Social

Serbare caritabilă, duminică, pentru Spitalul Municipal Lugoj

Serbare caritabilă, duminică, pentru Spitalul Municipal Lugoj

Autoliv

Mai mulţi profesori şi elevi de la liceele şi şcolile din Lugoj şi-au stabilit ca ţel să strângă cât mai mulţi bani pentru spitalul din Lugoj, în urma unei serbări caritabile pe care o vor organiza la final de săptămână. Evenimentul va consta în interpretarea de către tineri şi mentorii lor a mai multor cântece bisericeşti, organizatorii pregătind şi alte surprize pentru cei care vor participa.

Fondurile strânse în urma spectacolului vor fi donaţi la spital, la secţiile care au nevoie de consumabile şi alte materiale sanitare. În total, patru şcoli vor participa la serbarea care va avea loc într-un cadru deosebit, într-o biserică dn oraș.

„Serbarea noastră caritabilă, O şansă în plus, va avea loc la Biserica Învierea Domnului duminică la ora 12, este organizată de parohie şi de colegiile Brediceanu, Hasdeu, Branişte şi Şcoala 6. Programul va fi susţinut de copii din aceste şcoli, vom avea o scenetă şi alte surprize. Va fi o urnă pentru donaţii, pentru cei care doresc să dea, iar banii vor merge la spital. Noi am venit cu iniţiativa pentru că sunt unii dintre noi care nu au ajuns la spectacolul folcloric organizat de spital, aşa că ne-am hotărât să facem şi noi ceva”, a declarat pentru Cetăţeanul Alina Bogoevici, profesor de religie la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu din Lugoj.

În cadrul evenimentului, pe lângă interpretarea de cântece religioase, cei prezenţi vor putea participa la o expoziţie de icoane pe sticlă, dar şi la o expoziţie de fotografie cu tema arhitectură şi religie, faza finală a unui concurs naţional în domeniu. Donaţiile vor putea fi oferite pe toată durata evenimentului, în urna special amenajată în incinta lăcaşului de cult.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Salbăticia naturii surprinsă în toată splendoarea. Video viral realizat în Munții Banatului

Banatenii22 iunie 2017

Un oraș din Banat rămâne o zi fără apă la robinete

Banatenii21 iunie 2017

VIDEO Jurnalista din Timișoara care realizează superbele reportaje „Izolați în România”: „Înțelepciunea lor vine de undeva de sus”

Daniel Dancea21 iunie 2017

Ciobanii din Caraș, în război cu braconierii. Le-au otrăvit câinii ca să poată împușca animalele sălbatice

Banatenii21 iunie 2017

Un român a inventat casa care se construiește în șase zile, cu mai puțini bani decât una normală

Banatenii21 iunie 2017

VIDEO Turiștii care vizitează morile din Banat unice în Europa, așteptați cu „scoverzi”, „plășinți”, „coleășă”, „trașită”, „ches” și „păntofi”

Banatenii20 iunie 2017

Aproape 100 de cazuri noi de rujeolă au fost confirmate, în ultima săptămână, în Timiș

Banatenii19 iunie 2017

Mașină în flăcări pe un drum din Caraș-Severin. Autoturismul a luat foc după ce a fost implicat într-un accident

Banatenii19 iunie 2017

Gugulanii se plâng că sunt hăituiţi de polițiști şi nu sunt lăsaţi să-şi mai vândă țuica la “drumu mare”

Banatenii19 iunie 2017

Un nou ștrand termal din Timiș atrage mii de turiști

Banatenii14 iunie 2017

De ce nu au început lucrările la magazinul Dedeman din Lugoj

Banatenii13 iunie 2017

Un băieţel de trei ani, din Banat, suferă de o boală ciudată care nu-l lasă să se dezvolte. Părinţii nu mai au bani să-i asigure tratamentul

Banatenii13 iunie 2017