Administrație

Sentință finală! Primăria Lugoj, VINOVATĂ de nerealizarea locuințelor sociale din cartierul Militari

Sentință finală! Primăria Lugoj, VINOVATĂ de nerealizarea locuințelor sociale din cartierul Militari

Autoliv

Joi, 21 ianuarie, ziarul Cetățeanul vă așteaptă la chioșcuri și în magazinele partenere. Săptămânalul este deschis cu un subiect de interes maxim pentru zona de acoperire: Primăria Lugoj a pierdut definitiv procesul prin care solicita firmei Miloș Prod plata unor penalizări de peste 600.000 de lei la lucrările de la blocurile MApN. Toate detaliile sentinței le afli din paginile 1 și 3 ale publicației noastre.

Un lugojean a dat în judecată primarul, şeful poliţiei şi angajatorul, după ce o firmă de construcţii a efectuat o lucrare pe o parcelă care îi aparţine în urmă cu mai mulţi ani – pagina 4.

Zilele trecute s-au implinit doi ani de la cel mai mare furt din istoria Lugojului. În dimineaţa zilei de 8 ianuarie 2014, persoane necunoscute au pătruns în incinta firmei Lunex, situată pe strada Traian Vuia din oraş, aceştia sustrăgând din interior un seif cu bani, bijuterii, ceasuri şi alte bunuri în valoare totală de circa 200.000 de euro. Află din paginile ziarului nostru care sunt ultimele detalii din anchetă și ce speră patronul de la Lunex.

Un reporter Cetățeanul a făcut o descoperire macabră zilele trecute: un câine spânzurat în grădinița aflată în construcție în cartierul Balta Lată. Ne-am interesat pentru dumneavoastră ce are de gând Primăria să facă cu imobilul care trebuia să găzduiască o grădiniță și care acum arată ca o paragină.

În pagina de administrație puteți lectura despre ruptura dintre primărie și una dintre firmele favorite ale lui Francisc Boldea, Matcon. Pentru ce a amendat Primăria societatea Matcon, iar acum îi cere daune, aflați din pagina 7.

Tot mai mulți români ajung să conducă multinaționalele din Lugoj. Am stat de vorbă cu câțiva dintre directorii ajunși în vârful ierarhiei pentru a afla cum au ajuns străinii să aibă încredere în managerii români.

Parchetul din Lugoj are pe rol de câțiva ani o situație deosebită: procurorii sunt chemați să facă dreptate între vânătorii timișeni și cărășeni, cei din urmă fiind acuzați că încalcă grav legea intrând într-un fond de vânătoare care nu le aparține pentru a decima vânatul. Detalii în pagina 9.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

 1. Marius

  23 ianuarie 2016 at 12:35

  Imi amintesc o prima declaratie a lui Boldea:-„-Martinescu a furat 11 miliarde
  la bocul MAN,in cadasie cu Milos ??”Cloncluzie dovedita acum :Boldea este un mincinos ordinar!!! Nu a vrut sa faca locuite sociale,nu a vrut sa faca Gradinita din Balta Lata,iar de inlocuirea retelelor de apa si canalizare il doare in C….
  A tot mintit 4 ani si se lauda ca mai poate minti inca 4 !?Eu il cred ..??
  Dar altii !!??

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Reşiţa primeşte de la Guvern peste 18 milioane de lei pentru o grădiniţă, două poduri şi mai multe drumuri de acces

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Dezastru ecologic pe malul râului Timiş. Zeci de tone de deşeuri sunt aruncate pe locul unde, în trecut, lugojenii ieşeau la iarbă verde

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO – Oraşul cu stâlpii în mijlocul drumului. Cum au asfaltat trotuarele şi drumurile edilii unui oraş din Banat

Banatenii18 iulie 2017

Reşiţa, o nouă etapă pentru prevenirea virusului Zika. Reşiţenii pot primi amenzi dacă nu execută dezinsecţia imobilelor proprii

Banatenii17 iulie 2017

Majorările salariale din administraţie aduc concedieri la Primăria Lugoj: “Mai bine să fie mai puţini, cu salarii mai bune, care vor să muncească”

Banatenii17 iulie 2017

GEC Nera acuză Romsilva că a lăsat în paragină una dintre cele mai frumoase zone turistice din Banat

Banatenii17 iulie 2017

Pe mai multe drumuri din Banat se circulă cu resticţii din cauza lucrărilor. Vezi unde stai în trafic

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Reşiţa cere locuitorilor să respecte cu stricteţe regulile de curăţenie din oraş

Banatenii14 iulie 2017

Administraţia Lugojului investeşte 4,8 milioane de lei în reabilitarea unei uzini. Trei cartiere ar trebui să aibă apă mai bună

Banatenii13 iulie 2017

Consilierii judeţeni din Timiş se întrunesc pentru o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii13 iulie 2017

Acces mai uşor la autostradă! Se lărgeşte drumul de legătură dintre Timişoara şi A1, prin Dumbrăviţa

Banatenii11 iulie 2017

Bombă socială la Lugoj. Aproximativ 90 de familii riscă evacuarea, iar Primăria nu are o soluţie

Banatenii11 iulie 2017