Administrație

Un lugojean îl acuză pe președintele asociației de proprietari că a transformat sediul într-un club de cărțași

Un lugojean îl acuză pe președintele asociației de proprietari că a transformat sediul într-un club de cărțași

Autoliv

Președintele Asociației de Proprietari din Ștrand, fostul consilier local, Moise Scorobete este acuzat de către unul dintre membrii asociației că a transformat sediu acesteia într-un club de cărțași și că acolo se adună tot felul de indivizi care consumă energia electrică plătită din banii proprietarilor.

“Sunt înregistrat la asociația din acest cartier  și am vrut să mă scot de la întreținere și să plătesc la Salprest și Meridian, dar m-am lovit de refuzul domnului președinte al asociației de locatari, pe motiv că doar eu nu pot părăsi asociația, ci tot blocul, prin un tabel semnat de locatari. Sunt câțiva locatari care nu doresc să iese de la asociație. Domnul președinte încasează de la fiecare apartament o taxă pe număr de persoane, numită cheltuieli de apartament. Am întrebat pentru ce este această taxă, el spunea că prin această taxă se plătesc curentul la sediu, birotica etc. Domnul președinte, săptămânal joacă cărți cu echipa lui în sediu, după orele când sediul are program, se consumă băuturi alcoolice, pur și simplu e un club de cărțași. Această problemă datează de un an și ceva, de cand i-am descoperit eu”, susține Ilie Bălan Viorel

Mai mult, lugojeanul spune că a încercat să discute cu președintele asociației și să ceară lămuriri, însă acesta l-ar fi înjurat și amenințat cu bătaia.

“M-am întâlnit cu domnul președinte când intra în sediu, la ora 18:00 și l-am întrebat pe el de această problemă care datează de un an și câteva luni. Reacția domnului a fost să mă înjure și să mă amenițe că mă bate, să îmi văd de treaba mea. Eu i-am votbit frumos, în ciuda faptului că a început să mă înjure și să mă amenințe . El spune că face ce vrea el, că nu îi cere nimeni socoteală , am încercat să fac ceva poze, dar nu este lumină că în fiecare zi de la 17 până la 20 stau și joacă cărți în sediul asociației de proprietari pe cheltuieliile noastre. Domnul spunea că se întâlnesc că au ședința în fiecare seară. Una peste alta și mirosea a băutură” afirmă lugojeanul.

De cealaltă parte, președintele Moise Scorobete spune că totul este o invenție și că cel care l-a reclamat este printre rău platnicii din cartier.

“Nu e nimic adevărat. Noi avem treabă, avem de făcut acte, avem procese de pregătit. El e unul dintre cei care nu-și plătesc la timp datoriile și nu doar de acum și din vremea fostului președinte. Eu nu consum băuturi alcolice, pentru că sunt operat de rinchi și nu am voie și nici că jucăm cărți nu e adevărat. Are vreo dovadă pentru ce spune, că dacă nu are, o să-l dau în judecată” spune fostul consilier local, care ne-a mai declarat că taxa de apartament la care face referire cel care l-a reclamat este una infimă, de 0,22 de lei pentru o persoană.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. oho ho

  9 noiembrie 2016 at 11:59

  a, pai ata e o situatie simpla ,la micro 2 e mai grav ca presedintele are camera intima platita de fraieri…

 2. Crys

  9 noiembrie 2016 at 15:30

  Dacă este rău platnic” De ce nu-l lăsa să iasă din asociație?”

 3. JosScorobete

  9 noiembrie 2016 at 19:44

  Un jeg de om acest Scorobete!un comunist care baga tot felul de taxe!joaca carti in administratie ca a venit frigul pana acum jucau in scara blocului!!!ar trebuii dat jos.si pus un om de incredere numai hoti au condus asociatia din strand!!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Consilierii județului Timiș se întrunesc la sfârșitul lunii. Vezi ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii23 iunie 2017

Galerie FOTO – Prima comună din Banat care profită de pe urma autostrăzii Timisoara-Lugoj și își dezvoltă turismul local

Gabriel Iosa22 iunie 2017

Cine se dă ANAF TIMIȘ pe Facebook? Fiscul timișean contestă pagina de pe rețeaua de socializare

Banatenii21 iunie 2017

Ședință Consiliul Local Lugoj! Mai multe familii vor primi terenuri pentru construcția de locuințe

Banatenii21 iunie 2017

Primarul Timișoarei a dat dispoziție să se amenajeze „în regim turbo” o pistă pentru „bicicliștii răi”

Banatenii20 iunie 2017

Doi consilieri cer Consiliului Local Lugoj desființarea unei taxe încasate ilegal de la populație

Banatenii20 iunie 2017

C.A.P-ul e reîniviat în Caraș-Severin! Locuitorii unei comune se asociază să-și lucreze pământurile și să-și crească animalele

Banatenii20 iunie 2017

Lugojul rămâne fără societățile de salubritate și furnizarea apei. Meridian și Salprest nu vor mai avea voie să presteze servicii către populație

Banatenii19 iunie 2017

Salprest, la un pas de închidere. Retim e noul operator de salubritate pentru zona Lugojului

Banatenii15 iunie 2017

Proiect modern pentru transformarea pieței unei localități de lângă Lugoj

Banatenii14 iunie 2017

Mai mulți consilieri locali riscă amenzi de până în 2.000 de lei. Ce trebuie să facă în maxim două zile

Banatenii13 iunie 2017

Se surpă asfaltul sub mașini, în centrul Lugojului. Circulația e blocată pe un sens

Banatenii12 iunie 2017