Actualitate

Săptămână de foc în PNL Lugoj. Se decide soarta filialei

Săptămână de foc în PNL Lugoj. Se decide soarta filialei

Autoliv

Una dintre filialele cu cele mai mari probleme, PNL Lugoj stă pe un butoi cu pulbere, fiind așteptat ca în această săptămână să aibă loc o serie de schimbări în filială. Cu fuziunea dintre fostul PNL și fostul PD-L eșuată și un scor dezastruos la alegerile locale, PNL Lugoj nu s-a redresat nici după alegerile locale, filiala fiind aproape inexistentă în pragul alegerilor parlamentare.

Întrebat dacă PNL-ul mai are filială la Lugoj, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a declarat că filiala din Lugoj este pe lista de priorități a partidului, urmând ca în această săptămână să se anunțe schimbări majore în partid. De altfel, surse din cadrul PNL au declarat pentru „Cetățeanul” că duminică a avut loc o întâlnire între Nicolae Robu și mai mulți primari, ocazie cu care s-a discutat problema filialei Lugoj.

Surse din partid au declarat că unii dintre liberali, în special cei proveniți din fostul PD-L ar vrea să scape de Ambruș. Liberalii din fostul PNL, l-ar păstra pe Ambruș pentru că la ședințele de partid este printre singurii care „mătură” cu foștii PD-L-iști, inclusiv cu fostul co-președinte al partidului, Dan Popa.

Contactat de Cetățeanul, Ambruș a spus că nu știe care sunt schimbările care vor avea loc în PNL Lugoj, dar a lăsat să se înțeleagă că nu este dispus să cedeze șefia filialei.

Vezi comentarii (8)

8 Comments

 1. nicky

  18 octombrie 2016 at 11:47

  Bildariu jr. este cel mai in masura sa preia fraiele acestui partid istoric. Ar avea avatajul ca fiind director la pensii este si cunoscut. Succes, Bogdan !

 2. Sorin Jivulescu

  18 octombrie 2016 at 13:08

  Intotdeauna i-am apreciat domnului Ambrus aptitudinile de lider.Un lucru esential, insa, e ignorat de catre sustinatorii dansului : politica se face pentru voturi si pentru aprecieri.Imaginea liderului trebuie sa fie una reprezentativa pentru toata echipa.Oricare pnl-ist din filiala ar eclipsa imaginea terfelita (poate chiar pe nedrept) a celui ce a avut un scor sub asteptari la alegerile locale ale acestui an.”Maturarea pe jos” cu cei ce nu au fost intotdeauna de acord cu presedintele Pnl Lugoj poate aduce satisfactie unora dornici de rafuieli interne, de eliminarea celor „incomozi”, astfel incat sa existe doar „capete plecate pe care securea nu le taie”.Un gand bun as avea pentru cei din Pnl Lugoj : priviti spre oameni, spre locuitorii orasului Lugoj, nu spre niste hartii fara valoare,cu liste si sondaje….Nu aceea e realitatea…….

  P.S. A avea ceva de obiectat nu inseamna tradare…Inseamna ca, punand suflet in ceea ce faci, apreciind munca in echipa, te lovesti, la un moment dat, de realitate…..Realitatea sunt oamenii de langa noi….

 3. Cornel

  18 octombrie 2016 at 13:10

  Ceea ce se intampla cu PML-ul ca partid de care este legata istoria moderna a Romaniei,este anormal,dar asa se intampla ,cand faci asocieri si intri in valaul porcilor,porcii te mananca.

 4. Cornel

  18 octombrie 2016 at 13:33

  Revin,cu suspiciuni privind capacitatea de conducator al d-lui Blidaru jr.din moment ce subordonatii, dansului de la Biroul din Lugoj al Casei Jud.de Pensii Timis,dau raspunsuri evazive,incomplete sau nedocumentate la intrebarile puse de pensionari.

 5. koko

  18 octombrie 2016 at 17:54

  CLAUDIU BUCIU, varianta castigatoare la orice fel de alegeri in urmatorii 4 ani! Cu Blidarii care joaca de cand ma stiu eu, la 2 capete no chance!

 6. ady

  19 octombrie 2016 at 0:02

  Ar trebui si doamna Alina sa-si dea demisia si poate, atunci, ar mai avea partidul asta o sansa.

 7. LUGOJEANUL ECHIDISTANT

  19 octombrie 2016 at 14:37

  Fara d-l AMBRUS in prima linie ,PNL poate fi luat in seama!Multa apa a trebuit sa treaca pe Timis pentru a va da seama ca„ subiectul„ este un ingimfat,arogant,fara priza la alegatori!Eu ma consider echidistant,dar abia acum intra si PNL-ul in joc!

 8. Pingback: Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Sute de mii de euro, găsiți la perchezițiile din dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Dezvăluiri incendiare făcute de renumitul chirurg, Emil Urtilă, vizat de dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au fost rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017