Actualitate

Semn de circulaţie nou la Lugoj! Au curs amenzile cu nemiluita pentru şoferii care l-au încălcat

Semn de circulaţie nou la Lugoj! Au curs amenzile cu nemiluita pentru şoferii care l-au încălcat

Autoliv

Şoferii care şi-au lăsat maşinile pe strada Bucegi vineri dimineaţa, între semaforul cu strada Titulescu şi Şcoala de Arte s-au trezit cu cea mai neplăcută surpriză pe care un conducător auto o poate primi. Aceştia au fost amendaţi pentru că au parcat în preajma unui nou semn de staţionare interzisă, amplasat în zonă în urmă cu câteva zile de către administraţia locală, la cererea poliţiştilor.

„Semnul de circulaţie a fost cerut de poliţie, atât de cea locală, cât şi de cea naţională şi bineînţeles că a fost aprobat în comisia de cicrulaţie. A fost necesar pentru că dacă veneai de la semafoare şi făceai dreapta, acolo fiind linie continuă, toţi îşi puneau maşinile pe trotuar şi pe stradă şi cei care mergeau regulamentar erau nevoiţi să treacă peste linia continuă”, a precizat Francisc Boldea, primar.

Acţiunea poliţiştilor locali este în toi şi la această oră. Şeful „localilor”, Florin Dumitru, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Acum patru luni, administraţia locală monta semne pentru sens unic pe străzile Cernei şi Grozăvescu, fără să facă public acest lucru înainte. Şi la acea dată, şoferii care nu au ştiut de montarea semnelor au fost amendaţi de către poliţiştii locali.

foto: arhiva Cetăţeanul

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. calin

  28 octombrie 2016 at 20:39

  de ce nu au fost asa promti si la ultimul festival cand nu aveai loc sa arunci un ac pe centru de masinile parcate neregulamentar?

 2. Asd

  29 octombrie 2016 at 20:41

  Pentru ca nu sunt in stare si de altceva decat de amenzi, si cineva le cere asta, doar asa se produc bani: ”Hai sa-i ardem pe fraeri”. Si se mira de ce au asa imagine negativa.

 3. ioan haidu

  29 octombrie 2016 at 21:03

  Lugojul e un oraș confiscat de autorități.Acolo s-a parcat de când lumea,la fel ca în fața librariei „Cartea și caietul”. Șoseaua în zonă e f. largă dar este prost trasată de autorități incompetente . E f.usor să plantezi indicatoare anapoda,impotriva interesului imediat al cetățeanului și apoi să vii cu amenzi nerușinate! Nu s-a construit nici-un loc de parcare în zona centrală,dar se distrug cele existente!?

 4. io lugoj

  3 noiembrie 2016 at 19:26

  Am sesizat de ceva vreme primarului actual care promite si cam atat,sasesizeze organelor cu chipiu ca la intrarea de pe principala la semaforul de la Penny s-o poti lua inspre parcarea Penny fara sa mai stai la semafor,acolo nederanjand pe nimeni iar cand vii dinspre Stadion pe Caransebesului,sa nu mai fie nevoie sa stai la semafor daca intentionezi s-o iei pe Rebreanu!! Si,la Universitate,semafoarele merg toata noaptea pe culorile stiute in loc sa mearga doar pe portocaliu!! Stai ca boul la 3-4 dimineata sa se faca verde!! Nici macar n-ai nevoie de mult creier pentru a lua o hotarare in acest sens!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017

In vizita la Isawilly, cea mai noua cofetarie si patiserie din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

Pensionarii de la Centrul pentru persoane vârstnice,,Sf. Nicolae” din Lugoj  vor face paradă în costume populare de Ziua iei

Banatenii21 iunie 2017

Ce se construieste lângă magazinul Unicarm din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

UPDATE Singurul premier pe care l-a dat Banatul după Revoluție, demis de propriul partid

Banatenii21 iunie 2017