Social

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Autoliv

Polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou efectuează cercetări față de 6 persoane, cu vârste între 16 și 33 de ani, bănuite de furtul mai multor unelte electrice dintr-un depozit situat pe raza localității Șag. Patru dintre bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

În noaptea de 10 spre 11 iulie a.c., polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou au depistat mai multe persoane, în timp ce sustrăgeau unelte electrice dintr-un depozit situat pe raza localității Șag.

Cei în cauză și-ar fi asigurat scăparea, părăsind locul faptei cu două autoturisme. S-a procedat la urmărirea acestora în trafic, polițiștii reușind blocarea, pe raza municipiului Timișoara, a unuia dintre autovehicule, în care se aflau patru persoane, cu vârste între 16 și 19 ani.

În urma controlului autovehiculului, polițiștii au depistat în interior mai multe unelte electrice provenite din comiterea faptei.

Menționăm faptul că în timpul intervenției, polițiștii au folosit armamentul din dotare, fiind executate două focuri de armă în plan vertical.

În cursul zilei de ieri, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat alte două persoane, de 18 și 33 de ani, bănuite de comiterea faptei, care și-ar fi asigurat scăparea cu cel de-al doilea autoturism implicat.

De asemenea, în urma controlului celui de-al doilea autovehicul, au fost găsite în interior mai multe unelte care ar fi fost folosite la pătrunderea prin efracție.

Prejudiciul în valoare de 20.000 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite păgubitului.

 În cauză  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, patru dintre bănuiți fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Traficul de migranți dă bătăi de cap autorităților din Timiș. Ce măsuri s-au luat

Banatenii14 august 2017

Cuplurile care au 50 de ani de casnicie și bătrânii în vârstă de 90 de ani vor fi premiați de Primăria Lugoj

Banatenii11 august 2017

VIDEO Zimbrii de la Armeniș se înmulțesc. Rangerii au descoperit trei viței în turmă

Banatenii11 august 2017

VIDEO/FOTO Distractie extremă! Tinerii teribiliști dintr-un oraș din Banat își riscă viața sărind în cap, de la o înălțime de 15 metri

Banatenii10 august 2017

Situaţie dramatică la Timişoara. Pacienţii cu infarct şi urgenţele cardiologice nu mai pot fi rezolvate, din cauza lipsurilor de la Clinica Chirurgie Cardiovasculară

Banatenii9 august 2017

Cum se schimbă vremea în Banat, în următoarele două săptămâni

Banatenii8 august 2017

De ce fug bănățenii să se trateze la spitalele din Ungaria. O asistentă care intermediază exodul face dezvăluiri incredibile

Banatenii8 august 2017

Şase persoane au ajuns în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean din Timişoara din cauza caniculei

Banatenii4 august 2017

S-a încheiat campania de castrare gratuită a câinilor cu stăpân de la Lugoj. O nouă acțiune va avea loc în septembrie

Banatenii4 august 2017

Lugojeanca dispărută de la spitalul din Jebel a fost găsită moartă, în tufișurile de lângă gardul instituției. Fiica ei dă spitalul în judecată

Banatenii2 august 2017

Un timișorean a scos la vânzare virginitatea cățelușei. Până la urmă, el a fost cel care a plătit

Banatenii1 august 2017

Un deputat atrage atenția asupra taberelor de imigranți din Timișoara, București și Giurgiu, care sunt „un focar de infecţie”

Banatenii1 august 2017