Actualitate

Senatorul UNPR de Lugoj va vota pentru începerea cercetării şefului său, Gabriel Oprea

Senatorul UNPR de Lugoj va vota pentru începerea cercetării şefului său, Gabriel Oprea

Autoliv

Ioan Iovescu, senator de Lugoj, spune că este de acord cu faptul că Gabriel Oprea, fostul ministru al Afacerilor Interne şi vicepremier al României să fie cercetat pentru abuz în serviciu pentru folosirea coloanei oficiale. Iovescu a declarat pentru Cetăţeanul că are speranţe că justiţia îşi va face datoria.

„Sper să nu ne ceară colegilor să fie împotriva cercetării penale. Noi de fapt nu aprobăm sau dezaprobăm, e o cercetare care se poate face în arest la domiciliu, sub control judiciar, nu contează. Sper să nu vină la microfon să se umilească, să ceară să votăm împotriva urmăririi. Nu sunt de acord să pui la om cătuşe, îl judeci şi după aceea îl încătuşezi”, este de părere Ioan Iovescu, senator UNPR de Lugoj.

De asemenea, senatorul spune că, deşi a fost îndemnat de divinitate să îl anunţe pe Oprea că s-ar putea să aibă necazuri din cauza coloanei oficiale, nu a găsit timpul necesar să stea de vorbă cu acesta.

„Din declaraţia pe care a făcut-o reiese că nu va face nimic să oprească cercetarea. Îmi pare rău că nu am reuşit să fiu mai insistent, chiar înainte de accidentul cu motociclistul, dar nu şi-a mai făcut timp să vorbim. Nu am reuşit să îi spun, el când a fost ministru al apărării a mers cu elicopterul în mod frecvent, eu aveam îndemnul de la Domnul să îi spun, era clar că el nu mergea fără coloană. Îl lua de acasă, îl ducea la minister, unde avea treabă, sigur avea multă că era şi vicepremier, dar eu trebuia să îi spun să nu abuzeze de lucrul ăsta că nu e bine. Îmi pare rău că nu i-am spus, el dacă îşi făcea timp, poate apucam, dar astea sunt probleme spirituale, mai greu de înţeles de toată lumea”, se destăinuie senatorul de Lugoj.

Într-o declaraţie pe care a făcut-o luni la prânz, Oprea s-a dat de partea justiţiei, spunând că aşteaptă, la fel ca toată lumea, decizia anchetatorilor.

„Am aflat din presă despre solicitarea DNA referitoare la formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în ceea ce mă privește. Am respectat legile României în toată activitatea mea și le respect în continuare. Mă consider nevinovat, iar acest lucru se va confirma mai devreme sau mai târziu”, a declarat liderul UNPR.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. cristian

    25 ianuarie 2016 at 17:18

    Un lucru bun si normal dle. Iovescu,sincer va felicit ,dar daca nu ati fi votat proiectul legii pensilor speciale cred ca puteam sa ne laudam ca avem un parlamentar lugojean exemplu.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017

In vizita la Isawilly, cea mai noua cofetarie si patiserie din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

Pensionarii de la Centrul pentru persoane vârstnice,,Sf. Nicolae” din Lugoj  vor face paradă în costume populare de Ziua iei

Banatenii21 iunie 2017

Ce se construieste lângă magazinul Unicarm din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

UPDATE Singurul premier pe care l-a dat Banatul după Revoluție, demis de propriul partid

Banatenii21 iunie 2017