Lugojeanul

Social

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Autoliv

Polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou efectuează cercetări față de 6 persoane, cu vârste între 16 și 33 de ani, bănuite de furtul mai multor unelte electrice dintr-un depozit situat pe raza localității Șag. Patru dintre bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

În noaptea de 10 spre 11 iulie a.c., polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou au depistat mai multe persoane, în timp ce sustrăgeau unelte electrice dintr-un depozit situat pe raza localității Șag.

Cei în cauză și-ar fi asigurat scăparea, părăsind locul faptei cu două autoturisme. S-a procedat la urmărirea acestora în trafic, polițiștii reușind blocarea, pe raza municipiului Timișoara, a unuia dintre autovehicule, în care se aflau patru persoane, cu vârste între 16 și 19 ani.

În urma controlului autovehiculului, polițiștii au depistat în interior mai multe unelte electrice provenite din comiterea faptei.

Menționăm faptul că în timpul intervenției, polițiștii au folosit armamentul din dotare, fiind executate două focuri de armă în plan vertical.

În cursul zilei de ieri, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat alte două persoane, de 18 și 33 de ani, bănuite de comiterea faptei, care și-ar fi asigurat scăparea cu cel de-al doilea autoturism implicat.

De asemenea, în urma controlului celui de-al doilea autovehicul, au fost găsite în interior mai multe unelte care ar fi fost folosite la pătrunderea prin efracție.

Prejudiciul în valoare de 20.000 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite păgubitului.

 În cauză  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, patru dintre bănuiți fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Proteste la Timișoara. Sindicatele scot oamenii în stradă

Banatenii20 octombrie 2017

În Timiș a fost inaugurată cea mai mare şi modernă seră din România

Banatenii20 octombrie 2017

Gec Nera acuză că 50 de hectare de pădure din Parcul Național Semenic sunt rase de către Romsilva

Banatenii18 octombrie 2017

Chestionar online pus la dispoziție de medicii timișoreni pentru persoanele interesate să își evalueze riscul de a face tromboză

Banatenii13 octombrie 2017

Trafic record la aeroportul din Timişoara. Peste 1,2 milioane de călători, în primele nouă luni

Banatenii11 octombrie 2017

Sezonul estival a adus la Aeroportul din Timişoara o creştere de 20% la numărul de pasageri pe cursele de vacanţă

Banatenii10 octombrie 2017

Percheziţii în Caraş-Severin şi Timiş, la căutătorii de comori

Banatenii10 octombrie 2017

Amenziile nu-i sperie pe consumatorii de alcool. Polițiștii le-au întocmit dosare penale pentru că au urcat băuți la volan

Banatenii9 octombrie 2017

Bandă de hoți, anihilată după o lovitură dată într-o casă din Timiș

Banatenii4 octombrie 2017

Medicii Spitalului Județean din Timișoara realizează încă două intervenții în premieră

Banatenii3 octombrie 2017

Timișoara, în topul orașelor care oferă locuri de muncă pentru studenți. Oferta s-a dublat față de anul trecut

Banatenii3 octombrie 2017

CAMPANIE Sute de câini, sterilizați într-o singură săptămână la Reșița

Banatenii27 septembrie 2017