugoj a pierdut primul meci de verificare

Alina Damian15 septembrie 2017

Timișorenii, așteptați să încurajeze pe Poli în meciul cu Sepsi. Biletele au fost puse în vânzare

Banatenii14 septembrie 2017

Robu încântat că Poli a bătut Dinamo. Primarul Timişoarei anunţă că problemele financiare pe care le avea echipa s-au rezolvat

Banatenii12 septembrie 2017

VIDEO “Ați văzut ce echipă avem?” Robu face încă un apel ca timișorenii să se implice în susținerea echipei de fotbal Poli Timișoara

Banatenii29 august 2017

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Alina Damian23 august 2017

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017