Sport

Sportivii de la CSM Lugoj rămân fără indemnizaţii de Paşte. Consiliul Judeţean nu mai acordă finanţare, iar Bologa se gândeşte la demisie

Sportivii de la CSM Lugoj rămân fără indemnizaţii de Paşte. Consiliul Judeţean nu mai acordă finanţare, iar Bologa se gândeşte la demisie

Autoliv

Optsprezece instituţii sportive din judeţul Timiş vor rămâne fără finanţarea prevăzută de la Consiliul Judeţean. Printre ele se află şi Clubul Sportiv Municipal Lugoj Lugoj, care nu va mai primi suma de 820 de mii de lei din finanţări nerambursabile.

“ În luna Ianuarie 2016 prin hotărârea nr.24 a fost aprobat bugetul propriu al Consiliului Judeţean Timiş. Pentru finanţarea sportului de performanţa şi plata cotizaţiiilor a fost prevăzuta şi aprobată suma de 6.500.000 lei. Doua luni mai târziu cu o altă hotărâre, respectiv nr. 74 din 30.03.2016, au fost aprobate sume pentru 18 entităti sportive.
Când totul părea că va fi bine, deşi erau întârzieri mari în acordarea sumelor, juriştii Consiliului Judeţean Timiş, care pâna la 30.03.2016 nu au avut nicio obiecţie, azi 26 aprilie, după trei luni de zile de la adoptarea hotărârii nr.24/25.01.2016 resping toate contractele de finanţare nerambursabilă a sportului de performanţă. Cu siguranţă este rău ce se întâmplă. După ce sportul din România este în genunchi, se mai găsesc oameni de bine care vor să-l îngroape de tot”, scrie Gheorghe Bologa, directorul Clubului Sportiv Municipal pe pagina sa de facebook.

În semn de protest, Gheorghe Bologa se gândeşte foarte serios să îşi dea deminsia, deoarece, ca urmare a acestei hotărâri a Consiliului Judeţean, sportivii  legitimaţi la CSM Lugoj vor rămâne fără bani  de Paşte, întrucât resursele clubului lugojean s-au  epuizat.

“În numele tuturor sportivilor din judeţul Timiş le doresc celor care vor să îngroape sportul să se bucure de Paşte cum se bucură sportivii care aşteptau să-şi primească  indemnizaţiile. Sportivul Guidea, singurul din judeţul Timis calificat la Jocurile Olimpice de la Rio nu a ştiut că orice faptă bună trebuie pedepsită  şi a luptat să reprezente clubul, judeţul şi România”, a mai precizat Bologa pe pagina sa de facebook.

Mai multe detalii despre acest subiect puteti citi în ediţia tipărită a ziarului Cetăţeanul, care va apărea joi, 28 aprilie.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017

Timişul va avea cea mai modernă bază hipică din România. Vor veni concurenţi din toată Europa şi din ţările arabe

Banatenii18 iulie 2017

Supercupa României la fotbal în sală se va desfăşura la Lugoj. Nume mari precum Belodedici sau Rotariu şi-au anunţat prezenţa

Alina Damian12 iulie 2017

VIDEO – Vreţi să săriţi cu paraşuta? O puteţi face în acest weekend, la Buziaş

Banatenii10 iulie 2017

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Banatenii4 iulie 2017

Reșițenii sunt invitați la mișcare în aer liber pentru sănătate, manifestare ce va avea loc în centrul orașului

Banatenii28 iunie 2017

Patru ore de superspectacol AeroNautic la Surduc. Vezi programul complet al manifestărilor

Banatenii27 iunie 2017

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017