Politică

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Autoliv

Ioan Iovescu a susținut o conferință de presă vineri, 30 septembrie, în care a anunțat că s-a înscris în PSD și își dorește să candideze pentru un nou mandat. Iovescu susține că a fost invitat în partid de către Francisc Boldea, primarul Lugojului, după multe alte solicitări pe care le-a primit din partea PSD în ultimii ani.

“Nu am cerut nicio garanție. M-am înscris în organizația Lugoj cu adeziune susținută de domnul primar și vreau să pornesc de jos. Vreau să rămân în politică. Nu am plecat din niciun partid și nici nu o să plec. E o chestie ciudată, am fost în trei partide și toate trei s-au desființat. Două categorii de prieteni și cunoștiințe, mi-au zis așa, cei care sunt anti-PSD mi-au zis, du-te la PSD că poate mor și ei, și a doua categorie, cei din PSD, mi-au zis să vin la ei că o să fie bine. Eu zic că voi fi o binecuvântare pentru PSD”, a declarat Iovescu, care își dorește să candideze pentru diaspora.

Senatorul de Lugoj a amintit momentul, din urmă cu doi ani, în care fostul senator Ilie Sârbu l-a chemat în PSD ca să îi ia locul la Lugoj, arătând că s-a întâmplat exact acest lucru. Iovescu a precizat faptul că a obținut locul al cincilea ca și activitate în Senat și locul al treisprezecelea pe întreg parlamentul, fapt ce îl îndreptățește să candideze din nou.

După patru ani de mandat parlamentar, Ioan Iovescu se arată dezamăgit de legile făcute în așa fel încât să lase loc la interpretări și de corupția din rândul colegilor săi. Iovescu susține însă că nici aleșii locali nu sunt mai presus, considerând că doar un procent dintre primarii țării ar putea să fie considerați cinstiți. Din Timiș, în procentul primarilor cinstiți îl vede pe primarul Ionel Toma din Giroc, fără să menționeze un cuvânt despre Francisc Boldea.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. beni

  30 septembrie 2016 at 17:29

  Na,numai asta-ti lipsea.

 2. Baba Geta Bioenergeta

  1 octombrie 2016 at 2:20

  Mestere traseist, dece nu intri in PNL, pentru ca acolo s-au adunat toti care vor sa-si mentina afacerile pe bani publici? In plus, au aceasi doctrina cu PSD, afaceristi si mulgatori de bani publici. In legatura cu traseismul politic, mergi la Bologa, te invata el ce si cum…! O sa iesi super! Voi toti care cititi postarea, spuneti daca nu-i adevarat. Concluzia mea este: Dumneata esti disperat pentru o functie si BANI. Imi vine sa ‘borasc’!

  • daniel

   1 octombrie 2016 at 17:33

   Simpatizantii din PSD nu agreaza venirea acestui om care a votat pensii speciale si contra cererilor de la DNA pt. unii colegi.

 3. Pop

  1 octombrie 2016 at 10:15

  D-le Iovescu iar ai dat semnn de lipsa de caracter si viziune, intrand in acest partid al coruptilor.Ti-ai vandut si sufletul pentru interesul propriu…Dezamagitor, dar nu surprinzator !

 4. ion dubinciuc

  1 octombrie 2016 at 16:42

  Iovescu un pacalici ,saracu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

Un deputat de Timiș cere ca legea vaccinarii obligatorii să treacă în regim de urgență prin Parlament

Banatenii11 august 2017

Francisc Boldea își face public fluturașul de salariu. Vezi ce sumă primește lunar în mână

Banatenii4 august 2017

Grindeanu nu renunță la PSD. Filiala din Timiș îi susține oficial contestația la decizia de excludere din partid

Banatenii28 iulie 2017

Secretarul Comisiei de Buget din Camera Deputaţilor: „PSD consideră că bugetul public este un instrument aflat la dispoziția sa”

Banatenii27 iulie 2017

Primarul din Moldova Nouă şi-a anunţat demisia pe Facebook: “Se pare că încă nu sunt pregătit pentru această clasă politică”

Banatenii26 iulie 2017

Întâlnire de taină între Grindeanu şi Dobra, cu câteva ore înainte de şedinţa în care se decide soarta PSD Timiş

Banatenii25 iulie 2017

Noul prefect de Caraş-Severin, contestat de cel care l-a învins în alegeri: “E greu de înţeles de ce au numit un perdant”

Banatenii21 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Banatenii19 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj a fost exclus din partid. Ioan Ambruş îşi pierde şi funcţia de consilier

Banatenii18 iulie 2017

Câţi bani au primit partidele politice de la bugetul de stat în luna iulie

Banatenii12 iulie 2017

Doi foşti viceprimari şi un consilier local din Banat, găsiţi incompatibili şi în conflict de interese penal de ANI

Banatenii7 iulie 2017

Francisc Boldea nu se retrage! Astăzi va fi ales pentru un nou mandat în fruntea PSD Lugoj

Banatenii29 iunie 2017