Sport

Supercupa României la fotbal în sală se va desfăşura la Lugoj. Nume mari precum Belodedici sau Rotariu şi-au anunţat prezenţa

Supercupa României la fotbal în sală se va desfăşura la Lugoj. Nume mari precum Belodedici sau Rotariu şi-au anunţat prezenţa

Autoliv

 

Lugojul va găzdui la finalul lunii august un important eveniment fotbalistic. Mai exact, în 20 august, în Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu” se va desfăşura Supercupa României la fotbal în sală. Evenimentul care va începe de la ora 19 le va aduce faţă în faţă pe Informatica Timişoara, câştigătoarea cupei şi pe Autobergamo Deva, cea care a obţinut titlul de campioană a României la futsal.

“După discuţia pe care am avut-o cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Călin Dobra şi domnul Boureanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, am convenit ca la Lugoj să se desfăşoare Supercupa României la fotbal de sală, în Sala Sporturilor Ioan Kunst Ghermănescu. Reprezentanţii echipelor au ajuns la concluzia că la noi condiţiile sunt excelente pentru a se ţine această Supercupă a României, dat fiind faptul că Informatica Timişoara este câştigătoarea cupei, iar Deva este câştigătoarea campionatului României. Sunt două echipe puternice cu jucători străini  în proporţie de aproape 100%”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Supercupa României la fotbal în sală va fi precedată în aceeaşi zi, de la ora 17, de un meci caritabil în scopul strângerii de fonduri pentru fetiţa adoptată de Iosif Rotariu. Astfel că primarul Lugojului a anunţat prezenţa în oraşul de pe Timiş a unor nume mari ale fotbalului românesc, precum Belodedici sau Rotariu.

“Va fi o Supercupă puternică la Lugoj în ziua de 20 august de la ora 19, iar în deschidere dorim să facem un meci de fotbal cu mari vedete ale fotbalului românesc, de la Belodedici, Rotariu şi aşa mai departe. Pentru a strânge fonduri pentru fetiţa adoptată de domnul Iosif Rotariu, un simbol al fotbalului românesc. Ca atare, în 20 august vom avea două super meciuri la Lugoj, unul de caritate, probabil de la ora 17, iar de la 19 va începe Supercupa României la fotbal. Suntem la jumătatea distanţei dintre Timişoara şi Deva, avem autostradă şi drum de legătură. Ca atare Lugojul a fost preferat de Federaţia Română de Fotbal pentru a ţine această Supercupă a României”, a adăugat primarul Lugojului.

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

Mai multe în Sport

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017

Timişul va avea cea mai modernă bază hipică din România. Vor veni concurenţi din toată Europa şi din ţările arabe

Banatenii18 iulie 2017

VIDEO – Vreţi să săriţi cu paraşuta? O puteţi face în acest weekend, la Buziaş

Banatenii10 iulie 2017

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Banatenii4 iulie 2017

Reșițenii sunt invitați la mișcare în aer liber pentru sănătate, manifestare ce va avea loc în centrul orașului

Banatenii28 iunie 2017

Patru ore de superspectacol AeroNautic la Surduc. Vezi programul complet al manifestărilor

Banatenii27 iunie 2017