Social

Toaletă publică furată de 1 Mai la Lugoj

Toaletă publică furată de 1 Mai la Lugoj

Autoliv

În perioada week-end-ului prelungit de 1 Mai, atunci când sute de lugojeni au ieşit în natură pentru a petrece câteva ore la răcoare, alături de familie, cu grătarul şi berea rece, lucrătorii de la Salprest au strâns cantităţi impresionante de gunoaie.

Lugojenii care au ieşit la picnic de 1 Mai au dat dovadă de bun simţ, majoritatea dintre ei debarasându-se de resturile menajere în pubelele special aduse la locurile de picnic pentru aceste activităţi, astfel că muncitorii de la Salprest au reuşit să strângă tot gunoiul lăsat în urma grătarelor de la zonele de picnic în timp record.

Cele mai multe resturi colectate din pubelele firmei de salubrizare au fost cele din plastic, sticlele şi ambalajele din carton, dar şi alte deşeuri care au rămas în urma preparării de mâncare şi a consumului de răcoritoare.

„Au fost organizate locuri de picnic în vecinătatea oraşului în zona Plopii mici, la han două locuri, la insula din Cotu Mic şi la balastiera Cotuna. În aceste zile s-au adunat 10 metri cubi de gunoi şi 80 de kilograme de materiale reciclabile şi patru toalete ecologice curăţate”, a declarat pentru Cetăţeanul Mircea Ghera, directorul SC Salprest SA.

Totuşi, unul sau mai mulţi lugojeni au ieşit negativ în evidenţă cu ocazia minivacanţei de 1 mai, furând o toaletă publică de la unul dintre locurile de picnic.

„În locaţia de la Cotuna a dispărut al treilea WC ecologic cu această ocazie. Au mai dispărut anul trecut două, acum al treilea, dacă cetăţeni care ştiu sau au o idee cine a umblat cu acest veceu sau umblând pe acolo, ar putea să anunţe pentru că nu este frumos, este un mobilier municipal şi aparţine de Lugoj”, a mai declarat Ghera.

O acţiune de salubrizare a avut loc şi înainte de 1 Mai, când s-au şi montat toaletele şi pubelele în care lugojenii au aruncat gunoiul după picnicuri. Autorităţile efectuează cercetări pentru a încerca să afle cine se face vinovat de dispariţia WC-ului public.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Mai multe în Social

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017

Galerie FOTO – În Banat se construiesc trenuri şi tramvaie de lux, dar românii circulă tot în condiţii mizerabile

Banatenii12 iulie 2017

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Daniel Groza12 iulie 2017