Actualitate

Țiganii care l-au bătut pe tânărul din Lugoj au fugit din țară. Poliția i-a dat în urmărire internațională

Țiganii care l-au bătut pe tânărul din Lugoj au fugit din țară. Poliția i-a dat în urmărire internațională

Autoliv

Banatenii

Polițiștii dau asigurări că veghează la siguranța publică și că lucrurile nu au scăpat de sub control la Lugoj, iar cei care încalcă legea, mai devreme sau mai târziu plătesc pentru faptele lor. Asta chiar dacă doi, dintre cei trei indivizi care l-au snopit în bătaie pe tânărul de 24 de ani, despre care Cetățeanul a scris aici, nu sunt prinși nici la o săptămână după comiterea faptelor.

Mai multe surse susțin că, cei doi nu ar mai fi în țară, la ora actuală, și că sunt tot mai puține șanse ca polițiștii lugojeni  să-i găsească, chiar dacă le cunosc identitatea.

“Cei doi bărbați sunt dați în urmărire națională și internațională, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare pentru 30 de zile. Polițiștii efectuează verificări în vederea depistării și prinderii celor doi”, a declarat Ionuț Bocancea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, pentru cetățeanul.ro

Deși tânărul bătut a dezvăluit, pentru Cetățeanul, că mătușa lui a fost amenințată că vor fi omorâți , dacă nu-și retrage plângerea, polițiștii susțin că la ora actuală nu au cunoștință de aceste amenințări și nu au niciun dosar deschis în această speță.

 

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Ion Gladiatoru

    31 mai 2017 at 23:23

    ”mandate de arestare pentru 30 de zile”?!? … mandate pe viata, mama lor de nenorociti!!!… ”polițiștii susțin că la ora actuală nu au cunoștință de aceste amenințări și nu au niciun dosar deschis în această speță”!!!… mama lor de farisei, n-au cunostinta… idioti lamentabili, care se sperie si de umbra lor!… unde plm e dreptatea, politisti ”de 2 bani”???… pentru ce v-ati ales meseria asta?!?… e cea mai buna metoda de eschivare! ”nu stiu, n-am vazut, nu cunosc!”… dar sa va luati de unul beat ca l-a apucat cantatul pe strada, va pricepeti grozav, huh?! iar voi… ziaristilor, vreti detalii ”obligatorii”… Unde va este bunul SIMT, ipocritilor?!?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017

VIDEO Ţiganii implicaţi în ultimul scandal cu topoare de la Lugoj sunt liberi să continue măcelul

Banatenii14 august 2017

FOTO Primăria Dumbrăviţa prezintă pixurile de 145 de lei bucata. Motivul pentru care au fost cumpărate

Banatenii14 august 2017

EXCLUSIV/VIDEO  Un nou conflict violent între ţiganii din Lugoj. BMW distrus cu toporul

Banatenii13 august 2017

“Ziua diasporei” de la Reșița se încheie cu concertele trupelor Taxi și Vunk

Banatenii10 august 2017

Drumuri blocate în șase județe din vestul țării. Mașinile cu masă de peste 30 de tone sunt trase pe dreapta

Banatenii10 august 2017
biciclete

Moreno, Samir și Alisabetei, judecați pentru furt de biciclete

Banatenii9 august 2017

Organele unei timişorence de numai 20 de ani, aflată în moarte cerebrală, vor salva alte vieţi. Familia şi-a dat consinţământul să fie prevelate

Banatenii9 august 2017

Un hoţ s-a bucurat că a dat lovitura, după ce a furat 90.000 de lei şi mai multe bijuterii dintr-o rulotă. A fost prins a două zi!

Banatenii8 august 2017

Jumătate dintre studenţii de anul întâi de la Universitatea de Vest Timişoara, învaţă „cu taxă”. Rectorul UVT: „Este o performanţă”

Banatenii4 august 2017