Social

Un lugojean are nevoie urgentă de sprijin! La doar 33 de ani suferă de leucemie acută

Un lugojean are nevoie urgentă de sprijin! La doar 33 de ani suferă de leucemie acută

Autoliv

Marius Răduțiu este un lugojean, în vârstă de 33 de ani, care suferă de o boală grea: leucemie acută mieloblastică. Acesta a urmat un tratament la un spital din București, iar acum are nevoie de un medicament pe care nu știe de unde să-l procure, astfel că a lansat un mesaj pe o rețea de socializare în speranța că cineva ar putea să-l ajute.

„Bună ziua! Mă numesc Răduțiu Marius, locuiesc în România, în localitatea Lugoj, județul Timiș, am 33 de ani și vă contactez în speranța că aș putea găsi, cu ajutorul dumneavoastră, un medicament pentru tratamentul meu. Sufăr de leucemie acută din luna martie a anului 2015, iar în acest moment al tratamentului meu am nevoie de un medicament cu substanța activă numită amsacrine. Eu am găsit pe internet patru denumiri comerciale ale acestui produs: Amsidine, Amsidyl, Amekrin și Amsalyo. Am urmat tratamentul până acum la București, la Institutul Clinic Fundeni, și am primit de la medicul curant două rețete pentru acest medicament, una în limba română și cealaltă în limba engleză”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Tânărul ia în calcul și varianta de tratament în altă țară decât România, însă nu cunoaște procedurile care se cer în această situație și cere sprijinul celor care ar putea să-l îndrume.

„Vă rog să mă ajutați, sunt dispus să ascult orice sfat și îndrumare! Mă puteți contacta la adresa de e-mail radutiu_marius@yahoo.com, pe facebook cu numele și prenumele meu, Radutiu Marius Gheorghe, și la telefon +400728028754. Mulțumesc!”, a scris în același mesaj postat pe pagina sa.

Leucemiile acute sunt afecţiuni întâlnite destul de des în populaţia tânără, având un impact enorm asupra vieţii. Numai la Institutul Clinic Fundeni sunt înregistrate anual câteva zeci de cazuri noi.

Leucemia mieloidă acută este un tip de cancer al sângelui și al măduvei osoase. Acest tip de cancer se agravează rapid dacă nu este tratat. Este cel mai obișnuit tip de leucemie la adulți. Leucemia mieloidă acută mai este numită leucemia mielogenă, leucemia mieloblastică acută, leucemia granulocitară acută și leucemia nonlimfocitară acută.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: APEL UMANITAR: Un lugojean are nevoie de ajutor! - Ziarul din Cipru - PULSUL AFRODITEI / APHRODITE PULSE

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Mai multe în Social

Cinci şefi DSP, propuşi să fie schimbaţi în criza rujeolei. Dragoş Luca, Caraş-Severin: “Nu e corect, vedem care sunt argumentele”

Banatenii27 iulie 2017

De unde exportă Lidl, bere, lactate şi ulei, ca să vândă în magazinele din Europa

Banatenii26 iulie 2017

Campanie de donare de sânge la Timişoara. 35 de jandarmi au răspuns apelului

Banatenii25 iulie 2017

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017