Actualitate

Trăiesc în cea mai cruntă mizerie, dar pe spatele lor s-au câştigat milioane de euro. Povestea lor în ediția tipărită Cetățeanul

Trăiesc în cea mai cruntă mizerie, dar pe spatele lor s-au câştigat milioane de euro. Povestea lor în ediția tipărită Cetățeanul

Autoliv

Cartierul Mondial Bocşei e zona cu cel mai înalt grad de sărăcie din municipiul de pe Timiş. Locuitorii din cartierul de la marginea Lugojului au fost mereu folosiţi şi manipulaţi de către oameni de afaceri şi politicieni, încă de la industriaşul Jacob Muschong, până la personajele zilelor noastre: Mihai Tânjală, Florin Măran, Marius Martinescu şi Francisc Boldea. Subiectul a fost adus în actualitate, zilele trecute, de candidatul independent Claudiu Buciu, care a arătat cum aceștia au câştigat milioane de euro dintr-un schimb de terenuri din Mondial Bocşei cu altele de pe strada Timişoarei. Subiectul deschide ediția cu numărul 47 a săptămânalului Cetățeanul.

Familia unui lugojean găsit în apele Timişului bănuieşte că a fost omorât. După ce anunțase că acesta dispăruse de acasă pe 28 martie, cadavrul său a fost găsit plutind pe Timiş pe 8 aprilie. Amănunte despre caz în pag 5 a ediției de astăzi a săptămânalului.

Primăria Lugoj, dată în judecată de un criminal. Un lugojean rămas fără locuința de la Primărie după ce a fost arestat pentru omor, fiind acuzat că l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit pe soțul fostei sale concubine, a ieșit din pușcărie și a dat Primăria în judecată. Subiectul pe larg în Cetățeanul din această săptămână.

Doi polițiști locali sunt cercetați de Comisia de disciplină după ce unul dintre șefii Poliției Locale i-a găsit în afara postului. Aceeași Comisie va cerceta în perioada următoare și faptele desprinse dintr-o plângere disciplinară depusă de reporterul ziarului Cetățeanul Gabriel Iosa împotriva unui angajat al Primăriei care l-a amenințat cu bătaia. Detalii în pagina 5.

Un lugojean a devenit şef de echipă pe cel mai mare șantier al lumii. După ce o perioadă a lucrat în Italia, în 2014, Dan Ciungulescu, este trimis de firma la care muncea în Canalul Panama. Lugojeanul a povestit pentru Cetăţeanul cum a ajuns să conducă o echipă de muncitori în cel mai mare şantier din lume. Povestea lui în pagina 8.

Alte titluri ale ediției de astăzi sunt: 100 de hectare de teren rămase neatribuite în zona Lugojului ar putea ajunge la proprietari; Ambasadorul Americii primește cheia orașului Lugoj; Spitalul lugojean a fost acreditat, cel din Făget mai aşteaptă; Spectacolul aeronautic de la Surduc se anunţă mai slab decât precedentele; Cinematografele Lugojului de la filmul mut, la proiecţiile 3D.

În ediția tipărită Cetățeanul continua concursurile cu care v-ați obișnuit deja. 10 cititori norocoși vor fi premiați cu câte un miel, 2 vor primi abonamente la Salina Saledar, unul va primi un coș plin cu alimente, iar un altul un plin de benzină. Pe lângă acestea, din paginile ziarului mai puteţi decupa taloanele pentru aniversările săptămânii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Si-a omorat fosta concubina cu un topor! Crima terifianta la Lugoj

Banatenii26 iunie 2017

Răsturnare de situație în dosarul de corupție al doctoriței de la Casa de Pensii Lugoj. Camelia Rămneanțu a scăpat de pușcărie

Banatenii26 iunie 2017

Cum a aparut Gelateria lui Iury si Ivan din Lugoj! Povestea celei mai cautate inghetate din oras

Banatenii26 iunie 2017

15.000 de turişti pe an vizitează Cramele Recaș. În 2003 erau doar 300

Banatenii26 iunie 2017

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017