Actualitate

Stomatologie de ultimă generație la Timișoara

Stomatologie de ultimă generație la Timișoara

Autoliv

Banatenii

Faptul că Timișoara este orașul care deschide drumurile la tot ceea ce este nou, se știe deja. Acum a venit rândul stomatologiei să-și evidențieze noutățile.

Dacă până acum câțiva ani stomatologul făcea tratamente cu turbina și freza clasică, astăzi stomatologia a evoluat, iar aparatele sunt din ce în ce mai ușor de folosit, ajutând atât medicul să reducă din timpul de lucru, cât și pacientul, căruia i se diminuează durerea și disconfortul.
Dacă ești medic stomatolog, ziua de 24 octombrie este dedicată celei mai noi și moderne tehnologii în tratarea dinților. De la ora 10:00, la Hotel Boavista din Timișoara poți vedea cum funcționează laserele Biolase, care sunt proprietățile acestora și, de ce nu, cum te poți bucura și tu de un astfel de echipament în cabinet.

„Principalul avantaj al laserelor stomatologice este absența disconfortului intra sau post operator. Waterlase este laserul care combină energia, apa și lumina pentru intervenții minim invazive, fără contact direct cu dintele sau cu gingia și fără anestezie. Pacienții uită de vibrația turbinei sau de temuta freză stomatologică, iar specialiștii în chirurgie nu mai folosesc bisturiul și nici firele de sutură. Waterlase revoluționează chirurgia gingiei, tratamentul cariilor, dezinfectarea canalelor în endodontie și în implantologie dentară. Tratamentele sunt cu 40% mai scurte iar vindecarea mai rapidă. Datorită laserelor sănătatea pacienților este refăcută într-un mod minim-invaziv, cu o tehnologie de top și, atât medicul, cât, mai ales pacientul, își păstrează zâmbetul pe buze,” susține dr.Beatrice Pop.

„EPIC™ este singurul laser care deține o aprobare FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, biostimulare/terapia durerii și albire. Este cel mai bine absorbit de hemoglobină si oxyhemoglobină decât alte lungimi de undă, taie țesuturile moi eficient și fără necroză, în cel mai scurt timp. Cu un confort sporit pentru pacient și design de proiectare ergonomic, EPIC™ reprezintă rezultatul a 25 de ani de inginerie si inovație Biolase, cu peste 75% dintre laserele prezente în lume construite cu patente Biolase,” afirmă dr. Ralf Borches, M.Sc.DDS, Master of Science în Lasers in Dentistry.

Comportamentul pacientului s-a schimbat: acesta vrea să fie tratat cu cele mai moderne aparate, pentru că vrea dinții aceia perfecți. În secolul vitezei, cabinetele primitoare și dotate cu aparatură modernă și medici prietenoși sunt atu-ul oricărei afaceri de succes.

Accesul la eveniment este gratuit, iar cei interesați sunt rugați să confirme prezența pe adresa de e-mail: office@garajuldepr.ro până în 8 octombrie.

Eveniment organizat de Biolase România în parteneriat cu Garajul de PR.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Decizie „bombă” în dosarul procurorului DNA care a cerut închisoare pentru Ostaficiuc, Ciuhandu, Cojocari și alți „grei” din Timișoara

Banatenii18 august 2017

Şeful clanului de romi acuzat că a cerut taxă de protecţie neagă implicarea în conflictul armat de la Lugoj

Banatenii18 august 2017

Focuri de armă pe o stradă din Lugoj. Din nou romii sunt protagoniştii scandalului

Banatenii18 august 2017

Clanurile ţigăneşti au început să se încaiere şi la Timişoara, după ce toată vara Lugojul a fost “teatru de război”

Banatenii17 august 2017

Un fost militar din Craiova, condamnat la Timișoara pentru uciderea iubitei cu 23 de ani mai în vârstă

Banatenii17 august 2017

VIDEO Imagini spectaculoase de pe traseul autostrăzii aflate în construcție, în zona Lugoj-Deva

Banatenii17 august 2017

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017

VIDEO Ţiganii implicaţi în ultimul scandal cu topoare de la Lugoj sunt liberi să continue măcelul

Banatenii14 august 2017

FOTO Primăria Dumbrăviţa prezintă pixurile de 145 de lei bucata. Motivul pentru care au fost cumpărate

Banatenii14 august 2017

EXCLUSIV/VIDEO  Un nou conflict violent între ţiganii din Lugoj. BMW distrus cu toporul

Banatenii13 august 2017