Actualitate

Tânăr din Lugoj, aproape ucis în bătaie de doi atacatori, ziua în amiaza mare, lângă cabana din Cotu Mic

Tânăr din Lugoj, aproape ucis în bătaie de doi atacatori, ziua în amiaza mare, lângă cabana din Cotu Mic

Autoliv

Scenă ruptă parcă din filmele poliţiste la Lugoj, în cartierul Cotu Mic. Mai mulţi martori au povestit pentru Cetăţeanul că joi după-masa, în timp ce se aflau în vecinătatea chioşcului „cabană” din cartier, au văzut cum doi bărbaţi au tăbărât pe un tânăr şi l-au bătut măr. Un martor care a asistat la întreaga scenă a povestit pentru Cetăţeanul că atacatorii nu păreau să fie puşi pe scandal la început.

„Unul dintre atacatori vorbea cu un tip mai tânăr în faţa magazinului, parcă se ştiau de o viaţă. Apoi au început să se certe şi să se bată. Din magazin a ieşit un alt băiat, care i-a zis să se oprească, să nu îl mai lovească. Atacatorul s-a îndreptat spre el şi dintr-o maşină a mai ieşit un tip mare, cu un par în mână, care i-a şi dat una în cap băiatului care a sărit în ajutorul primei victime. A căzut la pământ, a venit SMURD-ul, nu ştia cine e, ce i se întâmplase. Au dat şi în primul băiat, dar ăsta a reuşit să se acopere cu mâinile, doar după cap ţintea cel cu parul, era un tip mai masiv. Au fugit cu maşina”, a precizat pentru Cetăţeanul unul dintre martori.

Când au decis că i-au aplicat victimei o corecţie corespunzătoare, cei doi atacatori au urcat în maşină, un autoturism BMW cu două uşi şi au plecat de la faţa locului, abandonând mai târziu vehiculul pe o stradă din vecinătatea locului incidentului. Victima a rămas culcată la pământ, fiind dusă la spital cu o autospecială SMURD. În câteva minute, mai multe patrule de poliţie au împânzit cartierul lugojean, în căutarea agresorilor, însă până la această oră aceștia nu au putut fi găsiţi.

Medicii lugojeni l-au stabilizat cu greu pe tânărul bătut, care din cauza traumatismelor suferite avea pierderi de cunoştinţă şi l-au trimis la Timişoara.

„Am primit un pacient cu heteroagresiune, în vârstă de 31 de ani, care afirmativ nu putea preciza exact ce i s-a întâmplat, i s-au făcut investigaţiile şi s-a pus diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut, cu pierdere de cunoştinţă, hemoragie temporală stângă, fractură os parietal drept, fiind trimis la Timişoara, la neurochirurgie”, a declarat Teodora Mateescu, purtător de cuvânt la Spitalul Municipal Lugoj.

Poliţiştii îi caută şi la această oră pe agresori, autorităţille fiind rezervate în a face vreo declaraţie despre cele întâmplate joi seara la Lugoj.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. lugojan

  22 iulie 2016 at 15:23

  Asa se intimpla in oras pentruca nu avem politie .Nu vezi un politist pe strazi sau prin cartiere asa cum patrulau cu ani in urma.

  • S. Tibi

   22 iulie 2016 at 18:08

   Cum nu sunt pe strazi? Ia treci pe la terasa la matcon si restul sa vezi ca toata politia e acolo, deaia baietii patronilor merg cu suta in oras si nimeni nu vede nimic. Suntem un oras pierdut…mai ales cu tigania din august…

 2. lugojan

  23 iulie 2016 at 14:52

  asa este …suntem un oras terminat din toate punctele de vedere…curatenie ,liniste ,ordine,conditi de trai ,si in urmatori patru ani vom fi praf,din FRUNCEA o sa ajungem in virful cozi

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au început să fie rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017