Inchiriere spatii Lugoj

Sport

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Autoliv

Cinci echipe de fotbal din Lugoj și împrejurimi au răspuns prezent la cel de-al treilea turneu caritabil organizat de data aceasta la balonul de la Stadion. Acestea au fost: AS Timișul Jabăr, Timișul Hitiaș, ASO Deta, AS Micro 1 și Gladiatorii. Evenimentul sportiv a fost organizat în scopul strângerii de fonduri pentru o operație la genunchi a lui Ioji Kapornyai, un băiat din Recaș. Intervenția chirurgicală va avea loc în 15 februarie la Budapesta.

În urma disputării meciurilor, turneul a fost câștigat de echipa AS Micro 1, urmată de Gladiatorii, iar pe locul al treilea s-a clasat Timișul Hitiaș. Golgeterul turneului a fost Cristian Sârbu de la Micro 1, iar Răzvan  Foale a fost declarat cel mai bun portar.

“Organizarea acestui turneu a decurs destul de ușor, ținând cont de faptul că deja avem experiență. Au venit cinci echipe, un prieten de-al meu de la Deta, Albu Florin și vreau să-i mulțumesc pe această cale. Au mai luat parte echipele Hitiaș, Jabăr, Gladiatorii și Amicii Veseli și Micro I. Ne bucurăm că putem să-l sprijinim în continuare pe Ioji. Din două turnee s-au adunat deja 6000 de lei și nu mai contează neapărat cât adunăm acum, ci că ne-am făcut datoria cum am putut noi mai bine. Le mulțumesc încă o dată prietenilor care au răspuns pozitiv pentru acest turneu caritabil”, a declarat Gabriel Goloșie, organizatorul turneului.

Dorința de a-l ajuta pe Ioji, dar și pasiunea pentru fotbal a reunit nu doar reprezențanți ai sportului cu balonul rotund. La turneu a fost prezent și campionul la lupte greco- romane Robert Papp, dar și consilierul local Mihai Anghel. De altfel, fiecare echipă a avut reprezentanți de seamă. Hitiașul pe Laurențiu Olaru și Denis Andras, Jabărul pe Cristian Geltofan, la Deta a fost Florin Albu. Gladiatorii i-a avut ca reprezentanți pe Robert Papp și Neluțu Neagu, iar Micro 1 pe Mihai Anghel și Flavius Ciorogar.  Au participat atât fotbaliști activi, foști fotbaliști, cât și persoane din alte ramuri, toți uniți de dragostea pentru sport și de dorința de a-l ajuta ajuta pe Ioji.

“Este o idee foarte frumoasă a organizatorului și am vrut și noi să ne alăturăm lui. Sprijinim un băiat care are o problemă la genunchiul drept . Ne-am adunat cât mai mulți și sperăm să-i putem veni în ajutor. E important ce am reușit să adunăm pentru acest băiat”, a declarat Neluțu Neagu, unul dintre participanți”.

FOTO: SILVIU BOIAN

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Mai multe în Sport

Cupa Werzalit şi-a desemnat câştigătorii

Banatenii16 septembrie 2017

Echipa de volei CSM Lugoj a pierdut primul meci de verificare

Alina Damian15 septembrie 2017

Timișorenii, așteptați să încurajeze pe Poli în meciul cu Sepsi. Biletele au fost puse în vânzare

Banatenii14 septembrie 2017

Robu încântat că Poli a bătut Dinamo. Primarul Timişoarei anunţă că problemele financiare pe care le avea echipa s-au rezolvat

Banatenii12 septembrie 2017

VIDEO “Ați văzut ce echipă avem?” Robu face încă un apel ca timișorenii să se implice în susținerea echipei de fotbal Poli Timișoara

Banatenii29 august 2017

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Alina Damian23 august 2017

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017