Inchiriere spatii Lugoj

Regional

SĂNĂTATE – Nutriționistul i-a recomandat o dietă de detoxifiere. Iată cu ce a înlocuit acesta cafeaua de dimineață!

SĂNĂTATE – Nutriționistul i-a recomandat o dietă de detoxifiere. Iată cu ce a înlocuit acesta cafeaua de dimineață!

Autoliv

Banatenii

Atunci când te simți greoi, obosit și ai o stare de angoasă în orice moment al zilei, știi că ai nevoie de o pauză. Sau cel puțin organismul tău are. Mii de români ajung să se extenueze în acest mod, înainte de a consulta medicul.

Pentru a evita problemele de acest fel, menține-ți atitudinea pozitivă și fii cât mai fresh în fiecare zi. Nu trebuie neapărat să urmezi o cură de detoxifiere odată la câteva luni pentru a-ți reveni în formă. Este de ajuns să înlocuiești cafeaua cu un alt produs minunat care să te ajute să te menții în formă întreaga zi și să-ți păstrezi energia de-a lungul timpului.

Iată cu ce poți înlocui cafeaua pentru a evita problemele cardio și pentru a te menține mereu în formă!

Când ajungi la medic pentru o cură DETOX acesta îți va recomanda în primul rând să-ți schimbi schema alimentară. Medicul recomandă includerea fructelor și legumelor în meniu, ceaiul fiind un alt punct extrem de important în această schemă.

Însă ce facem cu obiceiul de a consuma cafea? Ei bine, poți fi extrem de ingenios în acest punct. Poți trișa schema alimentară, fără să renunți la acest viciu, însă fără a-ți afecta în același timp cura de detoxifiere  și indirect sănătatea. Schimbă cafeaua cu un alt produs revoluționar: cafeaua verde!

Cu ce diferă această cafea verde  față de cafeaua obișnuită? Este simplu. Ea nu este tratată termic și nu este prăjită, așa încât își păstrează toate proprietățile miraculoase. Este bine cunoscut faptul că o cafea verde poate fi consumată chiar în locul unui energizant. Ea oferă energie, menține organismal fresh și echilibrează nivelul zahărului în sânge. Are de  asemenea proprietăți curative. Întărește sistemul imunitar și echilibrează colesterolul.

Care este principalul avantaj al acetui ingredient miraculos?

În cazul cafelei verzi, principalul avantaj este faptul că o poți consuma de mai multe ori pe zi, fără a-ți afecta într-un anumit mod sănătatea. Spre deosebire de cafeaua clasică, aceasta conține și ea cofeină, însă nefiind tratată chimic și termic, aceasta nu afectează inima și circulația, ba chiar îmbunătățește sistemul imunitar și ajută la reglarea problemelor cardio.

Poți înlocui cafeaua de dimineață cu cafea verde, iar apoi poți consuma o cană de cafea verde și la prânz pentru a-ți menține energia. Poți bea cafea verde chiar și seara. Aceasta nu-ți va afecta niciodată somnul.

Cafeaua verde nu este doar un trend, este un produs naturist care te ajută să-ți menții sănătatea fără sacrificiul de a renunța la un viciu atât de îndrăgit: consumul de cafea.

sursa : http://www.biosano.ro/produse-alimentare/cafea-verde

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Regional

Mai multe în Regional

VIDEO Cine sunt bănăţenii din viralul „Moş Crăciun şi prietenii săi”. Filmarea,un fragment din emisiunea „La givan cu paorii”

Banatenii3 august 2017

Music Travel Festival 2017 – trei zile de muzică bună

Banatenii28 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Gigantul danez care lucrează terenuri pe o suprafaţă de două ori cât Lugojul a început să exporte afine şi alune

Banatenii11 august 2016