Inchiriere spatii Lugoj

Sport

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Autoliv

Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu din Lugoj a găzduit ieri două evenimente fotbalistice importante. Primul a fost meciul caritabil în scopul strângerii de fonduri, care vor fi donate lugojencei Kasandra Rotariu, între Gloriile Banatului şi Gloriile României. Al doilea meci a fost Supercupa României la futsal între CS Informatica Timişoara şi Autobergamo Deva.

În prima partidă a serii Gloriile României s-au impus în faţa Gloriilor Banatului cu scorul de 7-5, după ce la pauză scorul a fost 3-3. Pentru Gloriile Banatului au înscris Săvoiu, Alin Paleacu de trei ori şi Marius Mureşan, iar pentru Gloriile României şi-au trecut numele pe lista marcatorilor Jean Vlădoiu, care a reuşit tripla, şi Iosif Ratariu care a avut nu mai puţin de patru reuşite.  La finalul partidei a avut loc o licitaţie pentru tricourile echipei naţionale.

“Tot timpul când jucăm cu Dorinel, cu Jean, Ţicleanu şi ceilalţi, fotbalişti mai în vârstă ca noi e o plăcere. Avem o viteză mai jos, dar ne place să ne întâlnim, să jucăm. Avem noroc că mai putem să jucăm fotbal şi este un lucru extraordinar de bun. Suntem obişnuiţi cu asemenea iniţiative, participăm la destul de multe, am răspuns tot timpul la ele. Nu e o plăcere să joci astfel de meciuri, dar o cunoaştem pe Kasandra de foarte mult timp, pe Roti şi o să-l ajutăm tot timpul cât o să putem”, a declarat Miodrag Belodedici, jucător la Gloriile României.

Al doilea meci a fost Supercupa României la fotbal în sală, între Autobergamo Deva, câştigătoarea campionatului şi Informatica Timişoara, câştigătoarea Cupei României. Jocul a fost câştigat de Informatica Timişoara, cu 4-3, după ce la pauză timişorenii conduceau cu 4-0. După cum o arată şi scorul, prima repriză a aparţinut timişorenilor, care au trimis mingea în poartă de patru ori, prin cele două reuşite ale lui Felipe Oliveira şi prin golurile lui Savio Valadares şi Ştefan Rakic.  În a doua parte a jocului Deva a revenit în joc şi a înscris de trei ori, autori fiind Cristian Matei, Alpar Csamo şi Robert Matei.

“Un meci foarte greu, ne-am pregătit cinci zile pe sală, nu am avut buget nici pentru antrenamente. A fost destul de dificil, cred că s-a văzut a doua repriză că am căzut fizic. Dar aşa cum le-am spus jucătorilor, ei joacă pentru ei. Mă bucur că a fost şi domnul Dobra aici şi va veni şi ne va susţine, pentru că avem nevoie de susţinere. E păcat ca Timişoară să piardă o astfel de echipă. A fost foarte bine în prima repriză, însă în a doua parte am picat fizic şi s-a văzut”, a declarat Robert Lupu, antrenor- jucător la Informatica Timişoara.

La întregul eveniment de ieri de la Lugoj a fost prezent şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe în Sport

Cupa Werzalit şi-a desemnat câştigătorii

Banatenii16 septembrie 2017

Echipa de volei CSM Lugoj a pierdut primul meci de verificare

Alina Damian15 septembrie 2017

Timișorenii, așteptați să încurajeze pe Poli în meciul cu Sepsi. Biletele au fost puse în vânzare

Banatenii14 septembrie 2017

Robu încântat că Poli a bătut Dinamo. Primarul Timişoarei anunţă că problemele financiare pe care le avea echipa s-au rezolvat

Banatenii12 septembrie 2017

VIDEO “Ați văzut ce echipă avem?” Robu face încă un apel ca timișorenii să se implice în susținerea echipei de fotbal Poli Timișoara

Banatenii29 august 2017

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017