Politică

Senatul Pensionarilor din Lugoj, idee a liberalilor dacă vor câştiga alegerile locale

Senatul Pensionarilor din Lugoj, idee a liberalilor dacă vor câştiga alegerile locale

Autoliv

Conferinţa de presă de marţi a filialei locale PNL Lugoj a însemnat o nouă serie de idei venite din partea membrilor partidului. Primul care a luat cuvântul a fost Bogdan Blidaru, un posibil viitor consilier local din partea liberalilor, care a venit cu ideea de înfiinţare a unui senat al pensionarilor lugojeni, care să sfătuiască viitorii aleşi locali în legătură cu problemele persoanelor vârstnice.

„Pensionarii vor beneficia, printre altele, şi de consultaţii gratuite pentru dosarele de pensionare”, a declarat Bogdan Blidaru, şeful Casei de Pensii Lugoj.

În continuare, Ioan Ambruş s-a referit la disputa apărută între acesta şi medicul Dan Cliciovan. După ce Ambruş a venit cu ideea transformării spitalului din oraş într-unul universitar, omul politic a fost aspru criticat pe Facebook de şeful secţiei ATI.

„Domnul Cliciovan trebuie să ştie că spitalul chiar se poate transforma într-unul universitar, cum şi prin ce metode, noi vom lucra la asta. Eu cred că domnul Cliciovan ar face mai bine să facă performanţă la lucru, dar este şi foarte greu, dacă dânsul stă la muncă doar 50% din timpul pe care ar trebui să îl petreacă în spital”, a precizat Ioan Ambruş.

Liderul PNL Lugoj s-a referit şi la situaţia de luni din consiliul local, când PSD-iştii au contestat propunerea liberalilor de stabilire a zonelor de afişaj electoral din municipiu.

„Noi am vrut să atragem atenţia despre cum ar trebui să arate aceste zone, PNL nu s-a făcut de râs, aşa cum s-a scris prin ziare, am vrut doar să fie organizat acest proces, să fie mai curat oraşul şi să arătăm că respectăm cetăţenii”, a mai adăugat preşedintele PNL Lugoj.

La conferinţa de presă a participat şi Albin Gaidoş, care s-a plâns de lucrătura de pe ultimele străzi asfaltate în municipiu. Liberalul a spus că oamenii sunt nemulţumiţi mai ales de faptul că unele străzi sunt foarte înguste, consilierul PNL comparându-le cu „o bucată de tort trântită acolo, pe farfurie”.

Gaidoş s-a referit şi la faptul că străzile au fost asfaltate peste stratul vechi de asfalt, turnat în urmă cu 12 ani de fostul primar Martinescu, tot înainte de campania electorală. La finalul conferinţei, Ambruş a precizat că este mulţumit de faptul că Adrian Ştef va reprezenta până la urmă Lugojul pe lista de consilieri judeţeni, după retragerea Lilianei Oneţ din cursa electorală.

Cu privire la lista de consilieri locali, întrebat de Cetăţeanul dacă este adevărat că doar doi din actualii consilieri se vor afla şi pe lista cea nouă, Ambruş nu a vrut să facă prea multe comentarii, spunând doar că îşi doreşte oameni tineri şi noi. Lista cu consilierii PNL va fi făcută publică după sărbătorile pascale.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. viitor cetatean european

  19 aprilie 2016 at 16:46

  Mai liberal e Claudiu Buciu decat Blidariu Jr. !De cand sunt pe lista de consilieri oameni care n-au participat la nici o sedinta a PNL Lugoj ?Conflicte aparute intre fostii PDL-isti si vechii PNL-isti au tot fost, insa, acum urmeaza „cireasa de pe tort”……. (va urma)

 2. Borosteanu Cristian Stefan

  19 aprilie 2016 at 21:00

  Mai bine ar subvenționa plata întreținerii pentru o categorie de pensionari. Sunt sigur că există fonduri disponibile. Trebuie doar să existe o acțiune întreprinsă în acest sens.

 3. Getvan Alfred

  19 aprilie 2016 at 23:12

  Nu pot intelege nesimtirea domnului Gaidos Albin care pentru a nu plati 1000 de euro pe luna la Atlasib parcheaza ca un derbedeu pe toate strazile din oras rablele de autobuze si acum mai vrea sa puna laba si pe strada Grigorescu.D-le Gaidos ati fost cel mai penibil consilier local, dar si cel mai slab.Rusine sa va fie.

 4. alexa

  20 aprilie 2016 at 11:52

  ar putea organiza si un sfat al derbedeilor cu domnul Gaidos pe post de lider , e un expert la a își parca mercedes-ul cum il taie capul de parca tot orașul e curtea lui proprie

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

Un deputat de Timiș cere ca legea vaccinarii obligatorii să treacă în regim de urgență prin Parlament

Banatenii11 august 2017

Francisc Boldea își face public fluturașul de salariu. Vezi ce sumă primește lunar în mână

Banatenii4 august 2017

Grindeanu nu renunță la PSD. Filiala din Timiș îi susține oficial contestația la decizia de excludere din partid

Banatenii28 iulie 2017

Secretarul Comisiei de Buget din Camera Deputaţilor: „PSD consideră că bugetul public este un instrument aflat la dispoziția sa”

Banatenii27 iulie 2017

Primarul din Moldova Nouă şi-a anunţat demisia pe Facebook: “Se pare că încă nu sunt pregătit pentru această clasă politică”

Banatenii26 iulie 2017

Întâlnire de taină între Grindeanu şi Dobra, cu câteva ore înainte de şedinţa în care se decide soarta PSD Timiş

Banatenii25 iulie 2017

Noul prefect de Caraş-Severin, contestat de cel care l-a învins în alegeri: “E greu de înţeles de ce au numit un perdant”

Banatenii21 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Banatenii19 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj a fost exclus din partid. Ioan Ambruş îşi pierde şi funcţia de consilier

Banatenii18 iulie 2017

Câţi bani au primit partidele politice de la bugetul de stat în luna iulie

Banatenii12 iulie 2017

Doi foşti viceprimari şi un consilier local din Banat, găsiţi incompatibili şi în conflict de interese penal de ANI

Banatenii7 iulie 2017

Francisc Boldea nu se retrage! Astăzi va fi ales pentru un nou mandat în fruntea PSD Lugoj

Banatenii29 iunie 2017