Politică

Senatorul lugojean Ioan Iovescu, cu un picior în PSD

Senatorul lugojean Ioan Iovescu, cu un picior în PSD

Autoliv

Senatorul PP-DD Ioan Iovescu s-a săturat de modul în care este tratat de oamenii de la conducerea partidului „domnului Dan”. El a decis să se afilieze grupului de parlamentari PSD. Deocamdată nu s-a înscris în organizația social-democrată, dar ar putea să facă acest pas în 2016. Iovescu spune că totul depinde de „seriozitatea” PSD-iștilor, arată debanat.ro.

După numeroasele scandaluri pe care le-a avut cu președintele PP-DD la nivel național, Simona Man, Ioan Iovescu a decis să treacă în tabăra PSD. Senatorul de Timiș a decis să se afilieze grupului de parlamentari ai PSD, pentru că este convins că alături de Ilie Sârbu poate să lucreze mult mai bine.

Nu m-am înscris în PSD, deocamdată sunt încă în PP-DD. (…) Doar m-am afiliat grupului PSD. Am luat această decizie deoarece încerc de mult să fac ceva pentru comunitate. Mulți spun că vor să facă ceva, dar eu chiar vreau. Ilie Sârbu nu poate să se ocupe, dar eu chiar sunt pe teren și cu doar cu ajutorul lui pot să rezolv problemele, fără nu merge. Am discutat cu Simona Man și am întrebat-o «vreți să vă folosiți de faptul că eu sunt în parlament? Vreți să vă faceți auzită? Vreți să promovați vocea partidului, prin mine, în parlament?». A spus că nu o interesează, că pot să fac ce vreau eu. Nu are nicio treabă cu mine. În cazul acesta nu am putut decât să iau decizia aceasta, să mă afiliez cu acest grup, unde sper să-mi fac vocea auzită mai mult decât cele 451 de intervenții pe care le-am avut până acum. Nu are rost să-mi pierd timpul degeaba”, a declarat Iovescu.

Conform sursei citate, senatorul PP-DD susține că PSD-iștii l-au curtat de mult. De asemenea, acesta spune că ar putea să-i ia locul lui Ilie Sârbu. „Ei îmi cer de mult timp să vin și nu pot să fiu decât mulțumit de faptul că Ilie Sârbu spune că nu mai vrea să candideze și vrea să fiu eu în locul lui la următoarele alegeri”, susține lugojeanul. PP-DD-istul susține că încă nu știe când ar putea deveni membru PSD cu acte în regulă. Acesta are în plan să stea alături de „domnul Dan” până în 2016, dar totul depinde pe PSD. Social-democrații îl vor avea pe Iovescu alături de ei dacă îl iau în serios propunerile.

„Nu știu! Asta depinde de relația care va fi și de propuneri. Chiar acum fac un decalog, niște zece propuneri pe care le creionez. Am discutat cu Ilie Sârbu și sunt niște viziuni ale mele asupra politici dinainte de 2012 când am intrat în politică. (…) Totul depinde de PSD, de cât de serioși sunt și cât de mult se vor apleca asupra propunerilor mele. Eu aș vrea să introduc principiul «valoarea creștină», adică să se ia în calcul și să conteze foarte mult în alegerea candidaților valoarea creștină”, a concluzionat Iovescu.

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. realistul

    20 mai 2015 at 15:41

    Asta viseaza ca ajunge senator Psd :))). Doamne ce creduli sunt unii, o ajuns destul odata din greseala a doua oara numaise repeta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

Un deputat de Timiș cere ca legea vaccinarii obligatorii să treacă în regim de urgență prin Parlament

Banatenii11 august 2017

Francisc Boldea își face public fluturașul de salariu. Vezi ce sumă primește lunar în mână

Banatenii4 august 2017

Grindeanu nu renunță la PSD. Filiala din Timiș îi susține oficial contestația la decizia de excludere din partid

Banatenii28 iulie 2017

Secretarul Comisiei de Buget din Camera Deputaţilor: „PSD consideră că bugetul public este un instrument aflat la dispoziția sa”

Banatenii27 iulie 2017

Primarul din Moldova Nouă şi-a anunţat demisia pe Facebook: “Se pare că încă nu sunt pregătit pentru această clasă politică”

Banatenii26 iulie 2017

Întâlnire de taină între Grindeanu şi Dobra, cu câteva ore înainte de şedinţa în care se decide soarta PSD Timiş

Banatenii25 iulie 2017

Noul prefect de Caraş-Severin, contestat de cel care l-a învins în alegeri: “E greu de înţeles de ce au numit un perdant”

Banatenii21 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Banatenii19 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj a fost exclus din partid. Ioan Ambruş îşi pierde şi funcţia de consilier

Banatenii18 iulie 2017

Câţi bani au primit partidele politice de la bugetul de stat în luna iulie

Banatenii12 iulie 2017

Doi foşti viceprimari şi un consilier local din Banat, găsiţi incompatibili şi în conflict de interese penal de ANI

Banatenii7 iulie 2017

Francisc Boldea nu se retrage! Astăzi va fi ales pentru un nou mandat în fruntea PSD Lugoj

Banatenii29 iunie 2017