Actualitate

Trei zile de „ROCK PE 2 ROȚI”. 10 trupe cântă la ediția din acest an a festivalului

Trei zile de „ROCK PE 2 ROȚI”. 10 trupe cântă la ediția din acest an a festivalului

Autoliv

Lugojul se pregătește de cea de-a cincea ediție a festivalului în aer liber „ROCK PE 2 ROȚI”. Evenimentul, organizat de Clubul de motocicliști Road Patrol MC Lugoj, cu sprijinul Primăriei, are loc în perioada 8-10 iulie la baza sportivă a fostului Liceu Agricol de pe Calea Timișoarei – km3.

Trupele participante din acest an sunt: Geko (Cluj-Napoca), Galadriel (Slovacia),  Hungry For Heaven-tribute Ronnie James Dio (Cluj-Napoca), Sevy (Bulgaria), Bronx (Tg. Mures), Times of Need (Cluj-Napoca), Mist (Lugoj), Luna Amară (Cluj-Napoca), Iron Maidnem (Ungaria), Rampart (Bulgaria).

Festivalul se deschide vineri 8 iulie, la ora 19.30. Sâmbătă, 9 iulie, în jurul orei 11 va avea loc parada vehiculelor pe 2 roți împreună cu Lugojul Pedalează. Convoiul de motocicliști va pleca de pe strada Timișorii, iar de la Universitate li se vor alătura și bicicliștii pe traseul: Primărie, Podul de Fier, Catedrală, Mol, Catedrală, str.Bucegi, Podul de Beton, Universitate. După paradă, organizatorii au pregătit o tură de relaxare pe 2 roți în împrejurimile Lugojului.

Între concerte vor avea loc un spectacol pirotehnic, oferit de Pyraessence Fireshow, o demonstraţie de tir cu arcul a membrilor Clubului Archery, dar și multe concursuri, premiul cel mare din acest an fiind o motocicletă Kawasaki de 750 cmc. Și în acest an va fi asigurat transport gratuit pe perioada desfășurării evenimentelor, din fața Primăriei până la locația festivalului, din 30 în 30 de minute vineri si sâmbătă, între orele 18.00-22.00, și duminică între 11.00 și 12.00.

Clubul Road Patrol MC Lugoj este recunoscut pentru implicarea sa activă în acțiuni caritabile și dorește ca și acest eveniment să fie unul caritabil. Cu ajutorul sponsorilor și cu banii adunați cu ocazia acestui eveniment, organizatorii și-au propus să ajute Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Alexandru Roşca” din Lugoj prin achiziționarea de materiale didactice specifice necesare educației copiilor cu nevoi speciale (calculatoare, proiectoare, whiteboard-uri, consumabile). Predarea acestor materiale se va face într-un cadru festiv la deschiderea anului școlar, cu invitația tuturor părților implicate în realizarea acestei acțiuni.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Cinci ani de închisoare și daune morale de 150.000 de euro pentru moartea unui bărbat ucis în bătaie în secția de Poliție

Banatenii27 iunie 2017

Banatul se topește la soare! Urmează un cod galben de caniculă pentru mai multe zile

Banatenii27 iunie 2017

Imagini cu Lugojul din avion, surprinse de castigatorul unui concurs de pe blogul Lugojeanul

Banatenii27 iunie 2017

Un cunoscut om de afaceri de lângă Lugoj a intrat la închisoare. A fost condamnat definitiv la șase ani de detenție

Banatenii27 iunie 2017

Povestea timişorencei care a cumpărat eMAG și a realizat tranzacții de 5 miliarde de euroeuro

Banatenii27 iunie 2017

VIDEO BAC 2017. Elev pasionat de matematică: „Nu înțeleg rostul caracterizării unor personaje fictive”

Banatenii27 iunie 2017

Explozie urmată de incendiu, cu mai mute victime la S.C.TMK S.A. Reșița. Exercițiu ISU Caraș Severin

Banatenii27 iunie 2017

Si-a omorat fosta concubina cu un topor! Crima terifianta la Lugoj

Banatenii26 iunie 2017

Răsturnare de situație în dosarul de corupție al doctoriței de la Casa de Pensii Lugoj. Camelia Rămneanțu a scăpat de pușcărie

Banatenii26 iunie 2017

Cum a aparut Gelateria lui Iury si Ivan din Lugoj! Povestea celei mai cautate inghetate din oras

Banatenii26 iunie 2017

15.000 de turişti pe an vizitează Cramele Recaș. În 2003 erau doar 300

Banatenii26 iunie 2017

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017