Actualitate

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Autoliv

Banatenii

Tânărul de 24 de ani, bătut de ţigani, miercuri, 24 mai, pe o stradă din Lugoj a fost operat joi, deoarece are dublă fractură de maxilar. Vorbeşte cu greutate şi nici nu poate să se hrănească cum trebuie.  A povestit pentru Cetăţeanul ce s-a întâmplat şi cum a fost acostat de către cei trei ţigani.

“Mergeam cu prietena mea pe stradă şi ei erau la pizzeria din colţ, pe terasă. Unul dintre ei m-a chemat să vorbim. I-am spus că mă grăbesc, să mă duc acasă. Şi m-a întrebat dacă vreau să mă bată, că ce mă încord eu la ei. Unul dintre ei a scos un aparat cu electroşocuri. S-a ridicat de jos şi eu i-am spus să-l bage înapoi. Mi-a spus că ce vreau, să mă bată, să mă omoară, că ei sunt căutaţi dincolo pentru tentativă de crimă şi că nu le frică. Şi tot dădea cu electroşocul ăla şi eu m-am ferit. La un moment dat, m-a lovit cu un pumn în faţă, mi-or mai dat unul, am căzut şi m-au lovit cu picioarele şi după aceea nu mai ştiu. A venit un prieten de-al meu şi m-a dus la spital, dar nu-mi amintesc mai multe”, a spus tânărul bătut, pentru Cetăţeanul.

Acesta a mai povestit că, joi, ţiganii au sunat-o pe mătuşa sa şi au ameninţat-o. I-au spus că, dacă nu-mi retrag plângerea, ne omoară pe toţi, ca să aibă motiv să meargă la puşcărie”, declară tânărul.

Poliţiştii au reţinut doar o persoană dintre cei trei bătăuşi, care a primit mandat pe 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat judecătorilor pentru a se lua măsurile legale. Ceilalţi doi agresori sunt încă în libertate.

FOTO ARHIVA

Vezi comentarii (3)

3 Comments

  1. beni

    26 mai 2017 at 17:11

    Noi romani suntem de vina ca suntem lasi si acceptam asemenea arogante si nesimtiri dar nu gandim ca maine ar putea sa se intample si copiilor nostrii.Eu zic sa ne mobilizam si sa-l ajutam financiar sa-si angajeze un bun avocat care sa-i condamne pt. faptele care sunt acuzati pt. a nu crede ca fac ce vreau in oras .Succes pt. acest baiat sa se faca bine.

  2. Pingback: Lugojul, pe un butoi cu pulbere. Locuitorii sunt indignaţi de ultimul scandal provocat de ţigani. Unii vor “război interetnic” | Cetateanul.ro

  3. Pingback: Țiganii care l-au bătut pe tânărul din Lugoj au fugit din țară. Poliția i-a dat în urmărire internațională | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017

VIDEO Ţiganii implicaţi în ultimul scandal cu topoare de la Lugoj sunt liberi să continue măcelul

Banatenii14 august 2017

FOTO Primăria Dumbrăviţa prezintă pixurile de 145 de lei bucata. Motivul pentru care au fost cumpărate

Banatenii14 august 2017

EXCLUSIV/VIDEO  Un nou conflict violent între ţiganii din Lugoj. BMW distrus cu toporul

Banatenii13 august 2017

“Ziua diasporei” de la Reșița se încheie cu concertele trupelor Taxi și Vunk

Banatenii10 august 2017

Drumuri blocate în șase județe din vestul țării. Mașinile cu masă de peste 30 de tone sunt trase pe dreapta

Banatenii10 august 2017
biciclete

Moreno, Samir și Alisabetei, judecați pentru furt de biciclete

Banatenii9 august 2017

Organele unei timişorence de numai 20 de ani, aflată în moarte cerebrală, vor salva alte vieţi. Familia şi-a dat consinţământul să fie prevelate

Banatenii9 august 2017

Un hoţ s-a bucurat că a dat lovitura, după ce a furat 90.000 de lei şi mai multe bijuterii dintr-o rulotă. A fost prins a două zi!

Banatenii8 august 2017

Jumătate dintre studenţii de anul întâi de la Universitatea de Vest Timişoara, învaţă „cu taxă”. Rectorul UVT: „Este o performanţă”

Banatenii4 august 2017