Inchiriere spatii Lugoj

Actualitate

S-au certat pentru Berze! Fost preşedinte al Judecătoriei Lugoj şi o avocată renumită din Timiş, scandal la cinema pe seama biletelor

S-au certat pentru Berze! Fost preşedinte al Judecătoriei Lugoj şi o avocată renumită din Timiş, scandal la cinema pe seama biletelor

Autoliv

Banatenii

Doi magistraţi, un judecător care a ocupat pentru doi ani şi jumătate funcţia de preşedinte al Judecătoriei Lugoj şi respectiv o avocată cu renume în judeţul Timiş au fost protagoniştii unui incident nemaiîntâlnit până acum într-o sală de cinematograf la Cinema City, în incinta Iulius Mall Timişoara. Vineri seara, 30 octombrie, la una dintre proiecţiile filmului pentru copii „Berzele”, Ovidiu Scărlătescu, judecător la Judecătoria Făget şi fost preşedinte la Judecătoria Lugoj până în luna iulie a acestui an a intrat în sală alături de cumnată şi un grup de 17 copii, cu ocazia zilei fiului său.

Deşi rezervase locuri pe ultimele trei rânduri din sala de cinematograf cu trei zile în urmă, când a ajuns în sală bărbatul a observat că multe dintre locuri erau ocupate. După ce a vorbit cu unii dintre spectatorii care stăteau pe locurile copiilor, majoritatea dintre aceştia s-au ridicat şi au mers să stea pe alte scaune din sală.

Excepţie a făcut avocata Gabriela Kovacs, soţia celebrului avocat Florin Kovacs, care a refuzat să se ridice de pe scaun.

„I-am explicat doamnei avocat că am cumpărat biletele cu trei zile înainte şi că stă pe unul dintre locurile mele. Aveam 17 bilete pentru copii între 4 şi 11 ani. Între timp, rulau acele reclame care se dau înainte de fiecare film, trailere pentru următoarele filme. Doamna avocat a insistat că ea nu se dă de pe scaun, aşa că i-am arătat biletele mele. Dânsa a scos biletul ei, iar eu cum ştiam că e data de 30, ziua copilului, m-am uitat pe biletul ei şi am văzut că dânsa avea bilet pentru data de 29, nu pe data de 30, data în care eram de fapt. Eu i-am explicat că nu pot lăsa copiii prin toată sala, că trebuie supravegheaţi. Au venit cei de la cinematograf, au constat şi au invitat-o să se mute pe alt scaun, ceea ce s-a şi întâmplat până la urmă. Între timp, filmul începuse de vreo două minute şi cei de la cinematograf au decis să îl reia de la capăt, din cauza incidentului”, a declarat pentru Cetăţeanul Ovidiu Scărlătescu judecător la Judecătoria Făget.

În urma incidentului, magistratul spune că s-a trezit vedetă în presă, articolele care apar în publicaţiile online din Timişoara fiind incomplete, susţine acesta.

„Soţia mea era cu părinţii copiilor veniţi la ziua fiului meu într-un restaurant din mall, nici măcar nu era acolo, eram eu şi cumnata mea, care aveam grijă de copii. Ceea ce s-a scris în presa din Timişoara, ce să zic, nu m-a sunat absolut nimeni să îmi ceară un punct de vedere, se vede clar că articolul e incomplet, am lăsat un punct de vedere pe site, în forma unui comentariu, care de-abia a fost aprobat, după mai multe telefoane date la redacţia ziarului”, a mai precizat Scărlătescu, făcând referire la un articol publicat de siteul banatulazi.ro

Cetăţeanul a contactat-o pe Gabriela Kovacs pentru un punct de vedere. Aceasta spune că a fost deranjată nu de faptul că a fost mutată de pe scaun, ci pentru modul în care judecătorul Scărlătescu i s-a adresat.

„Eu am cumpărat nişte bilete, cu o zi înainte, la 6 seara. Am cumpărat pentru ziua următoare, am venit la film, m-am aşezat pe locuri şi a venit un domn care a strigat ultimele trei rânduri, vă rog să vă ridicaţi, sunt ale noastre. A strigat de două ori să ne ridicăm, că sunt ale lui, dar de ce să mă ridic eu de pe scaun? Vine între timp domnul de la cinematograf, i-am spus că am bilete, el spunea că nu îl interesează, că au locuri şi să plecăm. Ulterior am văzut că era şi soţia, vă rog să plecaţi că avem bilete aici. Şi noi aveam! Opreşte filmul, era deja rulat 10 minute din film şi ieşim din sală. Afară ni se spune că avem aceleaşi locuri, dar nu aceiaşi zi. Eu l-am cumpărat seara la ora 6:30, am şi intrat cu biletele, greşeala nu este a mea, nu înţeleg de ce a trebuit să fie scandalul ăsta. A venit foarte pornit şi a zis să ne ridicăm. Poate că trebuia să vorbească civilizat, nu să ţipe, să urle. Şi eu aveam doi copii cu mine, că nu m-am dus la Berzele să mă uit singură. Neînţelegerea a fost din partea mall-ului. Nu am fost la presă, cei din sală au fost, că au fost indignaţi că începuse filmul şi a fost redat de la capăt”, a explicat avocata Gabriela Kovacs pentru Cetăţeanul.

Într-un final, atât copiii, cât şi cei doi magistraţi au putut să se bucure de film.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. Cornel

    12 noiembrie 2016 at 13:29

    Ciudat,d-na Kovacs in calitate de avocat ce trebuieste sa studieze cu multa atentie dosarele clientilor,da dovada de multa superficialitate la cititul unui bilet de spectacol.

  2. Pingback: Războiul pentru „Berze” merge în instanţă! Familia de avocaţi Kovacs, chemată să dea cu subsemnatul de judecătoarea Roibu | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe în Actualitate

Enel întrerupe curentul în mai multe localități din Timiș

Daniel Groza11 decembrie 2017

Polițiștii locali ar putea să primească aceleași atribuții ca și cei de la Rutieră

Banatenii5 decembrie 2017

Cum poți ajunge la închisoare din cauza petardelor

Banatenii5 decembrie 2017

Doi bănățeni în primii zece cei mai bogați români

Banatenii4 decembrie 2017

Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin

Banatenii29 noiembrie 2017

O femeie a sunat la 112 pentru că a răpit-o amantul! Polițiștii i-au dat amenda

Banatenii29 noiembrie 2017

Tinerii din Timiș consumă mai multe droguri. Canabisul, ecstasy și amfetamina în topul substanțelor traficate

Banatenii28 noiembrie 2017

Inspecția Tehnică Periodică pentru mașinile mai vechi de 12 ani se va face anual

Banatenii22 noiembrie 2017

Minoră de 15 ani prinsă la furat într-un magazin din Timișoara

Banatenii21 noiembrie 2017

Când se deschide ansamblul Openville din Timişoara

Banatenii21 noiembrie 2017

Ce zone va afecta ciclonul polar care va lovi duminică România

Banatenii16 noiembrie 2017
Penitenciarul Timişoara

Deținuții din Penitenciarul Timişoara care vorbesc limba italiană pot avea muncă de birou

Banatenii16 noiembrie 2017